Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau lidi... hledal jsem nenašel jsem to tu...

Mám dotaz jestli jde nějak udělat z 66KW na 80KW výkon... a kolik by to stálo? má s tím někdo zkušenosti? slyšel jsem že to není zas tak složitý... díky za tipy

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Prodej 66kw a kup 80kw. Není to složitý :papa:D:D:D:roker

Přesně tak, přitom si vyber po čem toužíš - žlutá kůže:), tempomat, případně 2,2...

[upravil dne 27.3.2008 P607Olda]

Odesláno

teoreticky ... 80kw ma intercooler 66ne e, takze pridej intercooler, pridej senzor tlaku sani, vymen ridici jednotku, predel saci potrubi .... mno, kluci maj recht, prodej to a kup 80kw :D:D:D

Odesláno

mám taky 406 hdi 66kw,v roce 2005 byla v peugeotu na úpravě počítače motoru,zvýšení výkonu a ted´ lítá jak utržená ze řetězu,tenkrát to stálo necelejch 12tis.,s ničím jiným se nic nedělalo:P

Odesláno
Původně zaslal: peug 406

mám taky 406 hdi 66kw,v roce 2005 byla v peugeotu na úpravě počítače motoru,zvýšení výkonu a ted´ lítá jak utržená ze řetězu,tenkrát to stálo necelejch 12tis.,s ničím jiným se nic nedělalo:P

tak to je v poho... ted to bude stát mín... :-) a jak to papá? stejně??

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

teoreticky ... 80kw ma intercooler 66ne e, takze pridej intercooler, pridej senzor tlaku sani, vymen ridici jednotku, predel saci potrubi .... mno, kluci maj recht, prodej to a kup 80kw :D:D:D

....vymen turbo , převodovku , mám pokračovat , by mě zajimalo kdes to slyšel ? To je hrozny co se na netu najde za blaboly.:bojim:D

Odesláno
Původně zaslal: Senad

hmhm..a nevíš jak je to s instalováním? jak dlouho?

Cca 5 minut, občas jsem si od nich půjčoval verzi na 80 kW a je to fakt hned. Spotřeba na dlouhý trasy dolů, a daleko větší zátah hlavně v nízkejch otáčkách.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Cca 5 minut, občas jsem si od nich půjčoval verzi na 80 kW a je to fakt hned. Spotřeba na dlouhý trasy dolů, a daleko větší zátah hlavně v nízkejch otáčkách.

a to je přímo od Peugeotu?? nebo co to je \"mechošové\" ?? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: peug 406

stejně možna míň,motor si s tím jen hraje. Nejezdím s tím žadný závody ale při předjíždění to teda umí zabrat:roker

tak to je v poho... zeptám se na to v peugeotu!

Odesláno

Mechanici - neboj, origo to nebude, žádný chipování nemá atest atp. ;)

Odesláno

Mechanici - neboj, origo to nebude, žádný chipování nemá atest atp. ;)

aby Ti to nědělalo nějakou nedobrotu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...