Hafity Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Kolísá někomu volnoběh POUZE na zahřátém motoru? Tuhle závadu mám já. A motor musí být OPRAVDU zahřátý, jinak to nedělá. Mám řídící systém Magneti Marelli. Mimochodem by bylo dobré v této diskuzi zmiňovat jaké máte systémy, protože se mohou v příslušenství dosti lišit.... A jak se ptal JeŇýk před měsícem, moje 806 2,0i nechcípá. Zatím.... [upravil dne 1/1/2010 Hafity] Citovat
Dejmal Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Ahojky v novym roce. Já jsem hodně nadějí vkládal do toho zapalování a teď čtu,že to taky nepomohlo. Tím ovšem máme všechno vyzkoušený a problém zůstává. Co se zkoušelo: Lambda MAP Výfuk Svíčky,kabely,zapalování Klapka,sání,snímače teplot vzduchu Podpálený ventil Krokový motorek To už je všechno kromě řidicí jednotky,komplet kabeláže a celýho motoru. Užse opravdu nabízí to radši vyměnit za jiný auto. Citovat
cracken Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Původně zaslal: Dejmal Ahojky v novym roce. Já jsem hodně nadějí vkládal do toho zapalování a teď čtu,že to taky nepomohlo. Tím ovšem máme všechno vyzkoušený a problém zůstává. Co se zkoušelo: Lambda MAP Výfuk Svíčky,kabely,zapalování Klapka,sání,snímače teplot vzduchu Podpálený ventil Krokový motorek To už je všechno kromě řidicí jednotky,komplet kabeláže a celýho motoru. Užse opravdu nabízí to radši vyměnit za jiný auto. [/quote Ahoj,tak sem se dnes vrátil z Ukrajiny,a počasí tam bylo dost blbý,sníh déšť a mráz,tak různě.A auto si taky tak různě blblo,dokonce mě jeden den nefungovaly obě páčky blinkry a stěrače,ale během 2 km zase začaly a od té doby vpoho.Jinak naše oblíbené chcípání se projevuje aspoň u mne kdykoliv.Studený, teplý, sucho , mokro , mráz,prostě kdykoliv.Někdy hned od nastartování,nekdy po několika stovkách km.Řešení????? 5kg kladivo a přádně se vyřádit. Zdarec:roker Fiat Ulysse 95rok 89kw Zlatý VW T3 Citovat
JeŇýk Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: Dejmal To už je všechno kromě řidicí jednotky,komplet kabeláže a celýho motoru. Užse opravdu nabízí to radši vyměnit za jiný auto. No všechno to zdaleka není... Napadá mě ještě snímač otáček, zkoušel někdo? Dále čidlo klepání motoru, nějaký ty elektromagnetický ventily, relátka... To znamená postupně rozebrat celý auto a na to já s*ru, páč zas tolik ho rád nemám, nemám na to čas, na servis nemám prachy a stejně nevěřím servisům že by tomu věnovaly tolik času aby se to vyřešilo - to chce dlouhodobou diagnostiku... Jedině že by s tím už nějakej servis měl zkušenost.... Je o strach s tím někam jet, ženě se to snažím moc nepujčovat, aby se v tom nezabila, po městě je to hrůza - víc jak provoz musím sledovat co dělá auto,už jen to je nebezpečný... Citovat
aaamilan Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: JeŇýk Původně zaslal: Dejmal To už je všechno kromě řidicí jednotky,komplet kabeláže a celýho motoru. Užse opravdu nabízí to radši vyměnit za jiný auto. No všechno to zdaleka není... Napadá mě ještě snímač otáček, zkoušel někdo? Dále čidlo klepání motoru, nějaký ty elektromagnetický ventily, relátka... To znamená postupně rozebrat celý auto a na to já s*ru, páč zas tolik ho rád nemám, nemám na to čas, na servis nemám prachy a stejně nevěřím servisům že by tomu věnovaly tolik času aby se to vyřešilo - to chce dlouhodobou diagnostiku... Jedině že by s tím už nějakej servis měl zkušenost.... Je o strach s tím někam jet, ženě se to snažím moc nepujčovat, aby se v tom nezabila, po městě je to hrůza - víc jak provoz musím sledovat co dělá auto,už jen to je nebezpečný... Ahoj už jsem psal na nový rok, že budu skoušet snímač otáček. Dnes jsem ho objednal a zítra ho budu měnit, tak dám vědět jak to funguje s novým snímačem otáček. Citovat
