jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin to budeme mit kazdy vlastni smajl? :aut No Marline tvyho vidím uplně před sebou:D:D:D:D No a já Tvýho Radku:D:D ze dřeva:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: aka jo kazdej, jo? my meli v msn drive zmensene fotky samozrejme vzdy fotky, kde jsme vypadali strasne chytre No jasně a ten Tvůj bude Vendulko jedině lvíček, nějak si Tě bez něj ani nedokážu už představit:D Ale samo že ten plyšovej:super:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin to budeme mit kazdy vlastni smajl? :aut No Marline tvyho vidím uplně před sebou:D:D:D:D s fotakem vid No myslel jsem jen s bleskem:D:D:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 bourka? kde? kde se blyska? jdu fotit Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 tak kdyz uz sme u tech smajlu:) tak by me zajimalo jakej by pripadl me:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: agresssor tak kdyz uz sme u tech smajlu:) tak by me zajimalo jakej by pripadl me:D Nějakej agresivní :D:D Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: agresssor tak kdyz uz sme u tech smajlu:) tak by me zajimalo jakej by pripadl me:D Nějakej agresivní :D:D Ja nejsem agresssívní to jen muj nick:D za to já nemuzu:D:super:bacha:bacha Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: agresssor tak kdyz uz sme u tech smajlu:) tak by me zajimalo jakej by pripadl me:D Nějakej agresivní :D:D Ja nejsem agresssívní to jen muj nick:D za to já nemuzu:D:super:bacha:bacha Jakej nick takovej pán:D:D:D:D:D:D Takže bude Agresssívní smajlík:aut:aut:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: agresssor tak kdyz uz sme u tech smajlu:) tak by me zajimalo jakej by pripadl me:D Nějakej agresivní :D:D Ja nejsem agresssívní to jen muj nick:D za to já nemuzu:D:super:bacha:bacha Jakej nick takovej pán:D:D:D:D:D:D Takže bude Agresssívní smajlík:aut:aut:D:D:D Tak na toho agresívního smajla se klidně podívám:D:mrk Citovat
Stifler Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Zarostlej jo? To se asi chytlo semínko z pampelišky na tom smajlovi:D:D:D [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] No co, holá hlava je praktická a toho smajla by měl teda autor upravit:D:D:D Já myslim, že důležitější je, že je vidět, na co s sebou vozí Přema součást povinný výbavy a ne kolik chlupů má na hlavě. :bacha a to jsem byl na srazu jen jednou. no, teda dvakrát, ale jen jednou na srazu, kde byl Přema a myslim, že to byl jeho taky první... Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Zarostlej jo? To se asi chytlo semínko z pampelišky na tom smajlovi:D:D:D [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] No co, holá hlava je praktická a toho smajla by měl teda autor upravit:D:D:D Já myslim, že důležitější je, že je vidět, na co s sebou vozí Přema součást povinný výbavy a ne kolik chlupů má na hlavě. :bacha a to jsem byl na srazu jen jednou. no, teda dvakrát, ale jen jednou na srazu, kde byl Přema a myslim, že to byl jeho taky první... Ja myslim ze z povinne vybavy mel sekyrku ne:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: agresssor Tak na toho agresívního smajla se klidně podívám:D:mrk Takovejch se najde:D Ale tenhle nemá chybu, škoda že nejsi agresivní baba Hele Marlin:D:D [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 juuuuu Radku tak ten s tim pocitacem se mi libi nejvic:d kde ho sezenu:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: agresssor juuuuu Radku tak ten s tim pocitacem se mi libi nejvic:d kde ho sezenu:) No klikni si na něj pravym a bud si ho ulož nebo si zkopiruj adresu a někam ho vystav [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: agresssor juuuuu Radku tak ten s tim pocitacem se mi libi nejvic:d kde ho sezenu:) No klikni si na něj pravym a bud si ho ulož nebo si zkopiruj adresu a někam ho vystav [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] Díkes:) Citovat
Stifler Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: agresssor Ja myslim ze z povinne vybavy mel sekyrku ne:D Neměl. Ale mnoho lidí ti potvrdí, co se dalo v jeho zavazadelníku najít. Citovat
Berkoff Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 se tesim az vas v takhle dobry nalade uvidim na srazu na seci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Našel jsem Přemu - , tebe zkusim najit taky:D:D Netopka - [upravil dne 27/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.