Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Otazka do plena, odpoved by sa zisla cim skor:

prave som rozobral fap filter vytrepal som tu keramiku z tej vacsej casti ktora sa dala odobrat a chcem sa opytat ci mam vytrepat tu keramiku aj z tej mensej casti ktora sa neda odobrat od vyfuku, kamos vravi ze je to katalizator mam to tam nechat alebo to mozem taktiez vytrepat.

Ak niekto pozna SPRAVNU odpoved tak by som poprosil,aby mi cim skor odpovedal potrebujem ten vyfuk poskladat naspat a vycuvat z garaze tu je aj moje tel cislo: 00421908318205 Palo

Odesláno
Otazka do plena, odpoved by sa zisla cim skor:

prave som rozobral fap filter vytrepal som tu keramiku z tej vacsej casti ktora sa dala odobrat a chcem sa opytat ci mam vytrepat tu keramiku aj z tej mensej casti ktora sa neda odobrat od vyfuku, kamos vravi ze je to katalizator mam to tam nechat alebo to mozem taktiez vytrepat.

Ak niekto pozna SPRAVNU odpoved tak by som poprosil,aby mi cim skor odpovedal potrebujem ten vyfuk poskladat naspat a vycuvat z garaze tu je aj moje tel cislo: 00421908318205 Palo

Mne to robili vo fapoff a vytlkli tu keramiku len z tej vzmontovanej časti.:papa

Odesláno

Neviem či si robíš srandu alebo sa pýtaš vážne ale je to meranie pevných splodín vo výfukových plynoch naftových motorov. To je to čím sa dá bez problémov zistiť prítomnosť alebo absencia FAPu vo výfuku.

Odesláno
aha, co to moze znamenat, pre tych,ktory maju fapoff???myslis trebars STK? nemusi to prejst???

V nemecku a rakusku to znamena jazdenie v automobile bez povolenia na pouzivanie na cestnych komunikaciach = pokuta , okamzite odobratie SPZ a technicaku a odstavenie auta na mieste, pripadne na vase naklady odtiahnutie na najblizsie parkovisko. samozrejme ked narazi clovek na uplne nekompromisnych:-)

[upravil dne 27/11/10 22:13 merlin99]

Odesláno

....to je vsetko absolutna birokracia, neviem ako by policajt ci tu slovensku alebo v nemecku ci rakusku zistoval ze auto nema fapko. to by museli mat sebou stanicu technickej kontroly a na zaklade vysledkov ak by samozrejme nieco nasli o com absolutne pochybujem, pretoze tam je stale katalizator a auto absolutne nedymi, mohli nieco vyvovodzovat. Ak sa mi to stane tak vam o tom urcite napisem. Zatial vam mozem oznamit, ze na fotrovej 2.0 hdi 407 rok.v. 2006 je Fapko konecne prec a to by ste si mali kazdy z vas co s fapkom jazdite vyskusat. bolo sice len 8000 km po doplnani aditiva, nabehane to malo 170000,ale robilo to problemy. od kedy je fap prec, auto lepsie startuje,lepsie taha od spodu a aj vo vyssich otackach je ako to povedat\'\' slobodnejsie\" a dalsie pozitivum je spotreba,ktora klesne,ale hlavne sa nebude spustat regeneracia, pri ktorej spotreba stupne aj o liter, tod vsjo, kto neveri nech pride za mnou a moze sa na aute povozit.

Odesláno
....neviem ako by policajt ci tu slovensku alebo v nemecku ci rakusku zistoval ze auto nema fapko...

Keď niečo nevieš to ešte neznamená že to neexistuje.

... pretoze tam je stale katalizator...

Touto informáciou si všetkých presvedčil o svojich hlbokých technických znalostiach.

Tot vsjo.

Odesláno

cau. měl bych taky dotaz ohledně FAP filtru jak poznám jaky je:

Peugeot v současné době používá dvě generace filtrů:

SD991, (dříve značen jako S200) = první generace, (čtyřhranný tvar vstupních i výstupních kanálků).

OS2 = druhá generace - filtr se zvýšenou životností, (osmihranný tvar vstupních kanálků a čtyřhranný výstupních).

bez toho,abych se na něj podíval budu kupovat P407.

dík za radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...