ladis307 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 pomalu se blíží doba kdy mi dojdou destičky a ani kotouče už na tom nejsou nejlépe, proto zvažuju koupi nějakých kvalitních kotouču a desek. možná něco sportovního. pomůže někdo s tipem a radou? Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 ATE, Ferodo Premier, tim nic nezkazis Citovat
genzer Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 pomer cena kvalita =desticky ATE,kotouče ATE POWERDISC:super Citovat
ladis307 Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 genzer-máš s touhle kombinací zkušenosti? pořád jsem někde slyšel nebočetl...desky ferodo+kotouče zimmermann...ale nevím, třeba lvíčkovi něco sedí lépe Citovat
Guest servisman Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 kotouče zimmermann má kolega a je spokojen Citovat
Béďa Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 zalezi ci mas za motor a jestli nejake sport brzdy pro tebe nejsou jen mrhani penez.. brzdy ted taky trosku resim Citovat
genzer Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: ladis307 genzer-máš s touhle kombinací zkušenosti? pořád jsem někde slyšel nebočetl...desky ferodo+kotouče zimmermann...ale nevím, třeba lvíčkovi něco sedí lépe jj,mam je na aute asi mesic+navic menena brzdovka a poradne odvzdusneno a spokojenost:super s tema zimmermanama nevim,mel jsem je pripraveny na svy auto a kdyz jsme je tam davaly,tak jsme zjistily ze jsou mensi,prodaly me spatne,byli na 1,8ku a ja mam 2,0 a na 2,0 jsne nikde nesehnali,tak jsme pouzily ATE Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: genzer Původně zaslal: ladis307 genzer-máš s touhle kombinací zkušenosti? pořád jsem někde slyšel nebočetl...desky ferodo+kotouče zimmermann...ale nevím, třeba lvíčkovi něco sedí lépe jj,mam je na aute asi mesic+navic menena brzdovka a poradne odvzdusneno a spokojenost:super s tema zimmermanama nevim,mel jsem je pripraveny na svy auto a kdyz jsme je tam davaly,tak jsme zjistily ze jsou mensi,prodaly me spatne,byli na 1,8ku a ja mam 2,0 a na 2,0 jsne nikde nesehnali,tak jsme pouzily ATE na ty tvoje Zimmermany jsem uz koukal na Aukru, nemit pul roku stary kotouce Ferodo, tak bych do nich sel Citovat
Guest servisman Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 já na něj taky koukal ale mám nové asi půl rok.škoda Citovat
genzer Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 vsak oni se prodaj,ja na to nespecham:D Citovat
faget1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 tiež mi to už doživa a chystam sa na vymenu: doštičky ATE a kotuče zatial neviem asi tiež ATE alebo zimmerman ferodo už nie hrozne mi to piska a to čistim furt s drahym sprejom a vydrži to tak par dni a zase som ako vlak prichadzajuci do stanice :D:D Citovat
agresssor Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Béďa zalezi ci mas za motor a jestli nejake sport brzdy pro tebe nejsou jen mrhani penez.. brzdy ted taky trosku resim Taky brzdy resim:) ale asi dam komplet feroda.... Citovat
ladis307 Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Béďa -- podle mě brzdy nezáleží na silnym motoru....nikdy nevíš kdy budeš muset zastavit i třeba jen ze 100 km/h na pár metrech(pár desítkách merů ) Citovat
Fusion Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Sportovní brzdy nejsou ani tolik o zastavení ze 100 (u takovýchto aut) ale spíš o výdrži při zátěži tj. nejdou tak lehce zničit. Mrkni třeba sem http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=ZJpQGp4DglmU9 Ty vrtaný Zimmermany sou sportovní ale pochybuju, že to využiješ. Rozumná cesta jsou podle mě Bremba nebo obyč Zimmery. Citovat
Jessie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 jojo koukam ze sme na tom vsichni stejne... prichazi leto a brzdy skrabou prstem o vymenu... osobne premyslim nad kotoucema od AP racing a desticky OMP nebo kotouce turbo groove a spejšl desticky s trochou keramiky tak uvidim ale dulezity je aby brzdily a hlavne nepiskali a rychle neochabali Citovat
Béďa Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 agresssor: pokud myslis DS radu tak pomer cena/vykon neni zase tak slavna mel jsem dva navrhy a to Zimmerman + Ferodo DS a nebo komplet sadu od EBC, nakonec pujdu do EBC a asi kotoucu ultimax disc + Redstuff (keramicke desky) na EBCcka jsem dostal doporuceni od Martyho ktery mel moznost oboje brzdy vyzkouset.. Citovat
agresssor Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Beda: No to je myslim ono.. Ale este se mrknu na ty EBC ka Citovat
Jessie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Béďa agresssor: pokud myslis DS radu tak pomer cena/vykon neni zase tak slavna mel jsem dva navrhy a to Zimmerman + Ferodo DS a nebo komplet sadu od EBC, nakonec pujdu do EBC a asi kotoucu ultimax disc + Redstuff (keramicke desky) na EBCcka jsem dostal doporuceni od Martyho ktery mel moznost oboje brzdy vyzkouset.. wow..je videt ze se vyznas a sazis na kvalitku.. du do nich taky Citovat
Béďa Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Jessie wow..je videt ze se vyznas a sazis na kvalitku.. du do nich taky no tak trosku sem se po tom pidil pac bych nerad koupil neco nekvalitniho ale na me radeji nedej aby si pak nerek ze jsem ti blbe poradil.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.