p406b Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Dnes jsme poridili novy in-line brusle.Vybirali jsme hlavne pohodlnou botu,u lacinejsich modelu byla uzka a tlacilo to,tak jsme koupili Rollerblade ACTIVA 4.0 A co vy taky se snazite zmrzacit? Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 hezký model:mrk ale přecijen,zůstanu u té 206ky:aut Citovat
jarajarda Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Já mám brusle 205 a jsem tak spokojenej, kdyby náhodou, taky mě to dokáže zmrzačit:D:D Citovat
@re Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 já si min. rok pořídil tyhle... K2 Moto 90 a fakt super... jsou hodne dobre... tak moc, ze jsem musel vymenit i brusle na hokej, prze to nebylo to, co s K2... na hokej jsem si pořídil Bauery Vapor XIV... Rollerblady mi nesedly na nohu, kdežto K2 okamžitě... stejné i s Bauerama... Brusle Nike Bauer Vapor XVI byly úzké, klasické Bauer Vapor sedly hned... Někdy levnější bota sedne mnohem lépe, než ty drahé... HLAVNĚ CHRÁNIČE Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: @re já si min. rok pořídil tyhle... K2 Moto 90 a fakt super... jsou hodne dobre... tak moc, ze jsem musel vymenit i brusle na hokej, prze to nebylo to, co s K2... na hokej jsem si pořídil Bauery Vapor XIV... Rollerblady mi nesedly na nohu, kdežto K2 okamžitě... stejné i s Bauerama... Brusle Nike Bauer Vapor XVI byly úzké, klasické Bauer Vapor sedly hned... Někdy levnější bota sedne mnohem lépe, než ty drahé... HLAVNĚ CHRÁNIČE to stojí tolik peněz..? to mám nové pneu na celé auto:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Kdysi jsem taky rad bruslil na in-linech, ale teď už mě to nějak přešlo. Mám jen takový obyčejný. Jinak to co ma Are mě přijde už nějaký profi. Citovat
p406b Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 tohle ma ale 8 kol, proto tolik penez. zkouseli jsme v akci K2 ALEXIS za 4tis,ale nemeli cislo Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Jo, už 6 let, K2. EDIT: i na typ už jsem si vzpomněl, K2 Ascent... [upravil dne 3/30/08 oddie] Citovat
@re Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Kdysi jsem taky rad bruslil na in-linech, ale teď už mě to nějak přešlo. Mám jen takový obyčejný. Jinak to co ma Are mě přijde už nějaký profi. nejsou, spíš takový lepší střed... je tam velmi kvalitní bota... prodyšná a dobře sedne na nohu.... Citovat
aka Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 no nevim, mam brusle ze sklepa zbytkace ale kamarad co brusle prodava byl docela prijemne prekvapen, tak to asi nebude tak hrozne Citovat
Harlley Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 jednoznačně k2 mam už druhý.Ty první někdo ukradl sv..ě už aby bylo počásko na projížďky. Citovat
MPavel Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Ty bláho. Teď jsem zavzpomínal jak jsme jezdili na in-linech jak blázni. Sjížděli, skákali a dělali různý kraviny na schodech, všude skákali, jezdili z kopce po trávě, co šlo přeskočit tak přeskočili na různý způsoby, jo to byly časy. Nechápu jak jsem to mohl přežít. Bez chráníčů, helmy apod. věcí. A ještě k tomu jsem jezdil na klasických rekreačních bruslích Rolerblade, který nejsou stavěný na takovou námahu. Drželi ale dost dlouho. Pak na jedné brusli praskl nůž, který jsme zalepili lepidlem na motory. Chvili to vydrželo, ale pak praskl znovu a časem praskl i na druhé brusli. Na tom už se nedalo vůbec jezdit, protože nedrželi směr a k novým bruslím už jsem se pak nedostal a skončil s tím a přišlo na řadu kolo. Ještě teď se divím, že jsem to přežil bez zlomenin a otřesů mozku. Citovat
f3Rd@ Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 ja loni kupoval Rollerblade ale ty bez toho rychloupinani -byl jsem dost omezen rozpoctem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.