Vopičí Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Co na to říkáte, já osobmě bych tohle nikdy nekoupil:D:D:D:D http://www.aukro.cz/item338467870_peugeot_306_cabrio.html Citovat
Ferry Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 saaakrys sen kazdeho tuzera na tom uz se asi vic zprasit neda, myslim ze investice po koupi aby to aspon trochu jezdilo a bylo v poradku presahnou nakupni cenu Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Jo tak na tohle jsem koukal už včera. Největší mazec je ten motorovej prostor. Ale nekup to za tu cenu. Jinak mě osobně by odradil už ten samotný popis auta. [upravil dne 1/4/08 BoneDaddy] Citovat
Vopičí Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Ferry saaakrys sen kazdeho tuzera na tom uz se asi vic zprasit neda, myslim ze investice po koupi aby to aspon trochu jezdilo a bylo v poradku presahnou nakupni cenu Taky bych řekl:D:D:D:D:D.....ale jinak super rychlé auto na léto:D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 No hrůza, ale cení se, že přizná závady, kterých je sakra požehnaně I když kdoví, co tomu ještě chybí, ale tak co, zájemce už má Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 pokud chce nekdo 306 cabrio za maly peniz s tim, ze si tam ta silnejsi motor a napr. bodykit atd. tak jasna volba, jinak leda zadara... Citovat
asaad Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 wtf is this? ....sem tam problikne oranžová kontrolka motoru,někdy nedrží volnoběch,udajně špatná lambda,něco cvaká v motoru... jeste tam chybi udajna vydrz motoru 100km Citovat
faget1 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 :D:D je to kára jak sa patrí pekne že su priznane neake chybičky ale kolko je ešte nepriznanych Citovat
macik.83 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 A uz tam nekdo prihodil, ale vubec se mi nelibi, tak schvalne, dame tipy, za kolik se streli? muj tip je 45.200:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Ja myslim ze to nekdo střeli o strom protoze se objeví kontrolka motoru ten se zadře přestane fungovat posilovač,ojedinělý kousek ve formě předního nárazníku praskne,křídlo uleti a tradaa je to v pr.Ale fakt oceňuji ze vypsal závady o kterých ví Citovat
Harlley Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 no když bych měl volnejch 40tis tak bych je snad někomu raději dal,než tohle do baráku:D Citovat
macik.83 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Harlley no když bych měl volnejch 40tis tak bych je snad někomu raději dal,než tohle do baráku:D Tak az je budes mit, tak budu prvni v poradi, jo? Citovat
Harlley Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Harlley no když bych měl volnejch 40tis tak bych je snad někomu raději dal,než tohle do baráku:D Tak az je budes mit, tak budu prvni v poradi, jo? No jak tak koukám na konto tak to budeš čekat dlouho a dlouho a dlouhoa ....:Dmam totiž ještě dlouhej seznam kam peníze nacpat:D Citovat
Vopičí Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Tak :mrk a teď se přiznejte, kdo tam přihodil....už 40100,-Kč...už to leze:D:mrk Citovat
maximum Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 a este aj kazdy elektron je iny... to je tuning.. nevedel sa rozhodnut, ktore kola tam dat, tak to skombinoval..:roker Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 jee, ted jsem si vsiml, ze to bylo cele strikane... tka buh vi co se skryva pod lakem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.