Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Mam P406 2.0...to co mi pises berkoffa taky napadlo,jenze .... svetla,teda aspon to kde je spatecka,je uz i praskle,takze nevim zda to ma smysl se s tim cicmat...spis se tu pokusim pozeptat po novych a uvidim...Ale dekuji moc za ochotu:super Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 A co třeba pod nárazník prdnout mlhovky, co se za pár stovek prodávají na pumpě??? Já měl na 405ce taky zatmavený okna a je fakt, že pro parkování to není úplně ideální - ale těma přídavnejma couvákama by se to mohlo zlepšit. Citovat
Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Tak to by bylo vubec asi nejlepsi...Pac kdo mi zaruci,ze to s novejma svetlama bude lepsi,ze?:)nejako to budu muset poresit,protoze couvat u nas na chate do uzkejch vrat,kde lisky davaj dobrou noc a poulicni osvetleni kolikrat nejde je nadlidskej vykon:) Citovat
Pata Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Kejticka: Vitej v klubu a k Tvemu dotazu - nauc se couvat na zrcatka, usetris krk a casem to urcite ocenis... Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Nevím, zda-li tvá 406 je break či sedan. Pokud by to byl sedan, tak zkusit tento příspěvek, zda-li by neměl světla. Pokud je světlo poškozené(prasklé), tak nemá cenu jej zpravovat a hned jej vyměnit. Jinak si prosím doplň typ + motorizaci do podpisu. Taky není napsáno, od kud si, takže nelze doporučit ani nejbližší vrakoviště. Citovat
Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Na postrani zrcatka couvat umim ale v uplne tme nejde couvat ani podle nich,tak jsou ta svetla skvelaaa:)jezdim s tatovym boxerem,takze bocni zrcatka mi opravdu problem nedelej...udaje si doplnim a za privitani dekuji:) Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Pata Kejticka: Vitej v klubu a k Tvemu dotazu - nauc se couvat na zrcatka, usetris krk a casem to urcite ocenis... I já jsem zvyklý couvat na zrcátka, ale pokud máš zatmavená i boční okna, tak v noci pro couvání je většinou potřeba je stáhnout - zatímco pokud si dáš pod auto silnější přídavná světla, tak je vcelku vysoká pravděpodobnost, že na tu zahradu opravdu uvidí (ještě bych světla doplnil couvacím asistentem a už nic nemůže hrozit). Citovat
Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Copak me nic nehrozi pri couvani,ale vzdycky se u toho zapotim:)Asistent je pro me docela zbytecna vec,ale nad tema pridatnejma svetlama popremyslim:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kejticka Omlouvam se,jsem tu nova:)...myslela jsem ze jsem si tema zalozila..jesi jsem to nekomu nekam strcila tak se mu moc omlouvam:) To nebylo na tebe, to bylo na Pato406coupe, vždyť je tam citace;) ja nevim, ale me zatim nikdo nic nikam nestrcil, a kdyby byl nejaky zajemce, tak ani radsi nechci nic nikam strkat :-) Ohledne couvani - jedine na zrcatka a nebo si pribrat osobu co ukaze. Pochybuju ze vymena svetel pomuze, pokud je na okne tmava folie..... Citovat
Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 poridim nejspis ty pridatny...a bude klid... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Kejticka poridim nejspis ty pridatny...a bude klid... No nevim kamm je na 406 nabastlíš, to bude strašně vypadat:myslim Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kejticka poridim nejspis ty pridatny...a bude klid... No nevim kamm je na 406 nabastlíš, to bude strašně vypadat:myslim Taky si myslím a ať už je to sedan či break. Citovat
Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Je to sedan...to me taky napadlo..a hlavne abyc to nekde neurvala i takhle je to nizoucky a na me cesty bych spis potrebovala terenaka..njn co se da delat:)na 4007 nemam:D Citovat
Pata Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kejticka poridim nejspis ty pridatny...a bude klid... No nevim kamm je na 406 nabastlíš, to bude strašně vypadat:myslim Taky si myslím a ať už je to sedan či break. Mno a proto jsem psal o tech zrcatkach... radeji bych si stahl okna, nez bastlil svetla Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Pata Mno a proto jsem psal o tech zrcatkach... radeji bych si stahl okna, nez bastlil svetla Ono je stejně ze 406 zadním oknem vidět houby protože je ten zadek vysokej, taky couvám na zrcátka;) Citovat
Kejticka Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 jak vas tak posloucham budu jezdit asi popredu:)))))couvam podle zrcatek,ale jak jsem uz rekla ani podle nich uz moc nic teda...:)jsem sikovna holka ja si poradim:) Citovat
Pata Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Kejticka: o tom nikdo nepochybuje Radek: bohuzel jsem 406tku neridil, tak nemuzu soudit Lidi kolem me kupuji spis koncerny Citovat
Vlastyk Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Ještě by tu byla jedna možnost,zabudovat parkovacího asistenta a budeš couvat podle zrcátek a displeje;) Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kejticka poridim nejspis ty pridatny...a bude klid... No nevim kamm je na 406 nabastlíš, to bude strašně vypadat:myslim Nechci se tu dostat do hádky, ale když si tu někdo oplácá auto zcela nesmyslnýma (a povětšinou i nefukčníma) blbinama, tak mu tu někteří tleskají jak při světovém rekordu - pokud ale někdo potřebuje na auto umístit doplněk, který je z nějakého důvodu pro dotyčného smysluplný (a vlastně i vysvobozením z nepříjemných situací), tak je to tu pomalu pranýřováno. To Kejtička: co třeba ta světla neumístit pod nárazník, ale vyříznout pro ně v nárazníku otvory?? [upravil dne 26/3/2008 Medvěd] Citovat
Berkoff Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 medved: dame tam mlhovky bily, a pripojeim je na spatecky, a bude, zadelam/zakomponuju je nejak do narazniku, kejticka me to prozatim odsouhlasila, tak jen musime najit nekde vhodny svetla, jinak ma 2.0 V 16 sedana, mam ho i v profilu. a couvat na zrcatka umi, jenze to bohuzel poridila se zatmavenyma oknama vzdadu boky a zadni sklo 80 prc, a ridic a spolujezdec maj tak 50 proc. coz je ve tme naprd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.