Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se hezky zasmal, kdyz jsem se dival na fotky. Jeste ze jsem tam nebyl, bych se pulce lidi vysmal a dostal bych po tlame... :D

Mno, organizatori to meli dobre vymyslene, na parkovisti u obchodu a jeste behem otviraci doby... Pritomnost policie jiste vysvetluje, ze vse bylo predem s hypernovou domluvene.. :myslim

http://www.freedrivers.sk/gl/thumbnails.php?album=135

http://www.go4sound.sk/galeria.php?kat=1&id=448

Tak snad se dobre zasmejete jako ja...

Odesláno

Velebnosti, jdu blejt! Tyhle lidi by měli zavřít do ústavů, jinak si nedokážu vysvětlit, jak můžou zplodit takovýhle šílenosti a ještě na to bejt hrdý a poplácávat se po rameni, jakože tuning pyčo! Tihle lidi nemají ani to nejmenší tušení, co to je tuning... pletou si ho v první řadě se stylingem, a to ještě dost špatně. Ten dotyčný, co zprasil tu 406 Coupé tuzingovým nárazníkem a blatníky (bez laku), by zasloužil rovnou na místě zastřelit...

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Najviac ma pobavil tento \"tuning\" :D

Športový filter až niekde v prdeli za motorom pri výfuku... :D:D:D

ale pozor, on ma na kapote nasavani.. mu to saje primo na filtr a pridalo mu to aspon 50 koni, bo jsem videl jeste video a tam pekne zahrabal, kdyz odjizdel, takze hotovy trhac asfaltu :D:D

[upravil dne 25/3/08 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: hnusoba

Najviac ma pobavil tento \"tuning\" :D

Športový filter až niekde v prdeli za motorom pri výfuku... :D:D:D

ale pozor, on ma na kapote nasavani.. mu to saje primo na filtr a pridalo mu to aspon 50 koni, bo jsem videl jeste video a tam pekne zahrabal, kdyz odjizdel, takze hotovy trhac asfaltu :D:D

[upravil dne 25/3/08 f3Rd@]

Právě mi došlo, proč to měli před hypernovou. :) Někteří si tam určitě ještě museli skočit pro LEDky a nálepky, které jim z vehiklu po cestě upadaly... :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

mě rozsekala nadvakrat zatočena neonova hadice okolo basaku a plno kabelu okolo:roll

Prosimtě tomu nerozumíš... :D To je určitě schválně, aby se reprák a kabely líp chladily. :D

Odesláno
:o:o:o tyýýý jo, no to je dílo teda. Mě se dokonce jednou jeden takovejhle blázen ptal, jestli budu Multiplu tunit, no umíte si představit, že bych takový hezký auto zprasil nějakým tuzingem :D:D
Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

:o:o:o tyýýý jo, no to je dílo teda. Mě se dokonce jednou jeden takovejhle blázen ptal, jestli budu Multiplu tunit, no umíte si představit, že bych takový hezký auto zprasil nějakým tuzingem :D:D

za 1. Multiplu muze tunint jen kreten, chtel jsem rict blazen, ale to uz neni blazen, to je neco horsiho.

a za 2. Multipla neni hezke auto!! :grr:grr ty svetla jsou otresene...

Odesláno

Tunit pěkná auta je škoda:D
Odesláno

za 1. Multiplu muze tunint jen kreten, chtel jsem rict blazen, ale to uz neni blazen, to je neco horsiho.

ale že se chytil rychle :D:D mimochodem, neznám auto, které by lépe svítilo :P a jel jsi v ní někdy? :roker

ale to je fuk, prostě to co je na tech fotkách viz výše je děs :bojim

Odesláno

ale že se chytil rychle :D:D mimochodem, neznám auto, které by lépe svítilo :P a jel jsi v ní někdy? :roker

ze to dobre sviti, to verim, ale proste se mi to nelibi.. jo a vis jak to oslnuje ridice v protismeru.. :P:D

Odesláno

ze to dobre sviti, to verim, ale proste se mi to nelibi.. jo a vis jak to oslnuje ridice v protismeru.. :P:D

no to snad každá dálková světla, nemyslíš :myslim:D:D

Odesláno
Původně zaslal: adrajTunit pěkná auta je škoda:D

Tunit (rozuměj provést tuning - toto se týká výhradně motoru a jízdních vlastností) pěkná auta rozhodně škoda není, viz třeba tom406 s jeho krásným našláplým Coupé. Škoda je prasit pěkná auta nevkusnými nárazníky a podobnými tuzing doplňky jen proto, abyses odlišil. :) Odlišit se jde i vkusně, když na to to auto má potenciál... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...