309Tom Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Kam správně umístit zvedák? Jsou tam čtverečky, a podložka toho zvedáku se dává dovnitř? Nebo to musí jít jako u nových aut chytnout za ten rantl na prahu? Jsem to asi už 2x dal do toho čtverečku, ale vůbec nevím jak je to správně ani jestli mám origo hever. Debilní dotaz, vím, ale aby mi to auto jednou spadlo, nebo abych si prohnul práh Citovat
Marcel505 Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Nejlíp to za ten práh vůbec nezvedat... Citovat
309Tom Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 Nj, zkouším s tím levitovat, ale zatím mi to nejde, Harry prostě nejsem Citovat
Marcel505 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Jo, 309 i s origo zvedákem, taky jsem nevěděl kam s ním, ale strčil jsem ho do hrany jakoby první od tebe. A bylo to OK. Ale fakt bych to neriskoval, je to nestabilní a jestli bude narezlej práh, tak ho proboříš nebo vyhneš... Nejlíp najít jiný místo... Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic http://www.cwapa.net/hrajete-1670-online-hru-zdarma-Nebezpecna-vymena-kola.html Kam proboha chodíš ta ty videa? :D:D Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Ano, patří do toho čtverečku, jen pod ním je totiž výztuha. Pokud to máž zrezlé tak, že je ta výztuha v pr...., tak jedině zvedat za nápravy, jinam než do toho čtverečku hever nepatří. Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: peugeotkovic http://www.cwapa.net/hrajete-1670-online-hru-zdarma-Nebezpecna-vymena-kola.html Kam proboha chodíš ta ty videa? :D:D http://videa.superhry.cz/video/1274-vymena-kola/ Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Po tomhle videu radši jezdit s píchlým kolem než to měnit Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jo, 309 i s origo zvedákem, taky jsem nevěděl kam s ním, ale strčil jsem ho do hrany jakoby první od tebe. A bylo to OK. Ale fakt bych to neriskoval, je to nestabilní a jestli bude narezlej práh, tak ho proboříš nebo vyhneš... Nejlíp najít jiný místo... Když jsem mívala rezavé škodovky, a hrozilo,že už se s heverem propadnu do útrob prahů,dávala jsem mezi hever a práh tvrdou,asi 30cm x 15 x 2 dřevěnou desečku.Takže hever tlačil na větší plochu prahu.A i tak jsem se modlila..jak jsem slyšela to rezavé křupání.. Ale to jsem měla trochu jiný ten hever,než pege origo:myslim No a pokud možno-raděj do pneuservisu,kde ti najednou zvednou celé autko. Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Tak z toho, že bych si prolomil práh strach mít nemusím, přece je to pozink a na autě i po těch 18 letech funkci plní, jen jsem pořádně nevěděl kde je to správné místo pro hever Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Na ten pozink bych teda nespoléhal, už jsem tu dával fotky, jak vypadaj dutiny u \"pozinku\". Citovat
Algol Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Osobně sem 309-ku zvedal za podélný nosník, pojezdovým heverem s dřevěnou podložkou, protože ten gumoš a spodek auta nemá moc rád ostrý hrany a velký tlak na malou plochu, přes nosník zvedneš obě kola v pohodě, navíc ty auta už nemáme jak z fabriky, že ano... A ktěm prahům bych neměl důvěru, ani kdyby to bylo nový, zvlášť pokud hodláš něco dělat dýl, než jenom měnit kolo... Citovat
Marcel505 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Algol A ktěm prahům bych neměl důvěru, ani kdyby to bylo nový, zvlášť pokud hodláš něco dělat dýl, než jenom měnit kolo... Kór když si zvedneš origo zvedákem předek a chceš povolit třeba brzdič, to je fakt o spadnutí auta ze zvedáku... Citovat
Algol Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Tož na to je nejlepší špalek pod nápravnicu, když sem naposledy měnil kotouče na GT, tak sem skákal po tankové gole a dvoumetrové páce...to by asi hever nepřežil.... Citovat
KoudaK Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Algol Tož na to je nejlepší špalek pod nápravnicu, když sem naposledy měnil kotouče na GT, tak sem skákal po tankové gole a dvoumetrové páce...to by asi hever nepřežil.... JJ přesně tak... Já osobně používám kozičky pod nápravu... Ted na nich stojí speedeho 306.. Citovat
.mycTD Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Algol Tož na to je nejlepší špalek pod nápravnicu, když sem naposledy měnil kotouče na GT, tak sem skákal po tankové gole a dvoumetrové páce...to by asi hever nepřežil.... neprezil, ja to zkousel:D este tu nekde v zeleze bude zkrouceny origo hever:super Citovat
Algol Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Popravdě pod origo heverem mám strach vlízt pod auto a vůbec něco povolovat...pokud tak používám pojezdovou panenku na menší úpravy, ale podkládám auto starýma pneu...na to se mám moc rád.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.