Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já si min. rok pořídil tyhle...

K2 Moto 90

a fakt super... jsou hodne dobre... tak moc, ze jsem musel vymenit i brusle na hokej, prze to nebylo to, co s K2... na hokej jsem si pořídil Bauery Vapor XIV...

Rollerblady mi nesedly na nohu, kdežto K2 okamžitě... stejné i s Bauerama...

Brusle Nike Bauer Vapor XVI byly úzké, klasické Bauer Vapor sedly hned...

Někdy levnější bota sedne mnohem lépe, než ty drahé...:myslim

HLAVNĚ CHRÁNIČE :super

Odesláno
Původně zaslal: @re

já si min. rok pořídil tyhle...

K2 Moto 90

a fakt super... jsou hodne dobre... tak moc, ze jsem musel vymenit i brusle na hokej, prze to nebylo to, co s K2... na hokej jsem si pořídil Bauery Vapor XIV...

Rollerblady mi nesedly na nohu, kdežto K2 okamžitě... stejné i s Bauerama...

Brusle Nike Bauer Vapor XVI byly úzké, klasické Bauer Vapor sedly hned...

Někdy levnější bota sedne mnohem lépe, než ty drahé...:myslim

HLAVNĚ CHRÁNIČE :super

to stojí tolik peněz..?:o to mám nové pneu na celé auto:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Kdysi jsem taky rad bruslil na in-linech, ale teď už mě to nějak přešlo. Mám jen takový obyčejný. Jinak to co ma Are mě přijde už nějaký profi.:D:aut

nejsou, spíš takový lepší střed... je tam velmi kvalitní bota... prodyšná a dobře sedne na nohu....

Odesláno

Ty bláho. Teď jsem zavzpomínal jak jsme jezdili na in-linech jak blázni. Sjížděli, skákali a dělali různý kraviny na schodech, všude skákali, jezdili z kopce po trávě, co šlo přeskočit tak přeskočili na různý způsoby, jo to byly časy. Nechápu jak jsem to mohl přežít. Bez chráníčů, helmy apod. věcí. A ještě k tomu jsem jezdil na klasických rekreačních bruslích Rolerblade, který nejsou stavěný na takovou námahu. Drželi ale dost dlouho. Pak na jedné brusli praskl nůž, který jsme zalepili lepidlem na motory. Chvili to vydrželo, ale pak praskl znovu a časem praskl i na druhé brusli. Na tom už se nedalo vůbec jezdit, protože nedrželi směr a k novým bruslím už jsem se pak nedostal a skončil s tím a přišlo na řadu kolo. Ještě teď se divím, že jsem to přežil bez zlomenin a otřesů mozku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...