corsair.cz Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Zdravím! Nejezdí někdo často na trase Brno ---- České Budějovice, já jezdím každý týden dvakrát (teda do J.Hradce) a zajímalo by mě jaká trasa je nejvýhodnější, co se nákladů týče, jestli po D1 na Humpolec a pak po E551, nebo po \"starý cestě\" přes Třebíč, Telč atd. Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Po D1 je to většinou rychlejší a příjemnější cesta (pokud teda zrovna nehrajou řidiči autobiliar), po starý zase je větší zábava, ale třeba průjezdy měst jako Třebíč jsoou taky hezkej opruz. Citovat
Opl405 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 No ja jezdím tuto trasu OL-ČB (pres brno) docela často a líp se mě jede po staré (třebíč-telč) Jak píše Medvěd, tak po D1 je to rychlejší, pokud nejsou nějaky komplikace ale zase to víc žere, takže ja jezdím po staré, časově je to sice o něco delsí, a nejede se tam špatně. Citovat
Martin.405 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 svýho času sem jezdil do budějic celkem často, radši sem to bral po staré třebíč - telč, je to delší ale cesta je fajná a aspoň to není tak monotóní jak po dálnici Citovat
Trundik Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Jel jsem do Č.B. několikrát a nejvíc se mi líbí trasa Brno, Ivančice, Mor. Budějovice, Slavonice atd. Je to rozhodně příjemnější, než přes Třebíč. Nejhorší úsek je přezd ze silnice na třebíč na sinici z Ivančic do M. Budějovic. Dá se to několika způsoby. Ale pak ta cesta je nádherná. Citovat
corsair.cz Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Opl405 No ja jezdím tuto trasu OL-ČB (pres brno) docela často a líp se mě jede po staré (třebíč-telč) Jak píše Medvěd, tak po D1 je to rychlejší, pokud nejsou nějaky komplikace ale zase to víc žere, takže ja jezdím po staré, časově je to sice o něco delsí, a nejede se tam špatně. Já mám právě pocit, že po D1 se to vyplatí jen na cestě z Č.B. do Brna, protože když jedu opačně tak mám pocit že jedu pořád do kopce (on to asi nebude pocit ale fakt). Nehledě na to, že se mi zdá že se v nádrži dělá vír když to švihám po té dálnici. Citovat
corsair.cz Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Trundik Jel jsem do Č.B. několikrát a nejvíc se mi líbí trasa Brno, Ivančice, Mor. Budějovice, Slavonice atd. Je to rozhodně příjemnější, než přes Třebíč. Nejhorší úsek je přezd ze silnice na třebíč na sinici z Ivančic do M. Budějovic. Dá se to několika způsoby. Ale pak ta cesta je nádherná. Takže jedeš kolem Dukovan? No sjezd od Rosic do Ivančic je celkem vzrůšo. Ty Slavonice mě překvapujou, to bych to bral radši na Dačice ---- Kunžak ----- Hradec, kolem Slavonic mi přijdou takový silničky, ale zase je tam klid a super okolí, to jo, v pohraničí celkově jezdit (a to třeba i na kole ) je dobrej relax. Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 A Rosice - Zastávka - Náměšť n. O. - Třebíč ne-e? Takhle sem jel párkrát do Třebálu. Citovat
corsair.cz Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 2 Fusion: Jojo po D1 na Kývalku a pak Rosice - Náměšť - Třebíč - Telč - atd. Asi zatím nejčastější volba, i když je to místy vopruz (třeba přes Třeb). Na to jakej je to vytíženej tah na Brno by si ta silnička zasloužila místy aspoň narovnat a upravit povrch, o rozšíření nemluvě. Citovat
kapa Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Jezdím z Třebíče do vesničky kousek od Plané n. Lužnicí a jezdím buď horem Tr- Jihlava Pelhřimov - Tábor -Planá (míň vesnic ) nebo spodem Tr - Mor. Budějovice -Dačice - Jind. Hradec -Soběslav ( víc členitá-hezčí na podívání a delší- nakládám člověka v M.B). Z Brna bych asi volil Rosice -Dukovany (práce:grr) Mor. Budějovice - Dačice - J.Hradec -Třeboň - Č.B. Citovat
jarinek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Trundik Jel jsem do Č.B. několikrát a nejvíc se mi líbí trasa Brno, Ivančice, Mor. Budějovice, Slavonice atd. Je to rozhodně příjemnější, než přes Třebíč. Nejhorší úsek je přezd ze silnice na třebíč na sinici z Ivančic do M. Budějovic. Dá se to několika způsoby. Ale pak ta cesta je nádherná. Přesně tak, pokud se nespěchá, tak super trasa. Nejhezčí a asi nejklidnější. Vřele doporučuju. Citovat
Bohumil Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Když jedu na Moravu, jezdím po trase JH-Dačice-Jemnice-Hrotovice-Ivančice-Modřice-Prace-Slavkov-UH, téměř žádný provoz, (kromě trasy Slavkov-UH) , pěkně si zajezdím, pokochám přírodou, prostě se jede fajn.:cool: Trasa JH-ČB už začíná být taky pěkně nacpaná. [upravil dne 3/4/08 Bohumil] Citovat
corsair.cz Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Tak to budu muset taky zkusit někdy \"spodem\" jak říkáte, pokud je to kochačka tak super:mrk, když jedu na Třeb tak se člověk kvůli provozu moc kochat nestačí. Citovat
corsair.cz Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Dneska jsem to bral tou jižní trasou přes Ivančice, Jaroměř, Jemnici a Dačice a super, prima cesta, žádnej provoz, super rozhled a méně obcí jak přes Třeb. Náladu jen trochu zkazila objížďka v Ivančicích ale byla určo příjemnější než severní varianta. Takže díky za tipy!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.