Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Lidičky , poraďte mi. Od 1.2. se snažím prodat dekret na družstevní byt 2+kk (par členu ví oco jde) cena je na dnešní dobu lehce nadprůměrná vzhledem k tomu o jaký byt jde ale oto teď nejde. Řeším to že má cena (369 tisic + při rychlém jednání sleva 30tisic což dam určitě,navic 89tisic s tohodle je převod smlouvy na družstvo a záloha na čast najmu na pět let dopředu) sice lidi láká ale to je tak všechno. Už sice bydlíme v jiném bytě ale samozřejmě za ten prazdný dal platím nájem 3750,- měsíčně .Ale k věci . Realitka mi nabízí inzerování na mnohaservrech kde ja inzerovat nemohu, může toho napsat o bytě daleko více informací než ja ve svych inzeratech ktere jsou omezeny 200znaky a je fakt že mě už nebaví furt dokola každemu zvedavci reagujiciho na nizkou cenu vykladat oco jde. Budou dělat prohlidky ,na které nemam tolik času a jako každy prodejce z oboru vědí očem povidat. to jsou zatím pro mě samé plusy. ted minusy: Realitka chce odměnu v případě prodeje 6% ale minimalně 50 tisíc. což znamená že cena bytu vyroste na 390 tisic což mě už přijde dost nerealne . A bojim se že se byt neprodá. (o dve patra vyš prodava jina realitka stejny byt už třičtvrtě roku za 440 tisic a kamaradka ted to same jen s novou linkou v kuchyni za 330 tisic (ne realitka)) Realitka mi nabízí smlouvu na dobu určitou (3měsíce) , pokud se do té doby byt neprodá tak nic neplatím a oni maj takříkajíc smůlu , jenže ja nejenže zaplatím tři měsíce nájmu ale nebudu moct po tu dobu smlouvy ani byt prodat na vlastní pěst , leda jako dohodit kupce rovnou realitce . Co teď ? dat to te realitce nebo pokračovat na vlastní pěst? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Pokud to dáš realitce tak to máš bez práce a oni se budou snažit to prodat, a mužou to prodat klidně i o 100000 dráž a zisk je jejich, chce si to pohlídat jaká je smlouva, mě prodávali barák a v pohodě, byli slušny, seriozni. Myslím že ta cena je sakra nízká při dnešních cenách bytů, možná je to tím že je to v Neratovicích, ale pokud se to dá pevést do OS tak je to levný. Já bych to zkusil u realitky;) A nebo tech 50tis dej slevu a jsi na tom stejně jako s realitkou a možná to pujde rychleji [upravil dne 24/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 hod to na sreality a behem tydne to nekolik \"realitek\" ukradne a zverejni i na tech ostatnich servrech... jinak ja prodaval byt sam a myslim, ze pristi zkusime pres realitku. nepises, co je to zac? Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Pokud to dáš realitce tak to máš bez práce a oni se budou snažit to prodat, a mužou to prodat klidně i o 100000 dráž a zisk je jejich, chce si to pohlídat jaká je smlouva, mě prodávali barák a v pohodě, byli slušny, seriozni. Myslím že ta cena je sakra nízká při dnešních cenách bytů, možná je to tím že je to v Neratovicích, ale pokud se to dá pevést do OS tak je to levný. Já bych to zkusil u realitky;) no převest se to do OV neda a družstvo ani otom neuvažuje .JInak byt je 39m2 ,v Baraku co byl určen a postaven pro učely Spolany ,tedy ubytovna. rv nekde v 70 letech , okna a trubky(stupačky) puvodni ,ale oknama netahne. Obvodove zdi bytu jsou panel a zbytek umakart. Takže cena je spíš o kvalitě bytu než o lokalitě. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Vvitty hod to na sreality a behem tydne to nekolik \"realitek\" ukradne a zverejni i na tech ostatnich servrech... jinak ja prodaval byt sam a myslim, ze pristi zkusime pres realitku. nepises, co je to zac? žena to dala už v unoru na sreality , annonci , bazoš , inzernet, a mnoho dalších právě. Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 jinak ted by mela byt dobra doba na prodej... obvykle se nejvic prodava a kupuje na jare a na podzim... Citovat
qity3 Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 keby sa aj u nas predavali byty tak lacno:mrk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Pokud to dáš realitce tak to máš bez práce a oni se budou snažit to prodat, a mužou to prodat klidně i o 100000 dráž a zisk je jejich, chce si to pohlídat jaká je smlouva, mě prodávali barák a v pohodě, byli slušny, seriozni. Myslím že ta cena je sakra nízká při dnešních cenách bytů, možná je to tím že je to v Neratovicích, ale pokud se to dá pevést do OS tak je to levný. Já bych to zkusil u realitky;) no převest se to do OV neda a družstvo ani otom neuvažuje .JInak byt je 39m2 ,v Baraku co byl určen a postaven pro učely Spolany ,tedy