JeŇýk Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Čau, tak jak to vypadá se snímačem otáček? Kde přesně vůbec je umístěn? Na věnci? Dostanu se k němu horem, nebo musím pod auto? Jinak jsem už dlouho nechcípl, ale pořád jde vidět na otáčkoměru, že to padne na asi 500ot a po pár vteřinách se to vrátí do normálu... Čus JeŇýK Citovat
aaamilan Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ahoj snímač otáček je vyměněný, zatím v pořádku, teď jsem byl týden na horách a zatím bez problémů, ale ještě to nechci zakřiknout. A kde je snímač otáček? to přesně nevím já jsem u toho nebyl neměl jsem čas, ale prý to je někde pod vzduchovým filtrem, ale přesně ti to neřeknu. Jen doufám že to bude ono. Ještě chvilku počkej jestli se ta závada znova neobjeví, však víš, je to nevyspitatelný:-))) Zatím Ahoj Citovat
cracken Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Zdar,tak dnes začalo auto zase chcípat,po měsíci.Cca 2hodiny hned od nastartování.Po dvou hodinách popojíždění se začalo chovat normálně,tj.nechcípá.to je děs. Zdarec:roker Fiat Ulysse 95rok 89kw Zlatý VW T3 [upravil dne 24.1.2010 cracken] Citovat
Creams Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Jak tak koukám nekonečný příběh ! Já mám 306 2,0 XSi 89kw a mám obodobný problém to kolísani tam nemám, ale auto mi chcípa zvláště teď když přituhlo. Když bylo tepleji tak mi to nedělalo. Jinak popravdě mi svítí už asi 3měs diagnostika a jezdím cca za 10L normální jízdou tak to hodně přisuzuje lambdě a tu jdu dneska měnit . Sem tam se mi ta diag. kdysi rozsvícela ale bylo to ok až na to, že po čase mi to totálně odjebalo kat takže jsem sundal svody a kat z vrchu řízl... bylo to uvnitř kompletně roztaveny. Takže teď v podstatě mám jen svody-prázdny kat-trubka-originalní výfuk. U te příležitosti kdy budu měnit lambdu tak měním i svíčky a kabely . Vůbec nevím co s tím asi stejně jako vy všichni. Citovat
Creams Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Takže včerejši den má určitá pozitiva i negativa :-( Tak v servise jsme vyměnili lambdu - vše šlo hezky do doby než se měla našroubovat zpět kdy jsme zjistili, že je tam dojebany závit, ale dostali jsme ji tam. Po té jsme měnili svíčky a to co jsme z motoru vytáhli ... tomu se nedala říkat svíčka... totálně mrtvé opálené... takže výměna za 5min12. Po nastartování diag. pořád svítila a auto zdechalo a neudrželo volnoběh tak jsem to nějak podplynem dovezl domu a zaparkoval v garáži a odpojil baterku. Nějak mi to nedalo a tak jsem se pustil ještě do výměny kabelu ke svíčkam a krokového motorku s klapkou. Když jsem sundal sání a dostal dolu klapu tak byla pekně zasviněna, ale nebylo to až tak brutální. Ale co mě čekalo po sundání krokáče... nevěřil jsem svým očím. Jak má tvar \"hříbku\" tak místo toho byla jen koule černého bordelu. Takže nasledovál štěteček, perchlor a vyfoukání kompresorem. To stejné klapa a promytí kanálku a vyfoukaní. Po té jsem připojil baterku a světě div se po složení auti chytlo jako by nic, diag. přestala svítit a chod motoru perfektní. Jen kdyby mi to nezkazil led a zahučení do sněhu kde jsem dojebal výfuk. Dnešní cesta do práce: úplně vše ok jen při brždění se otáčky prohupujou 900-1000, ale po zastavení se ustálí na 1000-1000 (vzhledem k -20°C dle mě v pohodě). Uvidíme jak dlouho to autu vydrží ... teď ještě budu teda měnit střed výfuku . Citovat
