Hhonza Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Rád se chi zeptat někoho zkušeného, zda už nebyl na autosalonu v Lipsku a nepodělil by se o zkušenosti. Já totiž zvažuji, že bych tam letos jel (začátek dubna), ale rád bych věděl jak to probíhá. Zajímá mě hlavně jak je to velký (jestli to za to stojí), kolik je tam lidí (aby tam nebyla hlava na hlavě), jak je to s dopravou (abych nestál 4 hodiny v koloně a ani nezaparkoval) apod... Mnohokráte děkuji, snad se zde najde nějaký zkušený.... [upravil dne 12/4/08 Hhonza] Citovat
Schreek Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Byl jsem loni i předloni a letos pojedu zas. Rozhodně to za to stojí, aspoň teda mě to stálo určitě, plno novinek, u všech značek předváděcí jízdy, různý akce, prostě super Co se Týče cesty tak úplně v pohodě, pokud nebude někde rozkopaná dálnice, tak kolony nebudou. Já teda ale zásadně jezdím ve všední den, mám to už vyzkoušeno, že pokud si to člověk chce užít, tak se to vyplatí, protože je tam minimum lidí klid a pohoda a víkendu to tam bývá horší, ale furt to ještě jde Citovat
MPavel Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Můžu vřele doporučit. Je to celkem velký, ale ani tak nejde o tu velikost, ale spíše o výrazně kvalitnější celkové spracování výstavy než třeba v Brně. Většina aut je otevřena tzn. asi 90%, hostesky hned s tebou komunikují a ochotně ti zpodpoví jakékoliv otázky a hlavně když si sedneš do auta za např. tři mega tak se na tebe nedívají jako na člověka, co si přišel ohmatat dráhé auta, které si nikdy nekoupíš. Prostě přistupují k tobě jako k potenciálnímu zákazníkovi a můžeš vypadat jakkoliv. Jezdím z Prahy a cesta je bez problému skoro pořád po dálnici. Zácpy nikde a s parkováním také žádný problém. Vždy organizačně dobře zvládnuto. Pouze o víkendu je tam celkem hodně lidí takže bývá problém si vyfotit některá auta ale dá se to... Citovat
Hhonza Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 Děkuji za Vaše poznatky, o cestě jsem už rozhodnutej, jen jsem potřeboval vědět na co se připravit. Jinak plánuju jet buď ve středu nebo pátek, takže to si myslím, že by mohlo být o.k. Tak se tam možná potkáme u Peugeotů Jo ale ještě dotaz....je lepší si objednat lístek předem přes internet, nebo je to tam v pohodě s nákupem lístků (kasy, fronty...)? [upravil dne 30/3/08 Hhonza] Citovat
Schreek Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Kas je tam dost, takže fronty se nekonaj... Ale myslím, že lístek v předprodeji vyjde o něco levněji Citovat
snow Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Kámoš tam tedka staví stánek škodovky, dost dobrej job za 10 dní má 25 000 kč.Jinak je staví na všech Autosalonech po světě.Ale model 106 mi ještě nepřivez.:bacha:bacha Citovat
sekaj Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Chlapi kolikátýho se to letos koná a kde a za kolik se daj koupit lístky? Citovat
Schreek Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 5. - 13.4. lístky bud na místě nebo zde http://www.lipskeveletrhy.cz/ Citovat
p406b Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Kdo by mel 4.4-6.4. cas a chtel videt novy Superb na zivo,tak v Kvasinach(RK) Skoda porada predstaveni vozu.Je to u nove brany,verejne pristupne a zdarma. Citovat
Hhonza Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 A mám ještě dotaz pro ty kdo tam v Lipsku už byl, jestli je dobrá cesta co mi vyšlo z plánovače jet jako na sever, ale to nejsou asi žádný dálnice, nebo se dát na Rozvadov a pak nahoru, což je stále po dálnici. Rozdíl je cca. 100 km ale jde mi hlavně o pohodlí a rychlost... [upravil dne 5/4/08 Hhonza] Citovat
Fx Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Nevím proč, ale přes Rozvadov, pokud jedu bez navigace, nikdy nebloudím. Kdežto obchvat Drážďan pro mě vždy znamenal pěknou zajížďku. Jinak to nijak tragický není ani tam, jen to chce aspoň tomtoma v telefonu aspoň v tomhle úseku, pokud teda jde o mě Citovat
Marlin Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Fx Nevím proč, ale přes Rozvadov, pokud jedu bez navigace, nikdy nebloudím. Kdežto obchvat Drážďan pro mě vždy znamenal pěknou zajížďku. Jinak to nijak tragický není ani tam, jen to chce aspoň tomtoma v telefonu aspoň v tomhle úseku, pokud teda jde o mě my jsme zakufrovaly i s navigaci ze :D Citovat
Hhonza Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Takže to Rozvadov jistí-taky jsem myslel že orientace bude po dálnicích snažší a hlavně komfort jízdy bude jinej. No a podle vyhledávače je sice po dálnici cesta delší o cca. 100 km, ale jede se to o hodinu méně. Takže čas a komfort vyhrál nad 10-12 litry nafty za 200 km navíc Citovat
MPavel Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Jezdím z Prahy a jezdíme přes Dresden a vždy cesta v pohodě a i bez navigace snad není možné zabloudit. Vše dobře značené. Byl jsem tam v sobotu a cesta mě celkově trvala tři hodiny i se dvěma přestávkama. Doprava minimální. Jen při zpáteční cestě doporučuji nesjíždět na Ústí jak je to značené, ale jet pořád dál na Teplice a pak směrem na Prahu dle značení. Je to rychlejší a pohodlnější a hlavně bez radarů krom jednoho úsekového. Jinak autosalon jako vždy špička. Řekl bych, že letos to bylo lepší než minulý rok. PS: Extrémně mě tam oslnilo jedno auto: K1 Attack. Takové auto by se mi líbilo na víkendové ježdění, nádherné uvnitř, venku, moc hezký stroj. Můj sen. Citovat
Hhonza Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Tak jsem tam včera byl K cestě můžu uvést, že jsme jeli z Plzně na Rozvadov a poté na sever, vše po kvalitních dálnicích, takže cesta pohodová. Sice asi celkem o km víc než kdyby jsme jeli na Drážďany, ale jak už jsem psal, tak je pro mě důležitější komfort a rychlost, než nafta. Cesta až na místo skvěle značená, parkování OK, kolona u cíle minimální, počet návštěvníků byl sice asi velkej, ale to se tam v těch velkých halách ztratí. K autosalonu můžu jen uvést, že byl moc povedenej, krásná autíčka, pěkné hostesky, většina aut k osahání a možnosti usazení... Poskytnu nějaké fotečky (nějak sem jich nakonec proti plánu udělal asi 200 ) [upravil dne 10/4/08 Hhonza] Citovat
Hhonza Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 mercedes na výlety po nedělním obídku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.