Durko Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 asi mesiac jazdim na mojej novej srdcovke 405 combi aké máte skúsenosti so spotrebou ja si musím este zviknúť z 2,0i a je to ťažké (Renault 21) dik za info Citovat
Alek Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 1.8 TD dobré auto, hlavně dobrý motor, nemám žádného křivého slova....(praskla mi pouze hlava, která byla již od dřívějšího majitele 2x vařená, tak jsem osadil motor novou kompletní hlavou) a max. spokojenost po celou dobu užívání auta cca. 2 roky.... (lehce můžou být k přihlédnutí ke stáří problémy s turbem a čerpadlem - nětěstnost + odchází STOP ventil - pár stovek za ventil) Citovat
Durko Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 ďakujem a ta spotreba aspoň približne Citovat
mio Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Durko ďakujem a ta spotreba aspoň približne 5,5-6,5 l:papa Citovat
Durko Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 mne sa podarilo vyrátať cca7,7 l je to v pohode pri 250 000 km alebo mam hladat chybu v motore. vedel by mi niekto odpovedať alebo poradiť? Citovat
Dundee Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Durko mne sa podarilo vyrátať cca7,7 l je to v pohode pri 250 000 km alebo mam hladat chybu v motore. vedel by mi niekto odpovedať alebo poradiť? Je to malinko víc, ale ještě pořád v normě Já mám na svym 1.9 TD (sedan) natočeno podle tacha 326 tisíc a spotřeba se mi pohybuje od 6 do 7,5 litru na sto. Jde hodně o to, jak máš těžkou nohu a jak se předchozí majitel o auto staral. Citovat
Durko Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 predchádzajúci majitel si nezaslúžil takéto auto. je strasne zanedbané a nohu musím mať ľahkú lebo tam mám chladič z obyčajneho dieselu pri 120 to uz nestíha chladiť Citovat
mio Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Durko predchádzajúci majitel si nezaslúžil takéto auto. je strasne zanedbané a nohu musím mať ľahkú lebo tam mám chladič z obyčajneho dieselu pri 120 to uz nestíha chladiť Chladičem to asi nebude jsou velikostí skoro totožné.Vyzkoušel bych termostat,čidlo teploty vody,při nejhorším těsnění pod hlavou,hlava! Citovat
Durko Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 termostat vyzerá byť dobrý aj čidlo. menil som naraz pumpu ,rozvody ,aj chladič a odvtedy je tento problém. pri starých dieloch to bolo v pohode problém je v tom že je tam aj klíma a ta ma chladič este pred chladičom vodným. náplne vyzerajú dobre a nestrácajú sa takže aj tesnenie pod hlavou by malo byť ok. Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: mio Původně zaslal: Durko predchádzajúci majitel si nezaslúžil takéto auto. je strasne zanedbané a nohu musím mať ľahkú lebo tam mám chladič z obyčajneho dieselu pri 120 to uz nestíha chladiť Chladičem to asi nebude jsou velikostí skoro totožné.Vyzkoušel bych termostat,čidlo teploty vody,při nejhorším těsnění pod hlavou,hlava! Chladičem to samozřejmě je, velikostí si nejsou ani vzdáleně podobné. Nevím kam a jak jsi koukal, ale chladič na TD je 3x silnější než na D. Chladič z D dá do TD jen šílenec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.