Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nedavno jsem premluvil brachu, at jde taky do pezota a je nadmiru spokojen se svou 406, 18 16V, ale ted pri tomto osklivem pocasi zjistil, ze ma vzadu mokre sedacky, tak to zvedl a nekudy mu tam tece voda. Kde to tam muze tect, muj tip byl, ze to asi tece pod tesnicima gumama u zadniho okna, protoze se mi zdalo, ze ty horni ruzky jsou volne. Je to mozne?:papa

Odesláno

ahoj. Mě to dělá těsnící guma. Sice je celá ale když s ní pohnu tak je tam dirka :). Ale zase mi to dělá podle toho jak moc prší a kde to mam postavený :super

Odesláno

ja mam rovnaky problem na kombiku, voda pod zadnym sedakmi, ktora sa tam dostane cez netesne zaslepky, ktore su pod sedakmi (nad nadrzou). nie je problem vytmelit, ale pricina tam je stale, voda ktora mi odniekadial dole steka a objavuje sa ci uz nad nadrzou a v mojom pripade zrejme az dole v podbehoch. skontroloval som uz foliu v dverach - OK, tak isto predne odtokove kanaly - OK, antena - OK, lyziny - OK. Patram dalej, odkial sa ta voda berie. Nejaky typy?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tie zaslepky som vytmelil, takze tam sa uz voda nedostane. voda v podbehoch sa zrejme v urcitom objeme objavi kazdemu, ale mala by vytekat cez drobne otvory, ktore som ja mal upchate a preto sa hromadila a pri rozbehoch a brzdeniach putovala hore a dole... po ich ocisteni je to uz v poriadku, nezblnkam ako vodnik :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

hmm mě tam už dvakrá také nateklo vzadu za řidičem a zaleží jak autí stojí ale jak sem otevřel zadní dveře tak těsnění bylo plné vody a ta stála aj na prahovém plastu :myslim a odtud stěkala do autí :grr že by folia na dveřách:myslim

Odesláno

Mě to taky teklo kolem těsnění zadních dveří za řidičem. Jak je \"C\" sloupek, tak v tom ohybu byla ta guma volná a podél sedaček to stejkalo až dolů, kde je dolíček a tam se to drželo. Gumu jsem podmáznul silikonem a přimačknul. Teď je to už víc jak rok OK.

Odesláno

Nezbyde nic jiného, že až bude pěkné slunné počasí, tak se nechat do auta zavřít a druhý pomocník zahradní hadicí stříkat vodu na různá místa, až se ukáže, kudy zatýká. Samozřejmě vyndat zadní lavici (sedačku).:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...