kadaver Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Caute. Mate niekto na svojej 406 originalne roletky na bocne zadne okna? Potrebujem vediet ako su uchytene. Dik [upravil dne 1.4.08 kadaver] Citovat
tomike Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 sevas kadaver. neviem ci Ti dosla sprava tak pisem tu. Ak su tie tvoje tapaciry aktualne a mavas este cestu do KE tak ich zoberiem. Ak tak napis cez u2u.dik sorry za [upravil dne 1.4.2008 tomike] Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 jsou dělany pro jednoduchou montáž ,takže asi zacvaknutím a horní se přichytí asi za okno.Zkušenost nemám ale jen jsem jej někde viděl,ale ta cena. Citovat
kadaver Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: honza406 jsou dělany pro jednoduchou montáž ,takže asi zacvaknutím a horní se přichytí asi za okno.Zkušenost nemám ale jen jsem jej někde viděl,ale ta cena. Za kolko si ich videl? Citovat
kadaver Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: tomike sevas kadaver. neviem ci Ti dosla sprava tak pisem tu. Ak su tie tvoje tapaciry aktualne a mavas este cestu do KE tak ich zoberiem. Ak tak napis cez u2u.dik sorry za [upravil dne 1.4.2008 tomike] Posielam Ti \"SZ\" Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 když jsem o tom bloumal před 2 roky tak cena byla okolo 2000 kč sedan či break Citovat
kadaver Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: honza406 když jsem o tom bloumal před 2 roky tak cena byla okolo 2000 kč sedan či break za obe? Citovat
Leo Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Tak jsem se dnes ptal na ty roletky u Peugeotu a stojí prý 1750,-. Dokonce by prý od pondělí měla být sleva 25% na letní doplňky a mělo by se to vztahovat i na ně. Když jsem se však dozvěděl, že se montují tak, že se navrtají šrouby do tapecu u okna, tak jsem ztratil zájem. Taky se prý nemají nechávat pořád zatažený, protože se unaví rolovací pružina a potom se nevrací (reklamaci prý neuznají). Citovat
mmmb Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 tak to jeteda husté, na obrázku to vypadalo že je to pěkně schované v té horní plastové liště. To by mě zajímalo na co to dělají když se to nesmí moc používat, aby se to neopotřebovalo a nereklamovalo Ta sle va se vztahuje na co všechno? Citovat
Leo Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: mmmb tak to jeteda husté, na obrázku to vypadalo že je to pěkně schované v té horní plastové liště. To by mě zajímalo na co to dělají když se to nesmí moc používat, aby se to neopotřebovalo a nereklamovalo Ta sle va se vztahuje na co všechno? Tady je ta sleva: http://www.peugeot.cz/web/promo/08_05_leto/f-peugeot-prislusenstvi-leto.php Citovat
Gump Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Já na svém autě origo zadní roletky mám. Přidělávají se třema samořez. šroupkama zezhora k tapecu .Stačí dát ty šroubky jenom dva a drží to . Mám je tam asi 5 let a bez problémů. [upravil dne 18/5/08 Gump] Citovat
kadaver Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 dovolil jsem si ze sve zahradky... [upravil dne 18.5.08 kadaver] Citovat
Přema Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Ty tam nemáš ty moje tapecirungy?????už jsi je zaměnil za jiné????? Nebo to není tvoje auto? Citovat
kadaver Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Přema Ty tam nemáš ty moje tapecirungy?????už jsi je zaměnil za jiné????? Nebo to není tvoje auto???? ...to je moje... nechcem ist v Tvojich stopach...to by sa mi ani nepodarilo. Ty si original...a ja nekopirujem.. ...ale vies ako to chodi...prisla prilezitost... Dufam, ze sa nehnevas! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.