Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevím, co si o myslet o českým národu, v úterý jsem musel do nemocnice pro léky, zaparkoval jsem mazla na parkovišti pro invalidy (mám kartu). Stála tam dvě auta roztažená na třech místech, tak jsem to dal vedle nich tak, abych neomezil souseda až bude nastupovat. Když jsem se vrátil po deseti minutách, už tam nikdo nebyl. Přicházel jsem z pravý strany a nějak se mi nezdál odlesk na pravých dveřích pod zrcátkem směrem dopředu. Tak jdu mrknout blíž a spadla mi brada. Nějaká svině která stála vedle mě mi pěstí bouchla do dveří a mám to docela slušně promáčknutý a promáčklina jde ještě do předního blatníku. Musel bouchnout dvakrát. Co to je za hovada, to nemá odobu. Když někdo někoho škrábne při vyjíždění a ujede, to už jsem zažil, ale aby někdo naschvál bušil do jiného auta, to je síla. Člověk si to opečovává a pak nějaký hovado se starou, rezavou škodovkou nerozdejchá, že vedle něho stojí něco lepšího, tak to musí zničit. Nejhorší je, že na těchto parkovištích pořád potkávám auta, která mají sice kartu, ale ještě jsem neviděl, aby byl řidič nebo spolujezdec nějak postižený nebo šel o hůlkách. Nevím, jak k těm kartám vůbec přijdou, ale tady je za peníze možný všechno. Mám úplně po náladě, někdy bych fakt z této země zavšivené nejraději odešel...

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

nemam slov.:(((( to je uz maximalna demence. Tupe stado, priklad, jak sme ludia este primitivny. Ale ono na kazdeho raz dojde.

No doufám, že dojde, moje přání bylo, aby se mu ty pracky zkroutily napořád. Nedovedeš si představit tu bezmoc, promáčklina je zrovna v rohu dveří, kam se nejde dostat, ale i kdyby to šlo, už to nebude nikdy nový. Zkusím sehnat to CO2 a vyrovnat to tím, jestli to půde, byl tady někde návod.

Odesláno

Nejhorší na tom je, že nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel, nikdo o ničem nic neví. Ono to nějak asi samo. :grr:grr:grr . Práskat se sice nemá, ale tohle by se hlásit mělo. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

nejhorsi je ze neni kam jit, tohle je prakticky vsade, nekde min nekde vic ale je ;(

Asi by bylo nejlepší odjet někam do Tichomoří na pustý ostrov a vykašlat se na celou civilizaci...:grr

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Nejhorší na tom je, že nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel, nikdo o ničem nic neví. Ono to nějak asi samo. :grr:grr:grr . Práskat se sice nemá, ale tohle by se hlásit mělo. :myslim

Určitě to z oken někdo viděl, ale víš jak to dnes s tím svědectvím je, každej chce mít pokoj, dokud se ho to potom netýká osobně.

Určitě všichni znáte situace s parkováním ve městě, všude plno, čeká se až někdo vyjede a pak honem na jeho místo. Minulý týden to tak vypadalo, ale jeden hňup se postaví k chodníku podélně, když ostatní stojí kolmo. Tak když přišel k autu a já čekal až odjede, slušně jsem ho upozornil, že když se postaví kolmo, vejdou se tam ještě dvě auta. To si nedovedeš představit, jak jsem to schytal. Že jsem radši nedržel hubu...:(

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

co naděláš nic já mám dveře u řidiče tyka promáčklé od nějakého individua a nehledě poslední případ mne vytočil taky a udělal jsem kulový.Prostě nějakej dobrák jako by z dálky oklepal velkou štětku od barvy a malé tečky zůstaly na autě.Tak jsi představ tmavou modrou s malými bílými tečkama.OK406 ti může říci.

Prostě chytit při činu a sekat mlátit:bacha:bacha:bacha:bacha

Bohužel v takových případech nikdy nikoho při činu nechytneš, jako kdyby se to stalo ve vzduchoprázdnu...

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Je to hnus, ale myslim ze jsou lidi vsude stejny. Nebo aspon ta zavist je vsude:bacha

Já myslím, že všude ne. Nebo když už se závidí, tak se závidí potichu a rozhodně se neničí cizí majetek. Je to všechno o lidech...

Odesláno

U nás je to rovnaké... raz som našiel škrabanec na pravom boku cez celé zadné dvere a zadný blatník, neskôr zasa cez tie isté dvere iná vlnovka. Na tej modrej farbe tie biele škrabance \"pekne\" vynikajú...

Pred týždňom mi zasa niekto z boku kolmo nacúval na predný nárazník tak, že mi zodrel farbu z nárazníka až po SPZ, odrel čiernu aj okrasnú lištu a zachytil aj reflektor - asi 0,5 dm2. Samozrejme páchateľ neznámi! Niektorí ludia sú fakt sv..e. :grr:bacha

Odesláno

kamaratovy poskrabali auto klucom len preto, ze parkoval pri smetiakoch kedze to uz nebolo kde pichnut. Niekomu prislo strasne neprekonatelne urobit maly obluk aby mohol vysypat smeti. niekedy mi pripada, ze niektory len cakaju na hocico aby ho mohly \"odvovodnene\"poskrabat

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: macik.83

Je to hnus, ale myslim ze jsou lidi vsude stejny. Nebo aspon ta zavist je vsude:bacha

Já myslím, že všude ne. Nebo když už se závidí, tak se závidí potichu a rozhodně se neničí cizí majetek. Je to všechno o lidech...

moje zkusenost je bohuzel jina cekal sem ze na vesnici bude dobre, jenze party hulicu a podobne tam k mymu prekvapeni byli takyh zavis a jen chut nicit ne tak velka ale stejne, sou lepsi staty ale v kazdym sou mensiny prevazne pristehovalecky kery tohle delaj a delat budou :( at arabove, turkove, cernosi ci ukrajinci a podobne
Odesláno

Snow: :super

Je to jak píše raydowe, někteří jen čekají na záminku. I když je to svinstvo vždycky, tak od mladých chuligánů se něco takového dá čekat. Ale mě na tom zaráží to, že to je schopný udělat někdo starší a zrovna ten, který má určitě plnou hubu řečí o zkažené mládeži. Přitom jsou to ti největší zbabělci.

Kolikrát nemůžu do auta ani nastoupit, když to někdo dá moc blízko, ale nenapadlo by mě mu do toho bouchnout nebo kopnout.

Odesláno

trochu z opacneho konca. Niekde si zase ludia doveruju. Neviem aka to bola lokalita, nedavno v spravach bol problem s parkovanim. A v tejto lokalite to ludia nechavali stat aj v ceste. Nechali ale vyradenu rychlost. niekto prisiel, kto potreboval vyst, tak auto jednoducho odlacil. Priamo v reportazi bola v zabere pani, ktora odlaca nejake auto, aby mohla so svojim vyst. Pre na je to teda nepredstavitelne, ze by si moje auto susedia posuvali hore dole.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...