raydowe Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 mam velmi rad bridsku relaciu Fifth Gear, okrem toho, ze tam jazdia na vsetkom (od starych aut az po Veyrona) su sympataci a hodne dobri jazdci. Kto ru relaciu pozna, vie ze nemaju problem skritizovat cokolvek. Preto ma potesilo zistenie, ze v jednej relacii postavili proti sebe peugeot 207SW a kombicko od Skody Fabiu Estate. treba vediet anglicky, ale myslim ze vetu \"207 is definitely better car\" netreba nikomu prekladat.) ake prekvapenie, ze v cechach vyhrala fabka.) Citovat
raydowe Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 jo a este video : http://www.youtube.com/watch?v=jhALE18foTo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 No to je přeci jasný proč u nás Fabka vyhrála, musejí ten šrot nějak prodávat tak lžou až se hory zelenají [upravil dne 27/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
Berkoff Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 meli tam jeste rict, ze hnusna fabie je na hnuj, a peugeot pro lidi ... Citovat
daja535 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 čau no jsem nadšen , vlastenectví typu Fabie je nejlepší , mi taky obrací žaludek a to nejen pro to že budu příští týden malitelem 207 sw , ale protože jsem již přečetl asi vše co o srovnávání vyšlo v česku , tak jsem ihned odhlásil předplatné AUTO TIP protože tam vlstník z německa \"demokraticky \" rozhuidne o vítězství . Ani jednou jsem neslyšel že by Pegy zvítězil nebo apoň byl hodnocen dobře . Jen takový detail . Mrkněte na sklápění zadních sedadel u 207 sw a fíbí a je nám všem normálním jasno a co ty motory do fˇobie . tříválcový diesel je fakt výsměch a o bezínech ani nemluvě . fuj zase jsem se razezlil . taková propaganda mi dost něco připomíná . daja 535 Citovat
raydowe Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: daja535 čau no jsem nadšen , vlastenectví typu Fabie je nejlepší , mi taky obrací žaludek a to nejen pro to že budu příští týden malitelem 207 sw , ale protože jsem již přečetl asi vše co o srovnávání vyšlo v česku , tak jsem ihned odhlásil předplatné AUTO TIP protože tam vlstník z německa \"demokraticky \" rozhuidne o vítězství . Ani jednou jsem neslyšel že by Pegy zvítězil nebo apoň byl hodnocen dobře . Jen takový detail . Mrkněte na sklápění zadních sedadel u 207 sw a fíbí a je nám všem normálním jasno a co ty motory do fˇobie . tříválcový diesel je fakt výsměch a o bezínech ani nemluvě . fuj zase jsem se razezlil . taková propaganda mi dost něco připomíná . daja 535 najlepsie predavajuceho konkurenta treba zhodit nie? ja som sa bavil ked v jednom TV magazinu pri uvedeni 207ky na trh boli z nej nadseny. citujem \"sposobil vychor v redakcii\" a o rok a pol na to, ked sa 207 utronnila medzi najlepsie predavajucimi import. autami je v testoch posledna.) Citovat
daja535 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 A JEŠTĚ JEDEN PŘÍKLAD NA PRIMĚ V POŘADU AUTOSALON . na internetu lze prohlédnout . popisují jako \" vážné nedostatky \" že nemohli zvednout podlahu kufru - asi jen idiot ty dvě šňůrky nenajde a velká krytika k designu koncových světel podle nich připomínající cedník . Tak to jsem byl bílý od zlosti . Ale kdo viděl fobii na vlastní oči může být klidný a peugeoťákem zůstane i dál . Navíc jizdní vlastnosti nezatížené Fóbie jsou opravdovou lahůdkou . záde se v zatáčkách nepředvídatelně smýká a poskakuje kam chce . my víme proč máme peugeoty rádi a ostatní at jezdí třeba na trakaři Daja535 Citovat
Lukas24 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Tak znáte to ... kdo chce psa být , hůl si vždycky najde! Já osobně bych takovou pošetilost jako srovnávat peugeot a fabii nedělal!:D:D ... viva 207:roker Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Už jsem tady psal v jiném příspěvku, že jsem si koupil SW 1.4 VTI a jsem naprosto spokojen. Taky mě štvou ty blbý příspěvky ještě hloupějších hodnotitelů, co vychvalujou jen koncern VW a Škoda. Divím se motoristickým časopisům, že to vůbec otisknou. Citovat