ubytovna. rv nekde v 70 letech , okna a trubky(stupačky) puvodni ,ale oknama netahne. Obvodove zdi bytu jsou panel a zbytek umakart. Takže cena je spíš o kvalitě bytu než o lokalitě. Hm tak to jo, já myslel že 2+kk bude tak 60m2, u tyhle ceny realitka schramstne velkou částku kvuli minimalnimu plnění vuči ní, bych zkusil jinou která bere jen procenta. (Já platil myslím 8% což ze 400tis bylo 32tis) Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Vvitty jinak ted by mela byt dobra doba na prodej... obvykle se nejvic prodava a kupuje na jare a na podzim... no pravdou je že těch bytu na prodej v baraku je asi pět , což mi taky moc na jistotě prodeje nepřidá a upřimně , tys byt viděl. Citovat
aka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 no, kdyz zminujes, ze ho videl,mne by neodradil byt, ale barak..... Citovat
Rebik Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Dohodni se poloexklusivitu, prodáváš individuálně + realitka, ale sladte cenu na tech 390, zas takový rozdíl to není, kdo bude rychlejší vyhrává a navíc máš možnost dát větší slevu nebo naopak víc vydělat. Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: qity3 keby sa aj u nas predavali byty tak lacno:mrk no, vis, tam co Pe.Tr bydlel bych fakt byt nechtel.... a to ani za takovou cenu. je to spis nouzovka pro nekoho, kdo ma hluboko do kapsy... Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 a jak spravne poznamenala vendy, hlavne kvuli sousedstvi... Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Co to pronajmout? ve stanovách družstva strikně zakázáno. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: qity3 keby sa aj u nas predavali byty tak lacno:mrk no, vis, tam co Pe.Tr bydlel bych fakt byt nechtel.... a to ani za takovou cenu. je to spis nouzovka pro nekoho, kdo ma hluboko do kapsy... přesně tak , je to pro mladé v krizi popř pro někoho rozvedeného. Okolí je něco jako Zenklova pod Bulovkou , ale vše je tu bezproblému , všude kamery a naproti policajti. Někomu to nevadí někomuje to proti srsti . S Akou souhlasím ,ale jak říká Vvitty , pokud to bude tak jak jsem to měl já kdy jsme se ženou v 8 měsíci těhotenství byly vyštváni tchýni´a švagrovou z bytu rodiču manželky ((4+1 na Stírce) kde jsme žily ja se ženou a švagrova s přitelem , no to bybylo na dlouhy povidáni )a na kontě jsme měly usmrkanych 180 tisic ,manželka na rizikovym a ja bral tak 11 čistyho , tak to byla jedina možnost jak bydlet, mimochodem takovych přibehu je plny barak. Pravdou je že před tim 4 apul rokem to tady tak nevypadalo, černo ano ale ne ten stav baraku a okoli. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Rebik Dohodni se poloexklusivitu, prodáváš individuálně + realitka, ale sladte cenu na tech 390, zas takový rozdíl to není, kdo bude rychlejší vyhrává a navíc máš možnost dát větší slevu nebo naopak víc vydělat. tak tohle mě nenabidla ani jedna z 6 ti realitek co jsem snima mluvil .Dnes mam dat vědět te nej co a jak. www.mireas.cz Citovat
faget1 Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 sú to starosti, obavy, nervozita, atd čim sa to natahuje tým horšie zbytočne vydaje ze prenajom kym sa to nepreda my sme napokon musely íst hlboko pod cenu aj proti našej voli ked sme chcely byt rychlo predať a to bol 3+kk v dobrej lokalite murovane všetko atd 1.250.000 realitka zobrala pekny balik a tie byti idu stale okolo 1.4mil. takže ked to chceš rychlo predat asi rataj skor že trochu budeš muset pripustit straty a byt spokojny že maš starost z krku hold ržím palec na včasný a uspešný predaj Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: faget1 sú to starosti, obavy, nervozita, atd čim sa to natahuje tým horšie zbytočne vydaje ze prenajom kym sa to nepreda my sme napokon musely íst hlboko pod cenu aj proti našej voli ked sme chcely byt rychlo predať a to bol 3+kk v dobrej lokalite murovane všetko atd 1.250.000 realitka zobrala pekny balik a tie byti idu stale okolo 1.4mil. takže ked to chceš rychlo predat asi rataj skor že trochu budeš muset pripustit straty a byt spokojny že maš starost z krku hold ržím palec na včasný a uspešný predaj dika , ja už z 369 tis šel na 300 , min už nemužu . Citovat
jozefsv Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 radsej spustit cenu aby to niekoho nalakalo ako to predavat dalsi pol rok a platit najom.zrataj si to a budes na tom istom edit - aha,teraz som si vsimol ze si uz spustil dost [upravil dne 24.3.08 jozefsv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.