Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pomalu se blíží doba kdy mi dojdou destičky a ani kotouče už na tom nejsou nejlépe, proto zvažuju koupi nějakých kvalitních kotouču a desek. možná něco sportovního. pomůže někdo s tipem a radou? :)

Odesláno
Původně zaslal: ladis307

genzer-máš s touhle kombinací zkušenosti?

pořád jsem někde slyšel nebočetl...desky ferodo+kotouče zimmermann...ale nevím, třeba lvíčkovi něco sedí lépe ;)

jj,mam je na aute asi mesic+navic menena brzdovka a poradne odvzdusneno a spokojenost:super

s tema zimmermanama nevim,mel jsem je pripraveny na svy auto a kdyz jsme je tam davaly,tak jsme zjistily ze jsou mensi,prodaly me spatne,byli na 1,8ku a ja mam 2,0 a na 2,0 jsne nikde nesehnali,tak jsme pouzily ATE

Odesláno
Původně zaslal: genzer

Původně zaslal: ladis307

genzer-máš s touhle kombinací zkušenosti?

pořád jsem někde slyšel nebočetl...desky ferodo+kotouče zimmermann...ale nevím, třeba lvíčkovi něco sedí lépe ;)

jj,mam je na aute asi mesic+navic menena brzdovka a poradne odvzdusneno a spokojenost:super

s tema zimmermanama nevim,mel jsem je pripraveny na svy auto a kdyz jsme je tam davaly,tak jsme zjistily ze jsou mensi,prodaly me spatne,byli na 1,8ku a ja mam 2,0 a na 2,0 jsne nikde nesehnali,tak jsme pouzily ATE

na ty tvoje Zimmermany jsem uz koukal na Aukru, nemit pul roku stary kotouce Ferodo, tak bych do nich sel

Odesláno

tiež mi to už doživa a chystam sa na vymenu: doštičky ATE a kotuče zatial neviem asi tiež ATE alebo zimmerman ferodo už nie hrozne mi to piska a to čistim furt s drahym sprejom a vydrži to tak par dni a zase som ako vlak prichadzajuci do stanice :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

zalezi ci mas za motor a jestli nejake sport brzdy pro tebe nejsou jen mrhani penez.. :) brzdy ted taky trosku resim ;)

Taky brzdy resim:) ale asi dam komplet feroda....

Odesláno

jojo koukam ze sme na tom vsichni stejne... prichazi leto a brzdy skrabou prstem o vymenu... osobne premyslim nad kotoucema od AP racing a desticky OMP nebo kotouce turbo groove a spejšl desticky s trochou keramiky :aut tak uvidim ale dulezity je aby brzdily a hlavne nepiskali a rychle neochabali :bacha

Odesláno

agresssor: pokud myslis DS radu tak pomer cena/vykon neni zase tak slavna :roker

mel jsem dva navrhy a to Zimmerman + Ferodo DS a nebo komplet sadu od EBC, nakonec pujdu do EBC a asi kotoucu ultimax disc + Redstuff (keramicke desky) na EBCcka jsem dostal doporuceni od Martyho ktery mel moznost oboje brzdy vyzkouset..;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

agresssor: pokud myslis DS radu tak pomer cena/vykon neni zase tak slavna :roker

mel jsem dva navrhy a to Zimmerman + Ferodo DS a nebo komplet sadu od EBC, nakonec pujdu do EBC a asi kotoucu ultimax disc + Redstuff (keramicke desky) na EBCcka jsem dostal doporuceni od Martyho ktery mel moznost oboje brzdy vyzkouset..;)

wow..je videt ze se vyznas a sazis na kvalitku.. du do nich taky :D

Odesláno
Původně zaslal: Jessie

wow..je videt ze se vyznas a sazis na kvalitku.. du do nich taky :D

no tak trosku sem se po tom pidil pac bych nerad koupil neco nekvalitniho :) ale na me radeji nedej aby si pak nerek ze jsem ti blbe poradil..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...