Sasula Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 to co jsem tvrdil je srovnani cen citroen a peugeot v praze. konkretne City car a Domansky... jenom turbo na 407 tam byl rozdil 50 procent... a to uz je co rict Citovat
Hamin Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Já to srovnávám, také v Praze.... Konkrétně Domanský a Autocentral Bartunek Praha 4.... Citovat
mochno Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Tak to uz prislo i na me a musim menit FAP. Tedy zatim kontrolka rika, ze hladina additiva je too low..no v origo. Peugeotu to budou rovnou pry cistit ( a to nemyslim ze wapkou a horkou vodou). Myslim, ze to akorat rizene zkusi \"vypalit\" a dolejou kapalinu. Jak jsem to cetl, tak tam urcite mrsknou dva litry a zauctuji 3. Na druhe strane, sehnat i technika mimo originalni servis , ktery se nepokusi me natahnout bude asi nemozne..takze mi zustava verit ze po oprave v Pezotu za 10 000 + , to vydrzi alespon 100 000 km. Ted mam 142 000 , ale uz jsme koupil ojete.... i tak je to krasne vozeni ... Citovat
Hamin Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Za kolik si naúčtují v Peugeot servisu zjištěni stavu aditiv kapaliny a stavu zaplnění FAPu ? Jdu zítra na jarní prohlídku, co mají nyní v akci za nějakých 250,- a přemýšlím, že bych si nechal toto také dodatečně zjistit. Citovat
jofo Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Uctuju si pouzitie diagnostiky, ale aka je ta cena to neviem. Citovat
CNA Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: PPK Záruka je právě to, co by mne taky zajímalo No a proto čekám, zda se tu objeví ti odvážnější, kteří toto již úspěšně absolvovali. Nerad bych dal 8000 za \"vykuch\" a pak 15 000 za nový FAP Ta zaruka je jen takovy reklamni tah. Ve skutecnosti tam totiz neni duvod proc neprojit emisema po odstraneni FAPu. Pokud je auto jinak v poradku tak normalne projde. Je to dano zastaralou metodologii mereni a hlavne auto je mereno bez zateze,tzn. pouze vytoceny motor. Citovat
bazant Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: Sasula spis by me zajimalo jestli si ten vykuchanej FAP nechavaj nebo si ho zakaznik odvazi s sebou... pokud si ho nechavaj tak je to pro ne hoooodne dobrej kseft... to by to mohly delat i zadarmo a stejnak by na tom vydelali. jelikoz je FAP sam osobne hooodne ceny zbozi i kdyz je jetej. vi to nekdo? fap tam je kvuli sazim... takze si ho ve vsech autech necham. kdyz mam auto za vic jak mega tak me nejakych par tisic nezrujnuje. a nebo si to zajedte nechat udelat do citroenu... daleko levnejsi a stejne dily... Ja ho mam prych uz asi 15 000 a bez problemu,FAP ti tam zustane!!! jen vnitrnosti jdou pryc a nastavi cidla tak at nehlasi ze tam ty vnitrnosti nejsou a taky neco prenastavi at neni treba dolivat aditiva,tot vse... takze pokud chces ten bordel z FAPu urcite ti ho radi nasypou do pytlicku Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Ahoj chlapi. Odstranit či neodstranit? Mám jen 3g aditiv nemůžu se rozhodnout:myslim Citovat
Laďa Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 A jak je na tom FAP? Pokud bych měl jen doplnit aditivum, tak bych ho doplnil, ale jestli musíš vyměnit i FAP, tak já bych asi odstranil. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Laďa A jak je na tom FAP? Pokud bych měl jen doplnit aditivum, tak bych ho doplnil, ale jestli musíš vyměnit i FAP, tak já bych asi odstranil. Fap mám 80%plnej tak nevim nevim. Říkal mi že vydrží max 5000km. Citovat
godzilaTO Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 hosi mne to cistili asi pred mesiacom u nas v Topoikoch....jdnoducho rozobrali(bl som cely cas pr inich,kamosi,a zvedavy som bol) vybrali,naliali gebuzinu dnu a nechali posobit..po nejakom case zacali wapkou procedirovat...no tolko cierneho bordelu som este nevidel..zaj...li tym cely dvor somary blazniviy...trvalo to asi nech neklamem aj s rozvodmy a pumpou vodnou asi 2 dni...bol som mimo planu.... a ide to dalsie...chalpci povedali ze regeneracia filtru,ktory sa riadi PCkom je zaujimava vec...6minut na 4000 oatciek..1 minuta 1500 otacie.....6minut 3500 otaciek,a na koniec par minut volno beh....ked som to pocul som myslel ze si robia srandu..ved to bude akoby som padil 2kila po dialnici...ale reku ked sa musi tak sa musi... mozno si poviete ,ze co za blbost to je,ale ze co boli na skoleny ohladom tohoto