Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Diky moc lidi, bylo to super. velke diky patri Jardovi za organizace :papa a jeste vetsi diky mu patri za mile prekvapeni ve forme RSka od Skodovky... na to se jne tak nezapomina...:)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

a treti skupinove :)

Neonovy brejle...to by mě nenapadlo fotit. :D Ale opravdu si Jarda zaslouží opravdu velké díky a uznání za organizaci srazu. Neni tomu co vytknout. Výbornej program, bezva zábava a hlavně, že se nikomu nic nestalo. Jsem moc rád, že jsem si dokázal zařídit volno a na sraz jsem se dostavil - nelituju toho a moc se těšim na další setkání na srazu. A Marline, doufám, že stihneš zpracoval všechny fotky, než pojedeš do tý Francie, nebo kam to jedeš. ;) Opravdu jsem si celou sobotu moc užil a doufám, že se to bude opakovat častěji, že Jardo? :mrk

P.S.: Tímto chci zároveň vyzvat všechny ostatní, co na srazu nebyli - o hodně jste přišli a příště koukejte přijet taky!!! :):super

Edit: A abych nezapomněl, ještě jednou velké díky HUGO BOSSovi za krásný koberečky, fakt super. :potlesk:super a doufám, že byl Jarajarda spokojen s projížďkou v mym GTičku. ;)

a ještě přidám jednu fotečku z cesty zpátky ze srazu.

tachometrev9.jpg

:D

Jinak pro zájemce můžu na mail nebo ICQ zaslat fotky, který jsem pořídil během srazu. ;)

[upravil dne 8/3/08 Stifler]

Odesláno

Jsem rád, že se sraz povedl a Jarajardovi tu vyslovuju poděkování před nastoupenou jednotkou - podle toho odvedl pořádný kus práce, která byla nakonec ověnčena úspěchem celé akce.

Třeba by se z toho mohla stát nepravidelná akcička typu \"srazu na Vysočině\", samozřejmě pokud se do toho Jardovi bude chtít jít - kdy se probudí k podobným menším srázkům třeba jihočeši?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jsem rád, že se sraz povedl a Jarajardovi tu vyslovuju poděkování před nastoupenou jednotkou - podle toho odvedl pořádný kus práce, která byla nakonec ověnčena úspěchem celé akce. .....

:potlesk Opravdu, Jardovi patří všechny pocty, protože opravdu provedl velkej kus práce a o to větší mam radost, že proběhlo vše bez problémů. :potlesk:super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Jsem rád, že se sraz povedl a Jarajardovi tu vyslovuju poděkování před nastoupenou jednotkou - podle toho odvedl pořádný kus práce, která byla nakonec ověnčena úspěchem celé akce. .....

:potlesk Opravdu, Jardovi patří všechny pocty, protože opravdu provedl velkej kus práce a o to větší mam radost, že proběhlo vše bez problémů. :potlesk:super

to bych netvrdil :D:D bo Neon byl pak velmi nespokojen :D

Odesláno

Původně zaslal: Stifler

to bych netvrdil :D:D bo Neon byl pak velmi nespokojen :D

Ale za to Jarda nemůže. :D a to bych ani jako chybu nepovažoval, spíš to byla drobná nepřesnost. A ty buď rád, jinak příště od Neona žádný CDčka nedostaneš. :D:aut

Odesláno

Připojím se k pochvalám, bylo to fajné :super Myslím že se na severu čech skrývá potenciál k uspořádání klidně i něčeho delšího ;)

Z Prahy je to cesta na chvilku, zpátky sem byl za hoďku a deset minut, za tu cestu to určitě stálo!

Takže dík za sraz, těším se na další :papa

Odesláno

hele, dal jsem mu za ne pajdu a pulku cigar :aut

A párkrát po hlavě pivníma táckama :D:potlesk a o těch cigárách bych tady pomlčel, pokud si to bude Adélka číst. ;):mrk

Odesláno

taky moc dekuji jardovi za krasne stravenou sobotu,chtel jsem napsat jeste vecer,ale padnul jsem za vlast,byl jsem utahanej jako kote! doufam ze se tento sraz bude opakovat casteji a dorazi vice lidi... uz ted se nemuzu dockat! jeste jednou moc dekuji.....:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Guest servisman
Odesláno

Jsem rád, že se sraz povedl a Jarajardovi tu vyslovuju poděkování před nastoupenou jednotkou - podle toho odvedl pořádný kus práce, která byla nakonec ověnčena úspěchem celé akce.

Třeba by se z toho mohla stát nepravidelná akcička typu \"srazu na Vysočině\", samozřejmě pokud se do toho Jardovi bude chtít jít - kdy se probudí k podobným menším srázkům třeba jihočeši????

třeba se probudíme ,ale zase vem pracovní komorní srazy se konají jen u nás:D

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Třeba by se z toho mohla stát nepravidelná akcička typu \"srazu na Vysočině\", samozřejmě pokud se do toho Jardovi bude chtít jít - kdy se probudí k podobným menším srázkům třeba jihočeši????

třeba se probudíme ,ale zase vem pracovní komorní srazy se konají jen u nás:D

To je pravda a jsou jedinečné a unikátní:super:super!!! Ale neboj Medvěde, už na něčem pracuji;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...