aaamilan Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Ahoj tak to je fajn, že jsi na to přišel a že ti to zase funguje, já jsem vyměnil ten snímač otáček a zatím se to jeví jako že je to v pořádku. Mám na to najeto asi 1200 km a zatím bez problémů. Jen jsem v neděli byl na Janovičkách u Broumova a ráno jsem nemohl nastartovat. Bylo -21 a tak to přičítám tomu, asi špatný benzín, nebo bynec v nádrži. Nevím musím se na to podívat, ale po hodině občasného nastarování to chytlo a od té doby to jezdí zatím v pohodě. Uvidím co to udělá po dnešních mrazech, jestli to chytne. Jezdím spíš na LPG a tak benzín v nádrži nebude asi nic moc, zkusím se na to kouknout a doufám, že to bude jen špatným benzínem. Jinak už nevím co by s tím mohlo být. Zatím Ahoj ( dám vědět jak jsem dopadl) Citovat
Creams Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Právě mám taky obavy, že je to jen dočasné jak píšou kluci v jiných příspěvcích... uvidíme nechám se překvapit ... Citovat
cracken Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Zdarec chlapi,nechcu Vám brát iluze,ale to co jste mněnili vy tak už tady skoro každej taky a žádný pozitivum.Když odpojíš baterku tak resetuješ řídící jednotku a na chvílu to dá pokoj.NO,ale doufám že se mýlím a že ti to bude jezdit. Zdarec Fiat Ulysse 95 rok 89kw.Zlatý VW T3 Citovat
Creams Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Tak ono mě to nedělalo nikdy ani minulou zimu ani tu předtím... až tento rok... ale abych to doplnil tak jsem měl sportovní sání místo originálního a to tomu asi taky dost pomohlo... právě jsem vrátil vše jak má být. Dneska start 100% bez zaváhání a otáčky krásně drží ... jediná věc při vyřazení se to prohoupne 900-1000 a při brždění taky tak dokud brzdím... na místě když šlápnu brzdu tak samo, že nic otačky stojí. Citovat
aaamilan Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ahoj tak jsem včera nenastartoval. Do čerpadla nešel proud a na zapalovací cívku, taky né. tak jsme mysleli že je to odpojovač, ale při proklemování to bylo pořád mrtví. Dostali jsme se až k relátku, do relátka proud jde a z relátka nejde, ještě zkusíme proměřit proud z řídící jednotky do relátka, jestli náhodou není špatná řídící jednotka:fnuk Zatím čágo Milan Citovat
cracken Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: aaamilan Ahoj tak jsem včera nenastartoval. Do čerpadla nešel proud a na zapalovací cívku, taky né. tak jsme mysleli že je to odpojovač, ale při proklemování to bylo pořád mrtví. Dostali jsme se až k relátku, do relátka proud jde a z relátka nejde, ještě zkusíme proměřit proud z řídící jednotky do relátka, jestli náhodou není špatná řídící jednotka:fnuk Zatím čágo Milan Tak to si připrav 15000kč. Citovat
Dejmal Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Teď mě ještě napadla jedna možnost. Co když to podsává falešnej vzduch posilovačem brzd? Může bejt prasklá ta membrána a je to. Je tu někdo kdo má novej nebo zánovní posilovač a chcípá mu to stejně? Dá se to zkusit leda tak,že se odpojí hadička od posilovače a ucpe. Jenže kdo by stim jezdil,že? Citovat
adraj Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 tak taky menší a si bezvýznamný poznatek. Vyplivla mi totálně baterka. Dal jsem ji na nabíječku a teď mi to neblbne.Opět zatím:D Teda sice pochybuju,že by to bylo zrovna baterkou:myslim Citovat
cracken Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: adraj tak taky menší a si bezvýznamný poznatek. Vyplivla mi totálně baterka. Dal jsem ji na nabíječku a teď mi to neblbne.Opět zatím:D Teda sice pochybuju,že by to bylo zrovna baterkou:myslim To je právě ten reset řídící jednotky,určitě si ju vytáhl,žejo. Zdarec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.