mmmb Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Kdyz jedu s dětmi, tak mě štve, že na ně nevidím a musím se otáčet. Potřeboval bych nějaké zrcátko kterým by šlo vidět na obě zadní sedadla a tím bych měl děti pod kontrolou. Jak to řešíte vy ktří máte děti. Některé nové modely aut už mají přidvné vnitřní zrcátko [upravil dne 13.5.2008 mmmb] Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Kde je problém? http://caryfuk.cz/product-10263/zpetne-zrcatko-pro-kontrolu-ditete Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 za mladých času jsem tam posadil manželku, Citovat
mmmb Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Jo ale manželku všude nevozím, nevejde se mi do barohu To zrcátko je pěkné, ale mít tam nalepené dvě vedle sebe, abych viděl na obě děti? a sklon předního skla u 406 je celkem velký. Je to varianta, a třeba ještě někdo přišel na jiné řešení Citovat
Ticcino Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 To asi jinak nevyřešíš, než druhým zrcátkem (nebo kamerou) Mě napadlo použít vypouklé zrcátko jako mají instruktoři v autoškole. Citovat
peugeotkovic Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: mmmb Jo ale manželku všude nevozím, nevejde se mi do barohu To zrcátko je pěkné, ale mít tam nalepené dvě vedle sebe, abych viděl na obě děti? a sklon předního skla u 406 je celkem velký. Je to varianta, a třeba ještě někdo přišel na jiné řešení no hlavně koukat na cestu ! A to se může ,mít na předním skle i 3 zrcátka..? Dneska už člověk neví.. bo bodiky:roll Jo a neprodává se jedno velké,parabolické,které ti zabere celý zadní prostor..? Citovat
peugeotkovic Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 http://uni.autodoplnky.cz/?page=1&sortby=nazev&sortbydir=desc&from=50 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic http://uni.autodoplnky.cz/?page=1&sortby=nazev&sortbydir=desc&from=50 to sou dardy , sem to svoje koupil za 39 korun v obchodě vše 39,- :D:D a toho mám s kompasem a kdysi tam byl i teploměr Vidím v něm nejen obě děti za sebou ale i mrtvé úhly :super Citovat
mmmb Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 Pořád jsem dumal jak vidět na dítě za mnou a zkoušel vymýšlet různé upravené zrcátka z bazaru, az jsem to vyřešil takto: koupil jsem si sférické zrcátko na mrtvý úhel [upravil dne 3.5.2008 mmmb] Citovat
mmmb Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 potom z pozink plechu udělal držák, pěkne prohýbaný podle tvaru pod předním stropním osvětlením a nalepil oboustrannou lepící mechovkou zrcátko Citovat
mmmb Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 a prostě vložil pod stávající šroubek, a vypadá to takto. vidím celou sedačku za sebou Citovat
mmmb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 odzkoušeno v provozu a super jde vidět dítě i s dětskou sedačkou, a ono taky vidí na mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.