Medvěd Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 A proč by to motoristické časopisy neotiskovaly - vždyť je to přece tak jednoduché. Pokud by v testu novináři jakýkoli výrobek, který jim automobilky v rámci reklamy zapůjčí - ztrhali, půjčila by jim automobilka auto zase?? NE! O čem by tedy za pár týdnů mohli psát??? Veškeré motoristické časopisy jsou plné jen a jen reklamních článků financovaných výrobci aut či autodoplňků (to jsou veškeré TESTY v časopisech i televizi) doplněné omáčkou, která aby nikoho neurazila, tak v podstatě ani nic neřekne. To se samozřejmě týká nejen časopisů o autech, ale je to třeba i důvod, proč už nekupuju časopis KOKTEJL, který se věnuje cestování - z více než 50% je to taky jen reklamní plátek. No a protože na nášem trhu je dlouhodobě nejsilnější pozice Škodovky a jejího majitele VW GROUP, tak se přece nelze divit tomu, že jejich produkty mají v médiích nejen nejvíc místa, ale ze všech \"testů\" vycházejíé vítězně. Neumím si představit jaký průšvih by se musel stát (o jaký šmejd by se muselo jednat), aby si někdo dovolil veřejně napsat, že ten který model škodovky stojí za .......... Stačí se podívat na Roomstera (srovnat ho třeba s Partnerem) a člověku běhá mráz po zádech celý týden. [upravil dne 29/11/2008 Medvěd] Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Normálne sa vám divím že sa vôbec takýmito pseudotestami zaoberáte. Evidentne ste ľahko ovplyvniteľný médiami alebo ich výsledok vám vyhovuje. Teda okrem Medvěda s pomerne realistickým pohľadom. Všetky tieto porovnania sú neobjektívne. Stačí cielene vybrať modely, výbavu, vhodne spomenúť prednosti, nezmieniť sa o nedostatkoch a máte výsledok aký chcete. Objektívne môžu byť iba konkrétne hodnoty pri porovnateľných modeloch. Väčšinou sa i tak trh zachová inak lebo sleduje odlišné parametre. Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Máte oba pravdu. Nelze než s vámi souhlasit. Jen bych chtěl říci, že pokud se jedná o mě, tak jsem se určitě nikdy nenechal ovlivnit reklamou, nebo sdělovacími prostředky. Dám většinou na svůj názor a úsudek a na názor, či dobrou radu normálních lidí. Myslím, že s tou 207 SW jsem neprohloupil a jsem fakt spokojen. Je to normální auto a za ty peníze nadprůměr. Jak jsem psal nelze srovnávat auta o třídu výš a níž. Jen zjišťuju, že autíčko při jízdě víc bumbá, což se skutečně v testech nikde moc neuvádělo. Citovat
antal Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Co je to,ze sa auto pri jazde viac bumba? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Holt doby,kdy Svět motorů psal seriozně jsou pryč--- proto ho už neodebírám. Ale pro srovnávací testy dnes časopis opravdu nepotřebuju--je spousta jiných zdrojů informací... Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 No myslím, že spotřeba je trochu vyšší než jsem očekával, ale asi je to tím, že jsem za ten měsíc a půl co auto mám, víc jezdil po městě a jen krátké popjížďky, což se projeví na průměrné spotřebě. Chce to asi delší čas a pak můžu hodnotit. Citovat
obaf Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Co k tomu povedat, testy su pekna vec, ale len ked si ich citas z dlhej chvile. Lepsie je urobit si vlastny nazor, skuste sa vozit 200km vo fabii a potom v 207-me. Ja som to uz neraz skusal, avsak mal som \"iba\" 206-ku. vitaz je u mna jasny. Takisto pre priklad si skuste oktaviu a 406-ku:super Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Já osobně proti Škodovkám nic nemám, ale Peugeot celkově se mi zdá lepší. Jak jsem řekl, je to věc názoru a vkusu. Jinak jsem měl taky možnost povození v nové 407 SW,a to je opravdu paráda, ale ty prachy za ní taky ........, tak jsem koupil 2O7 SW, což je taky dobrý. Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Dismay.zs No myslím, že spotřeba je trochu vyšší než jsem očekával, ale asi je to tím, že jsem za ten měsíc a půl co auto mám, víc jezdil po městě a jen krátké popjížďky, což se projeví na průměrné spotřebě. Chce to asi delší čas a pak můžu hodnotit. \"Keď ju miluješ nie je čo riešiť\" S tou spotrebou sa netráp. Našiel by si veľmi málo ľudí ktorý sa zmestia do spotreby udávanej výrobcami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.