tajnejsvatej Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Mám 4 roky starou 206. A nyní jsem zjistil, že mi dole pod motorem slabě prosakuje olej. Ubytek signalizace nic neukazuje a ani měrkou jsem nezjistil žádný velký ubytek. Asi bude nejlepší navštívit servis. Chtěl bych se zeptat na možnou příčinu a náročnost opravy. Děkuji předem za radu. Citovat
rimmer Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: tajnejsvatej Mám 4 roky starou 206. A nyní jsem zjistil, že mi dole pod motorem slabě prosakuje olej. Ubytek signalizace nic neukazuje a ani měrkou jsem nezjistil žádný velký ubytek. Asi bude nejlepší navštívit servis. Chtěl bych se zeptat na možnou příčinu a náročnost opravy. Děkuji předem za radu. Pricnu musis snad zjistit sam, nebo je az takovy vyjet prednima kolama na obrubnik a vlezt pod auto ? Tohle za tebe nikdo neudela aby zjistil odkud ti to muze tect. Je spusta mist odkud muze tect olej, nejpravdepodobnejsi je vana, prevodovka, gufero na klice, praskla hadice od serva aj Citovat
Fakir Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 To jako kape, nebo tam máš na vaně jenom mastnej flek? V servisu ti neudělaj, co si neřekneš, takže zkus nejdřív sám vytipovat místo, ze kterýho by to mohlo unikat a teprv s tím jdi pak do servisu. Co tam máš za motor? Citovat
tajnejsvatej Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Mám benzin motor 1.4 8V. Koukal jsem na to a je to těsnění vany. Chtěl jsem vědět jen případnou příčinu a náročnost opravy. Citovat
buga Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 hele ja mam taky 1.4 8V a mal som ten isty problem chod si dat umyt motor a potom zbadaas odkial zaciina, prejdi paar km-u a zistiiis potom odkud prosakuje... vacsinou je pricina tesnenie pod hlavou, je to choroba 1.1 a 1.4... ono aj u mna vyzeralo tak ze je to asi niekde dole, vana..ale slo to zhora... cislo 2 [upravil dne 1.4.2008 buga] Citovat
tajnejsvatej Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Jo díky za odpověď. Já jsem takový amatér. Citovat
buga Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 to je jenom muj nazor mne to taky rek kaamos z peugeotu vela stestii [upravil dne 2.4.2008 buga] Citovat
robozv Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 na 307 kách je to u benzinov 1,4 16V to iste zhodou okolnosti zajtra idem do servisu na vymenu tesnenia pokial to mam este v zaruke Citovat
Pata Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 tesneni vany prijde na par stovek, nejlepe bych to udelal pri vymene oleje, protoze musis vypustit olej Prace i s vymenou oleje je tak na hodinku, myslim, ze to zmakne kazdy garazovy servis Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: buga to je jenom muj nazor mne to taky rek kaamos z peugeotu vela stestii [upravil dne 2.4.2008 buga] Nazdar, pocuj mam na teba jeden dotaz. TO iste mi robi moja 306tka sedan, 1.4 8V. Robila to iba trochu, tym ze som mal mastny motor. Avsak na zimu som spravil svoju osudnu chybu a namiesto oleja 5W - 40 ktory som tam daval som dal 5W-35. Je redsi, a zacal tade presakovat ovela viac. Motor som si dokladne vycistil, a po par kilometroch som zbadal odkial to tecie. Podla toho nakresu co si tam dal to je presne ono. Chcel som sa spytat, ze co to asi tak moze vijst ? Cenovo hlavne Myslis ze by som to doma spravil ? Nakolko zatial vsetky opravy na autach som doma zmakol, mam garaz, jamu a vela naradia. Len do takehoto niecoho som sa este nepustal. Mal som to po hlavu rozobrate, tj som kontroloval tesnenie veka. Ale dalej som sa nedostal. Citovat
Wenouš Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Tak tenhle problém mám zdárně vyřešen,těsnění pod hlavou. Taky se nejdřív přetěsnilo ventilové víko,vana atd až jsme přišly na to že to je pod hlevou. Šikovnej kolega to měl za dopoledne hotový. Citovat
buga Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 no mne to robil kaamos a hovorim prve slovo bolo: ze tesnenie pod hlavou ... a cena toho tesnenia bola tak okolo 700, asi..neviem..pretoze mi menil aj ine veci na aute takze v tom ti neporadim takze ja sa do prace s autom hlavne motoru nepustam [upravil dne 3.4.2008 buga] Citovat
tajnejsvatej Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Děkuji všem za odpověď, kteří poskytly radu, až na toho který toho víc napsal a ani netušil na co jsem se ptal / rimmer /. Samozřejmě v servisu / Most / přesně určily kde je závada a ne, že mi to nikdo neřekne, jak psal zmíněný. Ale nijak nechci snižovat jeho schopnosti. Prostě tak na mě působil. Ostatním ještě jednou děkuji a věřím, že zde najdu radu když v budoucnu budu potřebovat. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Musím se zastat rimmera. Existují závady, které mají určitý projev a vždy stejnou příčinu. Člověk pak vypadá jako velký mág, když si ještě upřesní \"a vibruje ti auto na čtyřku, ale na trojku a pětku ne, že?\" a pak zahlásí přesnou příčinu - vnitřní stranu poloosy. To jsou závady, kdy příčina a projev prostě nemohou být jinak, můžeš mít zavřené oči a být na druhém konci světa. Jiná taková jednoznačná závada je: po přidání plynu auto změní směr... = uložení předního ramene. A pak je většina závad typu \"svítí mi diagnostika\", a taky to tečení oleje, které mohou mít desítky příčin. Na naší 306 odstraňovali kapání oleje na 5 x , a to je šikovný mechanik v dobrém servise. Už si to přesně nepamatuju, nějaké gufero, pak jak trubička měrky oleje vstupuje do bloku, a ještě něco, už nevím co. [upravil dne 3.4.2008 P607Olda] [upravil dne 3.4.2008 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.