Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem zastáncem \"nejlevnější\". Ale zkušenost: do Renaultu Espace, 2.0 benzín jsme v celkem osvědčeném servisu (jinak fakt dobrý) koupili akumulátor Perion. To bylo na podzim. Auto parkuje venku, a už koncem zimy hlásilo auto (!), že při starování klesá napětí pod určitou mez. Takže baterka měla velký vnitřní odpor, přestože byla nová a dobíjení je v pořádku.

Jinak celkem jakoukoli, např. jiný servis montuje Topla a dobrý. Každý prodejce ti doporučí takovou, na které má největší zisk.

Odesláno

Sám mam perion,již ve 3 autě a nemůžu si stěžovat.Vše byl diesel, i kolega v zaměstnání používá perion ve 2 vozech a taky bez problémů.Zřejmě si měl špatný kus.Ale to se nestává jen u autobaterií.Jinak kupoval jsem ji od známého autoelektrikáře na jeho doporučení.Neříkam že perion je jednička ale za ty prachy.

Odesláno

Ja som mal tiez Perion skoro 3 roky, kupil som ju spolu s autom a nestazoval som si. Teraz mam Bosch, druhy rok a ked sa mam priznat este som ji ani poriadne nevidel. Inak Perion mame v praci vo VZV a ten spravi denne 100 startov a v pohode.

Guest servisman
Odesláno

mám ji taky v autě Perion 74Ah už přes 2 roky a pohoda,garáž nemám denně dojíždím do rachoty ;)

Odesláno

V autě Tescobaterie 55Ah a v garáži na ponku Varta Standard 55Ah, čekám kdy ta Tescobaterka klekne, že tam šoupnu tu Vartu, ale pořád mrcha drží a drží:D:D:D:D:D:D:D:D:D.......kupodivu:grr:bacha.....:D:D:D:D:D:D:D

Jinak v bejvalý 405 jsme měli Banner 74Ah a vydržela tam něco přez 5 let (auto startovalo i v zimě na první převalení, takže asi taky možná díky tomu):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...