Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vaše maximální rychlost? bez rozlišení typu ..

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Ne to nema nikoho urazet, ale je to stejna zvrhlost - sestoupit o jednu nebo dve tridy urovne vybavy a tridy nize...

Jinak jsem bilej :)

odpovím jen toto:

Ford scorpio 2,0 CL , rok výroby 1985 najeto 390 tisic , koupeno v 2003 za 35 tisic , behem pul roku nove ramena ,tlumiče zadni pera ,kardan ,Hardy spojka 2x či jak se to piše -pozdeji zjisteno ze motor je posunut o 3 cm a tim iprevodovka byla sejdrem , proto se trhala ta spojka. , Na D1 vždy při ceste z OV - prasknul uchyt altiku 90 km pred prahou , upadnul vyfuk za katem - 100km pred prahou , na odpocivadle Rohlenka sem otocil klickem v zapalovani a zlomil se klič. sežratolo cca 60 tisic za opravy , a to sem ho kupoval v dobrym stavu . vše zacalo cca po mesici. Vymenu spotrebaku neresim .

Rok jsem ho prodaval za 5 tisic , nakonec ho nekdo vzal za 2000 bo nemohl sehnat celni sklo a jeste jakou si blbost - tohle auto bylo nejvetsim omylem meho života -proti fordum nic nemam.

jinak vymena byla za Peugeot 309 do ktereho jsem krom spotrebaku a go altiku za tri roky nedal ani korunu navrh . Nerozrust se rodina tak ho mam dodnes.

:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Pe.Tr: dobře si udělal. A ted si plně spokojený, viď. Soudím podle toho, jak si byl u mě společně s Přemou a Radkem Hurvajzem;):super

Taky myslím:) A teď má v autě pár pěknejch vychytávek:super

Odesláno

Ne to nema nikoho urazet, ale je to stejna zvrhlost - sestoupit o jednu nebo dve tridy urovne vybavy a tridy nize...

Jakou máš barvu pleti je tu asi naprosto všem fuk, ale zkus občas své výrazy mírnit.

Odesláno

noo ak možem uviest aj rychlost ako spolujazdec tak 1x a už nikdy viac to nechcem zažit bolo rano po strašnej opici z predchadzajuceho dna a kamoš prišiel hned rano že ma novu motorku tak ma chce zviest fuj ešte som sa motal a ledvy na to nasadol opakujem bolo mi ešte zle a na motorky som vobec neni zvyknuty teda som na tom sedel par krat a on to šupol cez mesto na hlavnom tahu na dvojprudovke po stredovej čiare cca 200km/h vo velmi kratkych usekoch lebo su tam križovatky serivo za sebou ale poviem vam že fakt som myslel že sa dovracam a neviem čo ešte a v duchu som sa modlil nech už niekde zastavi a ako mu nakopem prdel :bacha ale zažitok super len keby som nebol v tých poopičnych stavoch ale je to už hodne davno pretože už roky nepijem absolutne abstinujem až mi za to nadavaju :myslim:D:D:D

Yamaha 900

[upravil dne 30.3.2008 faget1]

Odesláno

<------ ;)

Toyota MR2 250km/h

Honda accord coupe 3.0 V6 240km/h

Renault 19 1.8 205km/h

VW Polo 1.4 200km/h

Toyota yaris 1.0 195km/h

Daewoo espero 1.5 185m/h

Smart roadster coupe 187km/h

Skoda 120(uprava) 185km/h

Jawa mustang 60km/h

:roker

...vsetko su tachometrove udaje...

[upravil dne 31.3.08 kadaver]

Odesláno

Toyota Supra 275 km/h

Ford Probe GT 235 km/h

Peugeot 309 145 km/h

Peugeot 405 165 km/h (včera)

Kolo 60 km/h, víc se bojím, má to jenom 2 kola :D

První 2 výsledky jsou na dálnici FM-Ostrava....zbytek standart jedničky....

A dotaz na počet bodů? 0 :D

Odesláno

a co je ve skorpiu za tak cupr vybavu??? :myslim:myslim

Odesláno

Taky se trochu přidám_

CL 63 AMG 280Km/h - D1

Ferrari F 430 Spider 240 km/h (neměli jsme staženou střechu) - D1

Porsche Carrera Turbo 220 km/h - okreska

Porsche Carrera - 230 km/h - D1

Audi S3 - 220 km/h - D1

No a čeká mě projížďka v masserati grandturismo a VW Golf GTI Pirelli Edition

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

Taky se trochu přidám_

CL 63 AMG 280Km/h - D1

Audi S3 - 220 km/h - D1

ty jo vole!!! a to mas ako ozaj taku stajnu doma alebo kecka:D:D:D:D
Odesláno

205 1.1 44kw 170

fábie 1.2 47kw 165 :D

na kole asi 60

jawa 210A Babetta 60 - měřeno seat cordoba :D(tacho babetty mělo kmit mezi 60 a 80 :aut )

opel vectra gt něco kolem roku 92 210km/h

Guest servisman
Odesláno

jen jsem zvědav kdo napíše x km/h pád na hubu čili zakopl jsem a letěl:aut

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

Taky se trochu přidám_

CL 63 AMG 280Km/h - D1

Audi S3 - 220 km/h - D1

tak v tom maserati by som sa tiež previezol ale na to ake autaky hadžeš do placu tak trochu male rychlosti :myslim trošku som sklamany s tou maximalkou v tvojom pripade s tvojimi možnostami :myslim ale inak neber to osobne nič v zlom fakt v takom ferrari alebo porsche a 240 je sice pekne ale čakal by som viac nenazlob se :super:D:D

Odesláno

to faget ,: Zdravím, kdyby to bylo moje auto,tak tu jsou asi jiné cifry, ale protože vedle mě seděl vždycky majitel a ne vždy byl ideální provoz a počasí, tak jsem se musel krotit. Ale ten zvuk Spideru je brutální. a v tom ferrari při 240 km/h zaléhali uši, a byl šílený vítr, holt příště dáme střechu a bude to lepší...:-)

Odesláno

To adraj: ano, zatím....:D Předevčírem sem dostal kilo ve městě za pásy, při posunování v koloně rychlostí maximálně 20 km/h a minimálně konvergující k nule, orgán to asi nepochopil, že kdybych byl připásaný, nemůžu využít desky jako větrák, abych se samou zábavou nepotil jako prase...:D

To Tom309: na magistrátu žádný informace nemají, leda tak na okresním úřadě (či jak se to teď jmenuje) a z tama mám zase informace já....ale v tichosti a v poklidu, respektive co se narodila malá, tj. 4 roky zpátky, sem už zvolnil....ale pořád nevidím problém v tom, proč bych nemohl jet po rovné a široké jedničce 120 nebo třeba i 130, v minimální provozu a za slunečného počasí...a proč bych na stejném místě nemohl jet 50, když bude námraza anebo mlha...nevidím v tom problém, řídím se svým úsudkem, ne předpisy....

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...