Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud by někdo sháněl el. schema zapojení 205 v naftě, tak jsem ho naskenoval v 300 DPI. Ale nejde mi dát na web, tak se jen ptám, jak to zpřístupnit případným zájemcům.

Je to přímo od Peugeotů ale s legendou v němčině. Což o to, dá se to velice jednoduše přeložit.

A srozumitelnost je myslím taky dobrá, díky rozkreslení podle jednotlivých kabelových svazků.

Odesláno

Tak to pošli Mašinkovi na mejl. On to dá přímo na hlavní stránky do sekce servis - já už taky asi 14 dní píšu příspěvěk a né a né to dopsat. Snad to tento víkend dorazím a pošlu.

Odesláno

Nejde na web, protože mi server stále vrasí systemovou chybu. Teda na SWEBu. Jakej má Mašinka email? Pro jistotu a pro ty méně chápavé (teda pro mně :) ).

Má to totiž 2,7 a legenda 1,7 mega.

Ještě by to chtělo pro úplnost přeložit tu legendu.

Jsem se lehce pokusil, ale nedvážil jsem se to publikovat. Takže originály :)

Odesláno

Ted jsem zkousel pres ftp neco hodit na svuj kousek swebu a je to dobry. Nevim, co pouzivas, ale jestli pouzivas nejaky webovy rozhrani pro upload souboru, tak to zavrhni a zkus to pres ftp.

Odesláno

Špatenka je akorád v to, že tady ve firmně si přez FTP neškrtnu...

A doma ještě net nemám. Poslal jsem to na víše uvedený email ( tomas.urbanek@peugeot-club.com ) a tak doufám že vše klapne :)

Odesláno

Zoby, nevím jestli je lepší, ale hlavně že je aspoň nějaký :)

Protože já neměl v knize žádný :(

Jestli je to na webu, nevím, třeba se asi porozhlídnout. Posílal jsem ho na víše uvedený email, protože přes web rozhraní mi to hlásí systemovou chybu a s FTP si neškrtnu (zakázaný port na firemní síti)

Schema je rozkreslený na jednotlivé spotřebiče a v kabelových svazcích. Takže se dá vcelku docela rychle identifikovat co a jak. Skenováno v 300 Dpi, takže se dají přečíst i čísla kabelů.

Odesláno

Take by mne zajimalo jestli se to uz da nekde stahnout, elektriku na svem pazoutu resim uz delsi dobu a delat to podle benzinu neni az zas tak velky slagr. :cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hi all.

Zajímalo by mne jestli už je někde toto schéma k mání.

Díky za každé info.

Odesláno

Nějak zvláš? jsem tady na webu nepátral, kde by se to el. sfema mohlo objevit, ale kdo má zájem, může si o něj napsat na moji adresu :

vladimir.kubicek@cmsterk.cz

Na vlastní web to bohužel nejde vložit, protože velikost souboru přesahuje povolených 500 kb. Takže jedině hledat na Peugeot clubu, nebo si o něj napsat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Napsán autorem voštík

tak tady taky¨

SCHEMA

LEGENDA DEUTSCH

trosku jsem to zmacknul (asi mam 600kB), tak se to trochu mazlo, ale citelny to je. :papa

[Editován dne 18/2/2004 voštík]

Caues Voštíku.Mohl bys ješte nakam na web vyvěsit to tvoje nascennovany schema na 205D.Jaksi sem si ho na PC omylem smaznul :( :( fix.

Diky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...