Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kam správně umístit zvedák? Jsou tam čtverečky, a podložka toho zvedáku se dává dovnitř? Nebo to musí jít jako u nových aut chytnout za ten rantl na prahu? Jsem to asi už 2x dal do toho čtverečku, ale vůbec nevím jak je to správně ani jestli mám origo hever. :myslim

Debilní dotaz, vím, ale aby mi to auto jednou spadlo, nebo abych si prohnul práh :papa

Odesláno

Jo, 309 i s origo zvedákem, taky jsem nevěděl kam s ním, ale strčil jsem ho do hrany jakoby první od tebe. A bylo to OK.

Ale fakt bych to neriskoval, je to nestabilní a jestli bude narezlej práh, tak ho proboříš nebo vyhneš...

Nejlíp najít jiný místo...

Odesláno

Ano, patří do toho čtverečku, jen pod ním je totiž výztuha. Pokud to máž zrezlé tak, že je ta výztuha v pr...., tak jedině zvedat za nápravy, jinam než do toho čtverečku hever nepatří.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jo, 309 i s origo zvedákem, taky jsem nevěděl kam s ním, ale strčil jsem ho do hrany jakoby první od tebe. A bylo to OK.

Ale fakt bych to neriskoval, je to nestabilní a jestli bude narezlej práh, tak ho proboříš nebo vyhneš...

Nejlíp najít jiný místo...

Když jsem mívala rezavé škodovky, a hrozilo,že už se s heverem propadnu do útrob prahů,dávala jsem mezi hever a práh tvrdou,asi 30cm x 15 x 2 dřevěnou desečku.Takže hever tlačil na větší plochu prahu.A i tak jsem se modlila..jak jsem slyšela to rezavé křupání.. Ale to jsem měla trochu jiný ten hever,než pege origo:myslim No a pokud možno-raděj do pneuservisu,kde ti najednou zvednou celé autko.

Odesláno

Tak z toho, že bych si prolomil práh strach mít nemusím, přece je to pozink a na autě i po těch 18 letech funkci plní, jen jsem pořádně nevěděl kde je to správné místo pro hever

Odesláno

Osobně sem 309-ku zvedal za podélný nosník, pojezdovým heverem s dřevěnou podložkou, protože ten gumoš a spodek auta nemá moc rád ostrý hrany a velký tlak na malou plochu, přes nosník zvedneš obě kola v pohodě, navíc ty auta už nemáme jak z fabriky, že ano...:D A ktěm prahům bych neměl důvěru, ani kdyby to bylo nový, zvlášť pokud hodláš něco dělat dýl, než jenom měnit kolo...

Odesláno
Původně zaslal: Algol

A ktěm prahům bych neměl důvěru, ani kdyby to bylo nový, zvlášť pokud hodláš něco dělat dýl, než jenom měnit kolo...

Kór když si zvedneš origo zvedákem předek a chceš povolit třeba brzdič, to je fakt o spadnutí auta ze zvedáku... :)

Odesláno

Tož na to je nejlepší špalek pod nápravnicu, když sem naposledy měnil kotouče na GT, tak sem skákal po tankové gole a dvoumetrové páce...to by asi hever nepřežil....:D

Odesláno

Tož na to je nejlepší špalek pod nápravnicu, když sem naposledy měnil kotouče na GT, tak sem skákal po tankové gole a dvoumetrové páce...to by asi hever nepřežil....:D

JJ přesně tak... Já osobně používám kozičky pod nápravu... Ted na nich stojí speedeho 306..

Odesláno

neprezil, ja to zkousel:D este tu nekde v zeleze bude zkrouceny origo hever:super

Odesláno

Popravdě pod origo heverem mám strach vlízt pod auto a vůbec něco povolovat...pokud tak používám pojezdovou panenku na menší úpravy, ale podkládám auto starýma pneu...na to se mám moc rád....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...