Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, to je přesně ten typ řidiče, kterýho bych střílel na potkání. 70 město, 70 mimo město, jéé, sakra, tady sem na to moc šlápnul, teď mi spotřeba vyskočila na čtyři a půl, to je tragédie.

Že motor brečí a svíčky bude měnit třikrát častěji už je vedlejší...

Odesláno

hlavne 3,13L to mam tak na volnobech :D zato moje nejvetsi spotreba byla.. kdyz sem jel jen tak z prahy do plzne ( v noci) a bylo to cca 25L :aut pedal furt na podlaze pac bylo malo aut a zvlad sem to i za solidni cas.. :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Jo, to je přesně ten typ řidiče, kterýho bych střílel na potkání. 70 město, 70 mimo město, jéé, sakra, tady sem na to moc šlápnul, teď mi spotřeba vyskočila na čtyři a půl, to je tragédie.

Jaké svičky?:mrk:mrk

Odesláno

Původně zaslal: Mišak

Jaké svičky?:mrk:mrk

V případě HDI asi žhavicí? :myslim

Ale ty se za provozu nepouživají jsou v akci jen při startovaní;)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja kdyz na to splau tak jezdim cca za 7.5. Takova spise vice sviznejsi jizda s prujezdama krizovatek bokem :D

To mas s Bawem? to mi rikej ze jezdi za 7.5 sviznejsi jizdou s prujezdama zatacek bokem.

Vim jak jsi brecel na Kostelci na orientaku ze jedes minimalne za 10 a to nebylo svizne...

Odesláno

Miro je to HDI, když ho podtáčíš, žere daleko víc a moc vytočené logicky taky. Takže jeli tak, že ten motor měl to, co potřebuje.

Navíc kam spěchat? Když jsem jel na dovolenou, měl jsem průměrnou spotřebu cca na 1100km 4,3 l, kombinace město a dálka, jezdil jsem naprosto v klidu, kochal se okolím a to, že mě chtěl někdo předjet na 90km/h pro to, že musí jet stůj co stůj 150, to mě nechávalo v klidu, ať si jede, každýho věc do doby, než někoho zraní, že.

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

ja kdyz na to splau tak jezdim cca za 7.5. Takova spise vice sviznejsi jizda s prujezdama krizovatek bokem :D

To mas s Bawem? to mi rikej ze jezdi za 7.5 sviznejsi jizdou s prujezdama zatacek bokem.

Vim jak jsi brecel na Kostelci na orientaku ze jedes minimalne za 10 a to nebylo svizne...

7.5 bych to šacoval na nohu odlehčenou, né-li ultra lehkou:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Escaper

7.5 bych to šacoval na nohu odlehčenou, né-li ultra lehkou:D:D

ja bych to videl na 7.5 litru na 50-75km :mrk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...