Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no mohu říci,že jsem byl cca před 14dny si nechat převážit pouze přední kola.

Cena 280kč. Měl jsem je na autě,takže de facto taky moje blbost. Sundání jedné si počítali 50kč.

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

tak sem po dlouhé době píchnul a byl sem donucen si dát kolo zpravit a tak sem se vypravil do pneuservisu .Byl sem docela překvapenej ,jaký maji v dílně čisto,jak to tam maji docela slušně zařízený, ale odbočil sem od podstaty věci,vysvětlil sem jim co mám za problem a šli na to.Sundali kolo(bylo špinavý)a hned do myčky,pak namazali nějakym mejdlovim sajrajtem a hledali DIRKU-našli,sundali pneu z ráfku ,zespoda dirku zbrousili,zalepili,pak očistili zámky na pneu a disku(nevim proč,byl krásně čistý),namazali zase tim mejdlovim sajrajtem a dali pneu zpět na disk a nafoukli ,koukal sem se na ně jak jim to de(nebo vlastně jemu,dělal to jeden člověk),pak celý kolo dal zpátky na auto a šel sem to snim srovnat..............................

tady sem to opsal jak to je v dokladu

demontáž kola z vozu........10kč

mytí kola.............................15kč

demontáž pneu..................20kč

čistěnídosed.polchy disku...10kč

oprava průpichu pneu ........65kč

montáž pneu.......................20kč

vyvážení kola.......................30kč

vyvažovací tělíska................24kč

montáž kola na voz. ............15kč

-----------------------------------------------

celkem bez DPH...................209.00kč

DPH.......................................39.71kč

------------------------------------------------

k ůhradě..............................249.00kč

co vy na to? jeto normální cena za jedno kolo? myslim ,že příště budu hledat jiný servis barum

Hledej, hledej... řekl bych, že většina, co jich najdeš, bude DRAŽŠÍ než tohle.

Odesláno

co píše Vendi mi nepřipádá extra hodně. Když to spočítám,tak bych za to vyvážení dvou kol dal 80 kč + závaží 80g.

Kde to jéé?;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

pokud je nekde 160 a nekde 300 tak to bude tim jestli sundavaji pneu z disku nebo ne:papa

mě to za těch280kč sundali akorát z auta,vyvážili,dali závaží(1g=1kč)80g a zase nandali.Totˇvše.:myslim:bacha
Odesláno
Původně zaslal: qity3

najlepsie mat znameho v pneuservise a mas komplet prezutie s vyvazenim za 90 SK:D:D:D:D:D

A kdo doplácí zbytek? Zaměstnavatel?

Krást se dá různě.

[upravil dne 28.3.2008 P607Olda]

Odesláno

Jj, je to normalni, ted jsem presel na zpusob, kdyz pichnu, tak ani nesundava kolo, jen tam sroubovakem nacpe nejakou hmotu, jeste me to nikdy nezklamalo. Nastesti ma od te doby v pneu znameho, tak to mam za napivo:D

Odesláno

Hříbek nebo \"šňůra\":

vždy trvejte na sundání kola, pneumatiky, a použití hříbku!

Plocha zevnitř gumy se musí očistit, zdrsnit, nanést lepidlo. Ten šlahounek na hříbku je tam na to, aby do mezivrstvy kordu nevnikla voda a kord nerezavěl. Oprava \"zvenku\" se mi dvakrát vymstila, jednou mně, to jsem to ještě nevěděl, a teď kolegovi, který tak následně zničil pneu za 3000 (Ducato, a pak jel na prázdné).

Když si uvědomíte náklady na provoz servisu, tak těch asi 500 Kč na hodinu je přiměřené.

[upravil dne 28.3.2008 P607Olda]

Odesláno

mne pride riesit +/- 100 sk tam, kde to platim dvakrat za rok celkom zbytocne. to ze na cigaretach ( priklad) utratim nespocetne viac sa neriesi.:)

nedavno som bol svedkom, ked sa nekupila v carefure vata, a islo sa autom do tesca, pretoze tam boli o 7 SK lacnejsie. to ale ze sa spalil benzin za cca 30 SK nikoho netrkne.

Odesláno

Lidi si casto neuvedomuji, ze ty masinky v pneuservise nejsou za pet kc, ze se to taky musi zaplatit. A jedna myslenka na zaver... Delali byste v pneuservise? Byt porad spinavi? Staci nejaka blbost a jste bez prstu, oci, atd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...