Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na mojej som to nedával robiť , ale myslím že je vyradený už z F.Diagnostika ukazuje stále rovnaké množstvo náplní i po 50 000km. Diferenciálne čidlo tiež 0 - ,zaplnenie fapu 25% - už rok.

Odesláno

tak jsem se spojil se dvěma uživateli peugeotu z P-C kterří mají FAP pryč a chválí si to...

spotřebu i výkon moc neřeším,s tím jsem spokojený...šlo mě hlavně o kouřivost a nějaké potíže s tím spojené...no tak potíže zatím žádné nejsou a kouřivost je v normálu...

při odstranění FAPu v Bystřici pod Pernštejnem to ten člověk s Váma projede a napojí na dia a ukáže jaká je kouřivost a emise...čidla tam zůstávají,jen je nějak oblbne a přepíše řídící jednotku...

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

tak jsem se spojil se dvěma uživateli peugeotu z P-C kterří mají FAP pryč a chválí si to...

Luko: A mají to odstraněné ve 407 2.0 HDI (RHR) ?????Nevím jestli se s tím našim Siemensem dá něco takového dělat...??

[upravil dne 25-7-09 Přema]

Odesláno

no tomu kterému jsem volal,tak má 807...

ale našel jsem inzeráty od Karla Reckziegela (karelr77) z Bystrice P/P a píše že zvládá všechny řídící jednotky včetně našeho siemensu

Odesláno

Bol som sa pýtat v peugeote na FAP filter, a povedali mi že novy stoji podla starej meny cca 9 000,-SK, Tak to nieje až take zle, už to išlo dole :-) Tak a repas bude este lacnejsi, a bavil som sa s technikom a ten mi povedal, že vela krat ho staci len rozobrat a vycisit.

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

Ak si si už nevšimol neni Peugeot ako Peugeot, niekde stoji nieco 10 000, niekde 7 000, niekdy pýtaju za robotu 3 000, niekde nic.

no právě ze všude jsou ceny + - stejné... tak jako v mcdonaldu si nedáš hamburger v ostravě za 20 a v praze za 40...samozřejmě že někde jsou vydřiduši a řeknou si víc...

Odesláno

U 1.6 HDi se může jednat o poruchu ŘJ. Máme v rajonu takové 2. Už 100 000 km, ukazují stejné hodnoty, každých 26 km regenuruji a nic neubývá. Svítí vikřičník , hlášky na displayi a skoro pořád hučí větrák.

Moc se mi nechce veřit, že to někdo dokáže zrušit zásahem do ŘJ bez dalších následku. Souvisí s tím dost věcí, které se nemusí hned projevit.

JIné vyřazení funguje, vyzkoušeno.

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Mohl bych mít takovou možná triviální otázku?

Dnes jsem se byl podívat na 407 1.6 HDI a při jízdě na displeji mezi budíky byl zobrazen po celou dobu symbol, který vypadal jako katalyzátor, žádné další hlášky jsem si nevšiml. Ten co mi auto nabízel to pořádně vysvětlit neuměl, jenom mluvil že to je filtr pevných částic a že to je jasné :-) Co je příčinou? Může mi k tomu někdo dát nějakou informaci?

Díky moc za každou radu, nechtěl bych hned na začátku šlápnout do h...a :-)

[upravil dne 12.10.2009 m6564xp]

Odesláno

A kolik to auto má najeto?? Je dost pravděpodobny, že je to zanesenej filtr pevných částic. Výměna výjde asi mezi 15-20 000Kč. Já když jsem kupoval 407, tak tam svítil vykřičník a když jsem se ho ptal, co to je, tak mi řekl, že to auto dlouho stálo a tudíš dost zeslábla baterka. Že to svítí z důvodu slabého napětí, ale že po ujetí cca 300km (moje cesta dom), tak že to shasne a bude to OK. Věřil jsem tomu. Samozřejmě že jsem přijel dom a kontrolka svítila. Pak jsem si vedlejší displey (nad rádiem) nastavil do angličtiny a všiml jsem si, že při nastartování to píše výměnu nějakýho filtru. Tak jsem skočil do Peugeotu, kde neměli volnou diagnostiku, tak jsem se musel obědnat na pondělí, já jsem tam byl v pátek, ale řekli mi, že to bude na 95% filtr pevných částic a ať si nachystám kolem 20 000. Auto jsem měl v tu dobu 6dní, takže celej víkend jsem byl ....... (asi víte co). Ale v pondělí na diagnostice mi naštěstí zjistili, že jsem neměl ,,pouze´´ aditivum, ktery pomáhá ten filt čistit. Doplnění aditiva mě vyšla na 4 200, to se ještě dalo. Takže ať už Ti řeknou cokoli, tak jim nevěř, všichni jsou to stejni zloději. A to jsem si řikal, jak je ta obsluha příjemná a ochotná, jak tomu všemu rozumí, když mi to auto představoval a popisoval. Každopádně než si to auto koupíš, tak si s tím zajeť na diagnostiku!!! Většina bazarů Ti to povolí... A rovnou si tam můžeš ověřit stav km...

Odesláno

najeto mělo asi 108 000 km, psal jsem do jiného vlákna kvůli ověření km v systému Peugeotu, jinak pohádku o slabé baterce jsem také slyšel, když jsem projížděl druhého kde svítila kontrolka ABS ... sakra auta to byla obě pěkná, kdyby nesvítily tyhle závady tak jsem jedno z nich určitě hned koupil

Odesláno

Domluv si diagnostiku. Tam Ti řeknou na 100%, jaká je závada. Jinak FAP by měl vydržet 150-180 000km, takže pokud km nejsou stočeny, tak by to třeba mohlo být jenom tím aditivem, stejně jak jsem to měl já. A 4200 do toho vrazit navíc už by nebylo tak hrozny ne?? Ale opravdu bych Ti doporučoval tu diagnostiku. Ä kde to auto kupuješ?? Pár lidí tady diagnostiku má svojí, tak kdyby to bylo v okolí jejich bydliště, tak třeba by ses s něma za nějakou kačku domluvil a oni by Ti to zkontrolovali přímo v bazaru a nemusel by jsi to nikam vozit. A v bazaru by jsi jim vypálil rybník :D

Odesláno
Původně zaslal: m6564xp

Mohl bych mít takovou možná triviální otázku?

Dnes jsem se byl podívat na 407 1.6 HDI a při jízdě na displeji mezi budíky byl zobrazen po celou dobu symbol, který vypadal jako katalyzátor, žádné další hlášky jsem si nevšiml. Ten co mi auto nabízel to pořádně vysvětlit neuměl, jenom mluvil že to je filtr pevných částic a že to je jasné :-) Co je příčinou? Může mi k tomu někdo dát nějakou informaci?

Díky moc za každou radu, nechtěl bych hned na začátku šlápnout do h...a :-)

[upravil dne 12.10.2009 m6564xp]

Bola to táto kontrolka ?

f_g6fm_d94e86e.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...