Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pani. potrebujem poradit s vodou pod zadnymi sedakmi, ktora sa tam dostava cez zaslepky (vid foto) a je jej ozaj dost, pena medzi kasnou a samotnym sedakom je uplne mokre, plus uplne pocujem zblnkanie vody pri rozbehoch a brzdeniach... cim to je a ako sa toho zbavit?

[upravil dne 17.3.2008 nrpetonr]

post-0-14109599470126_thumb.jpg

Odesláno

No nevím, ale měl jsem ten samej problém, ale voda se mi tam dostávala kolem těsnící gumy kolem dveří. Stejkalo to podél opěradla po tom plechu a všechna voda se usazovala v těchle místech. Po tom, co jsem trochu upravil gumu pomocí silikonu je klid. Jestli se ti to tam bere od spodu, tak to zkus přetěsnit v těch místech taky silikonem:myslim Jinak ten sedák jsem sušil snad týden:bojim

[upravil dne 16.3.08 MJSytic]

Odesláno

tu rezervu som uz pozeral, aj ostatne mozne zdroje ako sa spomina vo viacerych podobnych prispevkoch, ale myslim ze ja mam iny problem. rozmyslal som nad tym, a na tom mieste sedaka je to asi len \"vrchol\" ladovca. zda sa mi, ze mam plne podbehy vody, nakolko pri pohyboch ci brzdeniach mi citelne voda prudi hore a dole a zda sa mi, ze ten zvuk ide prave z podbehov... skusil som auta zaparkovat hore kopcov a zo zadnych podblatnikov mi veru pomaly vytekala voda a nasledne uz ten zvuk nebol taky pocutelny... moze to byt vodou v podbehoch? ak ano, ako sa tam najpravdepodobnejsie moze dostat (pricom je jej ozaj vela)?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jak tu píšete tak to mokro jsem vyřešil jednoduše.Koupil jsem silikon a přetěsnil jsem všechny díry a snad bude klid.Jak u pásů tak i u rezervy.Těch dir je tam nějak moc.Ale ted pršelo a nemám tam nic.Tak držím pevné nervy.Já už nemohl.Chtěl jsem mého miláčka rozkopat!! Tak je to super.Voda nikde!!! Pokud budete chtít poradit tak icq:366733604.stálo mě to 130kč.silikon pruhledný a je klid.

Odesláno

Jak jsem psal.Já jsem přetěsnil všechny silikonem a mám klid.Jsou tam ještě dvě díry pod podložkou v kufru.Myslím,že tam teklo právě tam.Zadělej je všechny a je to.Já jsem to udělal a je to v pohodě.:potlesk:potlesk

Odesláno

ja uz teraz na isto viem, ze to je po dazdi a nie odspodu. takze mi musi stekat odniekadial voda... zatial som si nenasiel cas to odstrojit a liat vodu a sledovat, kde to vlastne je... aspon nejake typy, kde je to najpravdepodobnejsie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...