Kamart Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Jakou používáte v autě autobaterii?Jakou by jste doporučili? Jak dlouho Vám vydrží?Jste spíše pro bezúdržbové nebo klasické? Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Byl jsem zastáncem \"nejlevnější\". Ale zkušenost: do Renaultu Espace, 2.0 benzín jsme v celkem osvědčeném servisu (jinak fakt dobrý) koupili akumulátor Perion. To bylo na podzim. Auto parkuje venku, a už koncem zimy hlásilo auto (!), že při starování klesá napětí pod určitou mez. Takže baterka měla velký vnitřní odpor, přestože byla nová a dobíjení je v pořádku. Jinak celkem jakoukoli, např. jiný servis montuje Topla a dobrý. Každý prodejce ti doporučí takovou, na které má největší zisk. Citovat
mio Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Sám mam perion,již ve 3 autě a nemůžu si stěžovat.Vše byl diesel, i kolega v zaměstnání používá perion ve 2 vozech a taky bez problémů.Zřejmě si měl špatný kus.Ale to se nestává jen u autobaterií.Jinak kupoval jsem ji od známého autoelektrikáře na jeho doporučení.Neříkam že perion je jednička ale za ty prachy. Citovat
Peto670 Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Ja som mal tiez Perion skoro 3 roky, kupil som ju spolu s autom a nestazoval som si. Teraz mam Bosch, druhy rok a ked sa mam priznat este som ji ani poriadne nevidel. Inak Perion mame v praci vo VZV a ten spravi denne 100 startov a v pohode. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 mám ji taky v autě Perion 74Ah už přes 2 roky a pohoda,garáž nemám denně dojíždím do rachoty Citovat
Vopičí Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 V autě Tescobaterie 55Ah a v garáži na ponku Varta Standard 55Ah, čekám kdy ta Tescobaterka klekne, že tam šoupnu tu Vartu, ale pořád mrcha drží a drží:D:D:D:D:D:D:D:D.......kupodivu:grr:bacha.....:D:D:D:D:D:D Jinak v bejvalý 405 jsme měli Banner 74Ah a vydržela tam něco přez 5 let (auto startovalo i v zimě na první převalení, takže asi taky možná díky tomu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.