Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Co to je? Odpověď budou spiš znát pravidelní srazisti. Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 No já vidím akorát smajlíka, kterej se tu objevil cca před týdnem - ale co může mít společnýho se srazama??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Hádanka se opravdu týká toho smajlíka Citovat
Dundee Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Jasnačka, to je Přema jak vyšitej:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Peto...:bacha:bacha:bacha:bacha jsi tě najdu:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Přema Peto...:bacha:bacha:bacha:bacha jsi tě najdu:D BINGO!!! sorry ale mě to nedalo:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Ty voe, Přema má žloutenku, to nebude moct na sraz:( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ty voe, Přema má žloutenku, to nebude moct na sraz:( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ty už jsi stejný jak ten Pe.tr.......:bacha:bacha:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Radek Hurvajz Ty voe, Přema má žloutenku, to nebude moct na sraz:( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ty už jsi stejný jak ten Pe.tr.......:bacha:bacha:D Co co co, sranda musí bejt i kdyby na palivo nebylo:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Radek Hurvajz Ty voe, Přema má žloutenku, to nebude moct na sraz:( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ty už jsi stejný jak ten Pe.tr.......:bacha:bacha:D Co co co, sranda musí bejt i kdyby na palivo nebylo:D:D:D Jo ok já to tak beru,však od toho pokec je ne? Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Ale to, že to některým připomíná Přemu se tu řešilo hned ten den, kdy se tu smajlík - ranař objevil poprvé (SORRY, ALE HOLT JSEM ČEKAL JINŠÍ PIŠKUNTÁLII - nebo jsem na fóru moc často a mám čas moc číst). Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Ale to, že to některým připomíná Přemu se tu řešilo hned ten den, kdy se tu smajlík - ranař objevil poprvé (SORRY, ALE HOLT JSEM ČEKAL JINŠÍ PIŠKUNTÁLII - nebo jsem na fóru moc často a mám čas moc číst). Já to vím jen jsem Pe.trovi nechtěl zkazit radost.......:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Ale to, že to některým připomíná Přemu se tu řešilo hned ten den, kdy se tu smajlík - ranař objevil poprvé (SORRY, ALE HOLT JSEM ČEKAL JINŠÍ PIŠKUNTÁLII - nebo jsem na fóru moc často a mám čas moc číst). Aha tak to se poví Řebíkovi že máš moc času Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Ale to, že to některým připomíná Přemu se tu řešilo hned ten den, kdy se tu smajlík - ranař objevil poprvé (SORRY, ALE HOLT JSEM ČEKAL JINŠÍ PIŠKUNTÁLII - nebo jsem na fóru moc často a mám čas moc číst). Aha tak to se poví Řebíkovi že máš moc času Tady Peto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.