Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jste pro nulovou toleranci alkoholu za volantem?

Jste pro nulovou toleranci alkoholu za volantem?  

1. 1. Jste pro nulovou toleranci alkoholu za volantem?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

peugeotkovic: musim se zastat muzske casti fora, protoze co se tyka policejnich kontrol, mame to my zensky mnohem snazsi a nikdo mi to nevymluvi. Vidim, jak jednaji s chlapem a s zenskou ve stejne situaci. Jezdim 11 let a jeste jsem ani jednou nedychala. Muj mladsi bracha si foukani do balonku i do automatu vyzkousel uz mockrat. A to i presto, ze zastavil jak pises vcas, plynule a nezmatkovite a rozhodne z nej netahlo.

Holt v tomhle to mame zensky jednodussi;)

V tomhle naprosto s permonici souhlasim :super

Odesláno

No vidis to, tak to ja jeste nedychala a staveli me za celou dobu co jezdim asi 5krat;) ( ridicak me zivi, takze jsem za volantem denne nekolik hodin).

Tak ze by to bylo v necem jinym:myslim

Odesláno

To je fuk, brasule je policajt a sam rikal, ze je vsechno o lidech a ja s nim naprosto souhlasim. Nejsmutnejsi je, ze ma u nas policie pramaly respekt u ridicu...ne u vsech, samozrejme..ja kdyz vidim policajta, tak se priznam i k tomu, co jsem neudelala:D

Odesláno

Tak já respekt mám.Kolikrát to jsou normální kluci na cestách.Je mě jich spíš líto..jak tam kolikrát v noci v mrazu,větru, dešti stavěj auta..:roll C\'lověk by jim i pořádnou čepici půjčil,jak vidí,že jim zákonitě mrznou uši:roll

Odesláno

jsem na tom stejne jako permonik7, taky mam z policajtu respekt (asi proto, ze nevim, jak se zrovna vyspali) a priznam se ke vsemu;) Kdybych nekdy pil pred jizdou, tak si myslim, ze bych ani nemusel mluvit a vedeli by to :D

Odesláno

respekt je dost dulezity...

:xvula taky mi jich je mnohdy lito...jednou kdyz me staveli v patek o pulnoci v jedne vesnici, tak jsem se policajta ptala, jestli ho to tam bavi na te hlidce a bylo videt, ze nevi co na to odpovedet...nakonec jsme se shodli, ze to je doba, kdy se da delat spousta prijemnejsich veci;)

Odesláno

Akorát si pamatuju,když mi dali foukat poprvé,já to vůbec neuměla,příslušník začal být nervo\'zní,jak mi to muset vysvětlovat,že dlo\'uhým dechem stejného tlaku,zvyšoval na mě hlas,já z něho taky znervo\'zněla a hezky se mě rozklepaly nohy,byt\' jsem nepila ani nic neprovedla:roll Ale dobrý, a víc už mě s jinýma věcma netrápili.. uf:roll Ale od té doby samí hodní a klidní kluci:)

Odesláno

Docela souhlasím s tímto názorem : :myslim:D:myslim

\"Jsem pro \"0\", spousta lidí není za volantem soudná ani za střízliva, natož s nějakým alkoholem... \"

Ale pak stejně pro všechny (od bohatých poslanců /kteří by měli jít příkladem - si myslím/, podnikatelů až po chudší obyčejné lidičky a podobné... ) :nevim

[upravil dne 23/3/08 Pinďa]

Odesláno

Pokud se zruší nulová tolerance,lidí za volantem pod vlivem alkoholu i drog a jiných svinstev bude přibývat.Češi nejsou zdaleka dost vyzrálí na to,aby jezdili s nějakým tím promilem v krvi navíc.Jsem pro \"0\".

Odesláno

Nejsem pro nulu. Chtěl bych hranici na 0,3. Je mi jedno jestli mě sestřelí dodávka se střízlivím řidičem v 18 letech ,který neví jakou zbraň řídí nebo mě sestřelí dědula , který si na důchod koupil novou fobii a neumí se vejít do slinice. Oboje jsou skutečnosti u mě staré cca 5 měsíců. Podotýkám opět ,že oba byly střízlivý. Ale při 0.3 nebudu muset být tak histerický na zbytkáč jako jsem ted.At je postihován přísněji ten co má alkohol a zavinil... Ikdyž pro toho co to musí opravovat je to jedno.

