Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam P406 2.0...to co mi pises berkoffa taky napadlo,jenze .... svetla,teda aspon to kde je spatecka,je uz i praskle,takze nevim zda to ma smysl se s tim cicmat...spis se tu pokusim pozeptat po novych a uvidim...Ale dekuji moc za ochotu:super

Odesláno

A co třeba pod nárazník prdnout mlhovky, co se za pár stovek prodávají na pumpě??? Já měl na 405ce taky zatmavený okna a je fakt, že pro parkování to není úplně ideální - ale těma přídavnejma couvákama by se to mohlo zlepšit.

Odesláno

Tak to by bylo vubec asi nejlepsi...Pac kdo mi zaruci,ze to s novejma svetlama bude lepsi,ze?:)nejako to budu muset poresit,protoze couvat u nas na chate do uzkejch vrat,kde lisky davaj dobrou noc a poulicni osvetleni kolikrat nejde je nadlidskej vykon:)

Odesláno

Nevím, zda-li tvá 406 je break či sedan. Pokud by to byl sedan, tak zkusit tento příspěvek, zda-li by neměl světla. Pokud je světlo poškozené(prasklé), tak nemá cenu jej zpravovat a hned jej vyměnit. Jinak si prosím doplň typ + motorizaci do podpisu. Taky není napsáno, od kud si, takže nelze doporučit ani nejbližší vrakoviště.;)

Odesláno

Na postrani zrcatka couvat umim ale v uplne tme nejde couvat ani podle nich,tak jsou ta svetla skvelaaa:)jezdim s tatovym boxerem,takze bocni zrcatka mi opravdu problem nedelej...udaje si doplnim a za privitani dekuji:)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Kejticka: Vitej v klubu ;)

a k Tvemu dotazu - nauc se couvat na zrcatka, usetris krk a casem to urcite ocenis... :super

I já jsem zvyklý couvat na zrcátka, ale pokud máš zatmavená i boční okna, tak v noci pro couvání je většinou potřeba je stáhnout - zatímco pokud si dáš pod auto silnější přídavná světla, tak je vcelku vysoká pravděpodobnost, že na tu zahradu opravdu uvidí (ještě bych světla doplnil couvacím asistentem a už nic nemůže hrozit).

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Kejticka

Omlouvam se,jsem tu nova:)...myslela jsem ze jsem si tema zalozila..jesi jsem to nekomu nekam strcila tak se mu moc omlouvam:)

To nebylo na tebe, to bylo na Pato406coupe, vždyť je tam citace;)

ja nevim, ale me zatim nikdo nic nikam nestrcil, a kdyby byl nejaky zajemce, tak ani radsi nechci nic nikam strkat :-)

Ohledne couvani - jedine na zrcatka a nebo si pribrat osobu co ukaze. Pochybuju ze vymena svetel pomuze, pokud je na okne tmava folie.....

Odesláno

poridim nejspis ty pridatny...a bude klid...

No nevim kamm je na 406 nabastlíš, to bude strašně vypadat:myslim

Taky si myslím a ať už je to sedan či break.:myslim:bojim

Odesláno

Je to sedan...to me taky napadlo..a hlavne abyc to nekde neurvala i takhle je to nizoucky a na me cesty bych spis potrebovala terenaka..njn co se da delat:)na 4007 nemam:D

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Taky si myslím a ať už je to sedan či break.:myslim:bojim

Mno a proto jsem psal o tech zrcatkach... radeji bych si stahl okna, nez bastlil svetla :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Mno a proto jsem psal o tech zrcatkach... radeji bych si stahl okna, nez bastlil svetla :myslim

Ono je stejně ze 406 zadním oknem vidět houby protože je ten zadek vysokej, taky couvám na zrcátka;)
Odesláno

jak vas tak posloucham budu jezdit asi popredu:)))))couvam podle zrcatek,ale jak jsem uz rekla ani podle nich uz moc nic teda...:)jsem sikovna holka ja si poradim:)

Odesláno

Nechci se tu dostat do hádky, ale když si tu někdo oplácá auto zcela nesmyslnýma (a povětšinou i nefukčníma) blbinama, tak mu tu někteří tleskají jak při světovém rekordu - pokud ale někdo potřebuje na auto umístit doplněk, který je z nějakého důvodu pro dotyčného smysluplný (a vlastně i vysvobozením z nepříjemných situací), tak je to tu pomalu pranýřováno.

To Kejtička: co třeba ta světla neumístit pod nárazník, ale vyříznout pro ně v nárazníku otvory??

[upravil dne 26/3/2008 Medvěd]

Odesláno

medved: dame tam mlhovky bily, a pripojeim je na spatecky, a bude, zadelam/zakomponuju je nejak do narazniku, kejticka me to prozatim odsouhlasila, tak jen musime najit nekde vhodny svetla, jinak ma 2.0 V 16 sedana, mam ho i v profilu. a couvat na zrcatka umi, jenze to bohuzel poridila se zatmavenyma oknama vzdadu boky a zadni sklo 80 prc, a ridic a spolujezdec maj tak 50 proc. coz je ve tme naprd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...