Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi mesiac jazdim na mojej novej srdcovke 405 combi

aké máte skúsenosti so spotrebou ja si musím este zviknúť

z 2,0i a je to ťažké (Renault 21)

dik za info

Odesláno

1.8 TD dobré auto, hlavně dobrý motor, nemám žádného křivého slova....(praskla mi pouze hlava, která byla již od dřívějšího majitele 2x vařená, tak jsem osadil motor novou kompletní hlavou) a max. spokojenost po celou dobu užívání auta cca. 2 roky....

(lehce můžou být k přihlédnutí ke stáří problémy s turbem a čerpadlem - nětěstnost + odchází STOP ventil - pár stovek za ventil):papa

Odesláno

mne sa podarilo vyrátať cca7,7 l je to v pohode pri 250 000 km

alebo mam hladat chybu v motore.

vedel by mi niekto odpovedať alebo poradiť?

Odesláno
Původně zaslal: Durko

mne sa podarilo vyrátať cca7,7 l je to v pohode pri 250 000 km

alebo mam hladat chybu v motore.

vedel by mi niekto odpovedať alebo poradiť?

Je to malinko víc, ale ještě pořád v normě;) Já mám na svym 1.9 TD (sedan) natočeno podle tacha 326 tisíc a spotřeba se mi pohybuje od 6 do 7,5 litru na sto. Jde hodně o to, jak máš těžkou nohu a jak se předchozí majitel o auto staral.

Odesláno

predchádzajúci majitel si nezaslúžil takéto auto. je strasne zanedbané a nohu musím mať ľahkú lebo tam mám chladič z obyčajneho dieselu pri 120 to uz nestíha chladiť

Odesláno

predchádzajúci majitel si nezaslúžil takéto auto. je strasne zanedbané a nohu musím mať ľahkú lebo tam mám chladič z obyčajneho dieselu pri 120 to uz nestíha chladiť

Chladičem to asi nebude jsou velikostí skoro totožné.Vyzkoušel bych termostat,čidlo teploty vody,při nejhorším těsnění pod hlavou,hlava!
Odesláno

termostat vyzerá byť dobrý aj čidlo. menil som naraz pumpu ,rozvody ,aj chladič a odvtedy je tento problém.

pri starých dieloch to bolo v pohode problém je v tom že je tam aj klíma a ta ma chladič este pred chladičom vodným.

náplne vyzerajú dobre a nestrácajú sa takže aj tesnenie pod hlavou by malo byť ok.

Odesláno
Původně zaslal: mio

Chladičem to asi nebude jsou velikostí skoro totožné.Vyzkoušel bych termostat,čidlo teploty vody,při nejhorším těsnění pod hlavou,hlava!

Chladičem to samozřejmě je, velikostí si nejsou ani vzdáleně podobné. Nevím kam a jak jsi koukal, ale chladič na TD je 3x silnější než na D. Chladič z D dá do TD jen šílenec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...