Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sevas kadaver. neviem ci Ti dosla sprava tak pisem tu. Ak su tie tvoje tapaciry aktualne a mavas este cestu do KE tak ich zoberiem. Ak tak napis cez u2u.dik

sorry za :xvul

[upravil dne 1.4.2008 tomike]

Guest servisman
Odesláno

jsou dělany pro jednoduchou montáž ,takže asi zacvaknutím a horní se přichytí asi za okno.Zkušenost nemám ale jen jsem jej někde viděl,ale ta cena.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jsou dělany pro jednoduchou montáž ,takže asi zacvaknutím a horní se přichytí asi za okno.Zkušenost nemám ale jen jsem jej někde viděl,ale ta cena.

Za kolko si ich videl? :)

Odesláno
Původně zaslal: tomike

sevas kadaver. neviem ci Ti dosla sprava tak pisem tu. Ak su tie tvoje tapaciry aktualne a mavas este cestu do KE tak ich zoberiem. Ak tak napis cez u2u.dik

sorry za :xvul

[upravil dne 1.4.2008 tomike]

Posielam Ti \"SZ\"

Guest servisman
Odesláno

když jsem o tom bloumal před 2 roky tak cena byla okolo 2000 kč sedan či break

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se dnes ptal na ty roletky u Peugeotu a stojí prý 1750,-. Dokonce by prý od pondělí měla být sleva 25% na letní doplňky a mělo by se to vztahovat i na ně. Když jsem se však dozvěděl, že se montují tak, že se navrtají šrouby do tapecu u okna, tak jsem ztratil zájem. Taky se prý nemají nechávat pořád zatažený, protože se unaví rolovací pružina a potom se nevrací (reklamaci prý neuznají).

Odesláno

tak to jeteda husté, na obrázku to vypadalo že je to pěkně schované v té horní plastové liště.

To by mě zajímalo na co to dělají když se to nesmí moc používat, aby se to neopotřebovalo a nereklamovalo :nevim

Ta sle va se vztahuje na co všechno?

Odesláno

Já na svém autě origo zadní roletky mám. Přidělávají se třema samořez. šroupkama zezhora k tapecu .Stačí dát ty šroubky jenom dva a drží to . Mám je tam asi 5 let a bez problémů.

[upravil dne 18/5/08 Gump]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Ty tam nemáš ty moje tapecirungy?????už jsi je zaměnil za jiné????? Nebo to není tvoje auto????

...to je moje... :)

nechcem ist v Tvojich stopach...to by sa mi ani nepodarilo. :)

Ty si original...a ja nekopirujem.. :D ...ale vies ako to chodi...prisla prilezitost...

Dufam, ze sa nehnevas! :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...