Odesláno
Původně zaslal: trsek

Nejsem pro nulu. Chtěl bych hranici na 0,3. Je mi jedno jestli mě sestřelí dodávka se střízlivím řidičem v 18 letech ,který neví jakou zbraň řídí nebo mě sestřelí dědula , který si na důchod koupil novou fobii a neumí se vejít do slinice. Oboje jsou skutečnosti u mě staré cca 5 měsíců. Podotýkám opět ,že oba byly střízlivý. Ale při 0.3 nebudu muset být tak histerický na zbytkáč jako jsem ted.At je postihován přísněji ten co má alkohol a zavinil... Ikdyž pro toho co to musí opravovat je to jedno.

řekl bych že tady jde spíše o to, aby nehod bylo co nejméně, ve chvíli kdy je potřeba někoho postihovat, je už pozdě...

Odesláno

Souhlasím s prevencí, ale když jsem dělal autoškolu byla jsem nejdřív několik hod na trenažeru ,kde nás učily řadit a byly první nácviky \"panických\" reakcí. Potom následoval okruh (ovál) a asi dvě vyuč hodky jsme jezdily dvě auta za sebou a na čtvrtkách oválu se stavělo a to bylo 1. řaděná 2. a brzda. tak cca 45 min dokolečka a musel jsem si hlídat auto před sebou. Potom teprve nás pustily do provozu!! Je někde autoškola kde to takhle dělají i dnes?? Když jsem musel manželku po cca 5 hod jízdách učit se rozjíždět na ručku tak se mi chtělo brečet!!!

Odesláno

Osobně jsem pro nulu. Ale hlavně bych chtěl, aby byl na všechny stejný metr. Ať řídí superstar, politik nebo truhlář od nás z vesnice...

... ale to bych chtěl mnoho :bacha :bacha :bacha

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: kobra

Původně zaslal: oddie

Vážení, kdo jste tak nesmiřitelně pro absolutní nulu, vám z celého srdce přeji jednu věc - aby vám někde při kontrole, ideálně mezi vesnicema, měřák ukázal nějaké naprosté minimum, ale ne čistou nulu. Třeba 0,05. Na to vůbec není třeba cokoliv vypít - tuhle hodnotu s klidem v dechu udělá třeba žvýkačka, ale i spousta jiných věcí. V takovém případě jsou totiž policajti povinni vás odvézt na odběr, z kterého výsledek je stejně předem známý - nelze prokázat požití. A tak necháte auto bez dozoru někde mezi polema (třeba s nákladem za milión, to nikoho nezajímá, to je jen a pouze váš problém), jedete na odběr (hodina, dvě v pr*eli), a zpátky si vezmete taxíka, protože policajti vás NESMÍ odvézt zpět (pokud to udělají, tak jen a pouze na vlastní triko). Věřím, že až tímhle projdete, tak vám konečně dojde, jaká je ta absolutní nula v orientační dechové zkoušce nebetyčná hovadina, když jako prokázané na krevní zkoušce se berou až 0,2.

Navíc si ten odběr krve paradoxně zaplatíte , protože pokud to nevyjde víc jak 0,2 promile, aby Vám to přišili se vším všudy a vymáhali to z Vás v rámci trestu za jízdu pod vlivem alkoholu nemá zdravotnické středisko toto jak tabulkově vykázat a je to na Vás. + 500 + 90 Kč technický poplatek , je-li to odpoledne. A jste vyléčení z nulové tolerance :)

a to dostanu jako nejakou uctenku za neco o co sem nežádal??

účtenku ti vystaví na požádání a je splatná tak maximálně manželkou, tátou , nebo santa klausem :(

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

peugeotkovic: musim se zastat muzske casti fora, protoze co se tyka policejnich kontrol, mame to my zensky mnohem snazsi a nikdo mi to nevymluvi. Vidim, jak jednaji s chlapem a s zenskou ve stejne situaci. Jezdim 11 let a jeste jsem ani jednou nedychala. Muj mladsi bracha si foukani do balonku i do automatu vyzkousel uz mockrat. A to i presto, ze zastavil jak pises vcas, plynule a nezmatkovite a rozhodne z nej netahlo.

Holt v tomhle to mame zensky jednodussi;)

No já mít profil, jako permoník, tak klidně zastavuju chaoticky, nevyšlápnu spojku, nechám to chcípnout, stočím okýnko a přivázán šrákem hodím dotaz, jestli mě ještě nesvítěj světla. Oni jsou to pořád jenom lidi a je potřeba je trošku ve směně pobavit..... pokud jste před jízdou nedali pivo , je to jenom kabaret.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...