Pe.Tr Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: qity3 novy clen do klubu o 9 mesiacov. Původně zaslal: Pe.Tr Gratuluji , co to bude? Ty seš dobrej trochu počítej, jestli se to narodí za 9 měsíců, tak má chudák ještě zpocené čelo a partnerce se ještě klepou kolena a ty hned, co to bude :D. Gratulace autorům :papa chce to číst cele vlakno:papa Citovat
macik.83 Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Ze Sokolova taky leti velka gratulace, ja doufam, ze si jeste chvili pockam:D Citovat
Kdo Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr chce to číst cele vlakno:papa :myslim Co sis přečetl, co já ne, když napíše, že za 9 měsíců bude TATO a pět minut nato se ho ptáš, co to bude? Mezi jeho prvním a tvým v pořadí druhým příspěvkem toho ke čtení moc není. :P Citovat
jaudax Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Taky gratulujem. Jinak s tím obráceným životem má Medvěd pravdu. A ne jen do roka, ale předpokládám předplatné na 20 let života - paráda!!! Citovat
adraj Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Původně zaslal: jaudax Taky gratulujem. Jinak s tím obráceným životem má Medvěd pravdu. A ne jen do roka, ale předpokládám předplatné na 20 let života - paráda!!! tak to mám už polovičku pryč Jinak abych přiznal,ta polovina utekla neuvěřitelně rychle:( Citovat
PaloLM Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 hlavne aby ste ešte dopracovali všetky potrebné detaily čo taký malý človiečik má mať, takže veľa chuti do práce a samozrejme gratulujem:super:super:super Citovat
snow Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Samozřejmě taky gratulace:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
qity3 Odesláno 12. březen 2008 Autor Odesláno 12. březen 2008 Tak Vam vsetkym dakujem a musim sa poopravit vraj uz za 8 mesiacov. foto sona sem vlozim az v utorok. inak sa mi trasu kolena vazeni. Citovat
qity3 Odesláno 12. březen 2008 Autor Odesláno 12. březen 2008 A ake meno by ste mi navrhli? Pre dievca mame Sarku a pre chlapca? Nie Peugeot, i ked ????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.