fap(chlapci su sukromnici v garazi,ale maju normal reg. servis..) ze toto je normalna regeneracia,ktora by sa mala robit po kazdom cisteny(pokial nieje moc zniceny fap) a ze toto by mali aj v normalnom origo servise- pezot, robit...ale samozrejme ze vymena je lepsi biznis pre servis... spat k veci..hosi nahodili fap naspatek..a reku ideme na rege...napojili dia..nechali asi 30 minut bezat motor na normale...aby sa troska ohrial..a spustili rege...co myslite co??? no nic...nedialo sa nic...vobec nic..pozerame na seba..ze to sa este nestalo...vysvetlenie asi je ze h vycstili tak ze cidla neregistrovali ziaden problem a bezi okej..aj pocas jazdy sme robili test diou...a secko okej...nic sa nedialo..ukazoval na 63% plnost...(neviem sam ,ale vy viete ) doteraz jazdim..ani raz nejaka hlaska...ked sa vratim domov pojdem na dia..objednany..hehe...asi tolko zatial moje skusenosti s FAPom...okrem toho ze som uz asi pred pol rokom doplnal aditivum ,ale v nemecku..:potlesk konecne dopisal ten vul..heheh:potlesk:potlesk:aut:aut:aut [upravil dne 12/4/10 godzilaTO] Citovat
janog Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Dnes som bol na dia u jedneho znameho mechanika a chcel som hlavne vediet ako je na tom FAP. Dia vypisala CHYBA KOMUNIKACIE. On sa s tym este nestretol ze by mu to neslo pozriet. Neviete niekto poradit kde by mohla byt chyba? Ked dotankujem cerpadlo dava ELOYS a aj je ho tam dost(podla DIA) takze FAP by tam mal byt. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Čau pánové, tak v sobotu jsem si nechal vykuchat fap. Byl pěkně zacpanej, divili se že to ještě jelo. Měl jsem doplnit aditiv-4000 kč a fap nějakých 12000 kč to máte nějakých 16000 kč. To bych za to nedal!!!!!!!!!!!Proč?? Teď mám klid už nikdy více FAP. Auto pěkně dýchá, žádnej odpor, turbo jak meluzína, spotřeba při zpáteční jízdě o půl litru méně! A emise?? 100%! Taky jsem tomu moc nevěřil ale kdybych to neviděl! Všechno zůstalo jak má, katalyzátor, fap (prázdný) a v dia je jak novej:super. Takže nikdo nic nepozná ani přes dia, to vím jen já..............PS: jo a fapu moc neprospívá vif bude jak zabetonovanej, ale mě je to už jedno. Jsou mě milejší vstřiky než nějakej fap. Žádnou ekologickou úlevu jsem neměl a stejně je to nesmysl....Fap je nedořešený. Citovat
King81 Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Tak to gratulujem. Aspon mas o jednu starost menej:potlesk A kde si si dal vykuchat FAP? A cena? [upravil dne 19/4/10 King81] Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Původně zaslal: King81 Tak to gratulujem. Aspon mas o jednu starost menej:potlesk A kde si si dal vykuchat FAP? A cena? [upravil dne 19/4/10 King81] Díky http://www.fapoff.cz/ 5000kč, byli tam i kluci z Bánské Bystrice peugeotem 406. Citovat
King81 Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Původně zaslal: Jitka+Jirka Původně zaslal: King81 Tak to gratulujem. Aspon mas o jednu starost menej:potlesk A kde si si dal vykuchat FAP? A cena? [upravil dne 19/4/10 King81] Díky http://www.fapoff.cz/ 5000kč, byli tam i kluci z Bánské Bystrice peugeotem 406. A ako dlho to cele trvalo? Citovat
Vlado-77 Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Chcem sa spytat jedno. Po tom co som tu precital sa trochu znepokojujem. Ked som kupoval auto tak typek mi tvrdil ze ma 76tis km. Ze viac nemoze mat lebo by uz svietila vymena FAPu a v tom auticku este nic take nikdy nebolo.(vtedy som vedel hovno o nejakom FAP filtri a aditivach) Jasne ze ma oje.al a moje tutut malo cca 150 tis co som zistil od 1.majitela z Francuzska. (nahoda jak debil) Chcem sa spytat kedze som urobil dalsich 80tis a auto nic nehlasi ako sa da zistit ci FAP nie je vykuchany a ci plni ucel? vopred dik. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 A koľko km máš teraz? Na 407 sa mení fap až pri 120 tisíc. Do tých 150 by teoreticky mohol vydržať bez výmeny. Je možné, že fap nemáš od výroby. Podľa vin sa to dá zistiť. Citovat
Vlado-77 Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 148 tis na pocitadle a realnych asi 200tis. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Tak to si uprostred výmeny. Ďalšia až pri 240t. Či je fap deaktivovaný sa dá zistiť ťažko, ani samotné auto o tom nevie. Snáď len rozobrať a pozrieť či tam je a v akom stave. [upravil dne 20.4.2010 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.