Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych,

Prehladavam forum uz dobru hodinu, ale problem aky mam ja asi bude prvy svojho druhu.

Dnes som sa konecne dostal k vymene krokaca a vyzera to na zbytocne vyhodene peniaze. Problem s vysokymi volnobeznymi otackami za tepla mam stale. Po nastartovani som zhruba na 1000, ale ked je motor zohriaty, tak sa drzia na 1600 a padaju po viac ako 5 sekundach, niekedy sa drzia aj dlhsie. Pamatam si, ze som menil minuly rok aj hnede teplotne cidlo (RJ ?)

Netusi niekto co do pekla ... ? :grr

Dik

Sheehy

Odesláno

hnede cidlo teploty je pro klimatizaci a pro vetraky, pokud by tahle zavada mela byt spatnym cidlem teplotym, tak je potreba zkontrolovat zelene cidlo, to je pro ridici jednotku a ta podle nej steluje otacky, spatny krokac vetsinou zpusobuje spis chcipani pri volnobehu nez vysoke otacky

Odesláno

No já měl podobný problém - při zahřátém motoru mi volnoběžné otáčky občas lezly až na 3-4000!, což třeba na křižovatce působilo dosti komicky. Od té doby, co jsem rozebral a vyčistil krokáč, všechno šlape jak má... :super

Odesláno

jinak jeste pro nastaveni toho noveho krokoveho moturku, zkus odpojit tak na pul hodky baterku (bacha na kod radia apod. ) a nech vyresetovat ridici jednotku, pak ji zase pripoj, otoc klickem az se rozsviti vsechny kontrolky, pockej cca 30sec a pak nastartuj, nech motor chvilinku bezet a pak ho bez projet, ve vsech rezimech, tzn. nejdrive volne tempo aby se motor prohral a pak az bude na teplote tak mu trochu naloz, aby se protahnul, klidne parkrat vytocit na trojku k 5500otackam, pak napis

Odesláno

To odpojenie baterky a reset RJ bude asi zbytocne, pretoze som si vcera vecer spomenul, ze mi auto zo servisu dali \"teple\", cela vymena krokaca trvala skoro hodinu (asi cakali tu polhodinku) a navyse som z dielne pocul chvilku revat nejaky motor (asi moj).

Vyzera to teda tak, ze v mojom servise naozaj vedia ako sa krokac meni :potlesk

Skusim co najskor vymenit to zelene teplotne cidlo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...