Sheehy Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Zdravim vsetkych, Prehladavam forum uz dobru hodinu, ale problem aky mam ja asi bude prvy svojho druhu. Dnes som sa konecne dostal k vymene krokaca a vyzera to na zbytocne vyhodene peniaze. Problem s vysokymi volnobeznymi otackami za tepla mam stale. Po nastartovani som zhruba na 1000, ale ked je motor zohriaty, tak sa drzia na 1600 a padaju po viac ako 5 sekundach, niekedy sa drzia aj dlhsie. Pamatam si, ze som menil minuly rok aj hnede teplotne cidlo (RJ ?) Netusi niekto co do pekla ... ? Dik Sheehy Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 hnede cidlo teploty je pro klimatizaci a pro vetraky, pokud by tahle zavada mela byt spatnym cidlem teplotym, tak je potreba zkontrolovat zelene cidlo, to je pro ridici jednotku a ta podle nej steluje otacky, spatny krokac vetsinou zpusobuje spis chcipani pri volnobehu nez vysoke otacky Citovat
VIP3R Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 No já měl podobný problém - při zahřátém motoru mi volnoběžné otáčky občas lezly až na 3-4000!, což třeba na křižovatce působilo dosti komicky. Od té doby, co jsem rozebral a vyčistil krokáč, všechno šlape jak má... Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 jinak jeste pro nastaveni toho noveho krokoveho moturku, zkus odpojit tak na pul hodky baterku (bacha na kod radia apod. ) a nech vyresetovat ridici jednotku, pak ji zase pripoj, otoc klickem az se rozsviti vsechny kontrolky, pockej cca 30sec a pak nastartuj, nech motor chvilinku bezet a pak ho bez projet, ve vsech rezimech, tzn. nejdrive volne tempo aby se motor prohral a pak az bude na teplote tak mu trochu naloz, aby se protahnul, klidne parkrat vytocit na trojku k 5500otackam, pak napis Citovat
Sheehy Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Este mi porad - je jedno v akom poradi odpojim/zapojim poly baterky ? Pred elektikou mam zdravy respekt Citovat
Sheehy Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 To odpojenie baterky a reset RJ bude asi zbytocne, pretoze som si vcera vecer spomenul, ze mi auto zo servisu dali \"teple\", cela vymena krokaca trvala skoro hodinu (asi cakali tu polhodinku) a navyse som z dielne pocul chvilku revat nejaky motor (asi moj). Vyzera to teda tak, ze v mojom servise naozaj vedia ako sa krokac meni Skusim co najskor vymenit to zelene teplotne cidlo ... Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 měl jsem stejný problém a zelené čidlo to vyřešilo.....stálo mě to 520 kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.