lubor Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Na peugeot.cz je odkaz na http://public.servicebox.peugeot.com/, kde muzete po zaregistrovani pomerne prehledne hledat v nahradnich dilech. Schemata jsou identicka s katalogem co se dal stahnout z netu, ale popisy jsou i v cestine a po vlozeni do kosiku to da i max. moznou cenu. Citovat
Dave_k Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 No kdyby jsi se tady pohyboval častěji tak už tady jsou o serviceboxu asi 3 témata. Dej si hledání. [upravil dne 28/3/08 Dave_k] Citovat
lubor Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Tak to se omlouvam, myslel jsem, ze je to celkem nove info. Mel jsem dojem,ze kdyz jsem naposledy koukal pred par mesici k peugeotum, ze to tam jeste nebylo. Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 servicebox uz bezi minimalne pul roku, bylo to spusteno na zaklade pozadavku zakona o pristupu verejnosti k informacim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.