Kelfik Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 No mě se zdá 7tis za rozvody na starý auto. Nevím jak to je přesně na 1.6benzín, ale už jsem měnil rozvody na 3 peugeotech starších a to na 1.4i, 1.9i tam je jen jedna kladka a řemen, nic víc. Pumpa se vymění dle potřeby, ale pokud by odcházela za provozu, většinou dá včas vědět, co jsem měl zkušenost, takže pumpu jsem ještě neměnil. Jinak řemen GATES 460Kč, kladka od německého výrobce 700. A práce zadarmo, jelikož si to dělám sám, nic na tom není, práce na 3 hodinky. A kdybych chtěl pumpu tak cca 880kč. Na své 1.9i jsem ty rozvody dělal před měsícem, takže ceny jsou aktuální. Samozřejmě je dobré vyměnit i pumpu, ale z finančních důvodů jsem to ted neudělal. V servise bych řekl za práci tak 1000kč, víc bych řekl že je okrádání za 2-3hodiny práce. Na své 1.9i jsem za těch 1600kč krom rozvodů vyměnil i vzduch filtr a klínový řemen. Takže 7tisíc je pro mě obludná částka za starou 405ku, to jen rozvody mají cenu třetiny auto málem. Citovat
Guest tombr Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 mě přišly rozvody na 3600 Kč i s výměnou oleje, vodní pumpa už prý tekla, takže to bylo tak akorát. Samozřejmě, že u neautorizovaného servisu. Citovat
dýzl Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Neznám ceny a co se dělá nebo doporučuje u pežotů,ale když jsem koupil citrona a byl u autora ověřit motor,přečetl jsem si ceník.Když to zjednoduším: jednoduché mech.práce (výměna oleje,filtrů,atd.)hod.sazba kolem 1000kč složitější práce (výměna mech.dílů)1500-2000kč složité a náročné mech.práce (rovnání na stolici atd) 2500-3500kč Podotýkám,že se jednalo o autorizovaný servis Citroen.Za to v \"garážových servisech se pohybují ceny od 150kč/hod.Před šesti lety za řemen na ibize + přetěsnění motoru (gufero?)3600kč.Nevím již co vše jsem tehdy měnil. Citovat
aaischa Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 rozovdy matroš 2600Kč +/- práce dle tabulky 3hodiny.... takže u soukromníka cca 600-800 za praci u profika klidne 3000 takže fakt by pak nebylo čemu se divit Citovat
Pata Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Kelfik: rozvody bez pumpy dela jenom prase :aut:aut Citovat
aaischa Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: Pata Kelfik: rozvody bez pumpy dela jenom prase :aut:aut třeba já sem prase pumpa byla suchá žádná známky toho že by tekla, tak zustala kde je... no co maximalne budu nadavat sam sobě... Citovat
Pata Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Pata Kelfik: rozvody bez pumpy dela jenom prase :aut:aut třeba já sem prase pumpa byla suchá žádná známky toho že by tekla, tak zustala kde je... no co maximalne budu nadavat sam sobě... no ono jde o to, ze az jednou pojedes nekam autem dal, tak se to rozsype... on pan Murphy funguje Citovat
aaischa Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Pata Kelfik: rozvody bez pumpy dela jenom prase :aut:aut třeba já sem prase pumpa byla suchá žádná známky toho že by tekla, tak zustala kde je... no co maximalne budu nadavat sam sobě... no ono jde o to, ze az jednou pojedes nekam autem dal, tak se to rozsype... on pan Murphy funguje tak zatim nic, vozim sebou 2L vody, tak to snad nejak dojedu, přece bude nejdřív sáknout ne? ale to už je tak trošku od tématu Citovat
Pata Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 aaischa: no ... vetsinou je to tak, ze za chodu motoru staci par minut, aby se chladici okruh vyprazdnil .... dojet se s tim vesmes neda... saknouci pumpu jsem na vlastni kuzi nezazil Citovat
aaischa Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: Pata aaischa: no ... vetsinou je to tak, ze za chodu motoru staci par minut, aby se chladici okruh vyprazdnil .... dojet se s tim vesmes neda... saknouci pumpu jsem na vlastni kuzi nezazil ehm , tak to mě moc netěší už mam cca 800km po výměně, no se uvidí Citovat
Kelfik Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Já prachy na výměnu pumpy neměl, proto jsem ji neměnil a co jsem tak slyšel tak někteří mechanici nemění ani kladku. Tak kladku teda vyměnit určitě si myslím. Co ale psal výrobce, tak po cca 90tis km se má vyměnit řemen a kladka až při druhý výměně řemenu při dalších 70tis km, tak je to nějak v návodu na 305ku. Kydybych prachy měl, pumpu vyměním a za prase se určitě nepovažuju, hodně záleží na financích. A pumpa určitě neodchází častěji než řemen či kladka. Kdyby se mělo vše jak někdo doporučuje, to bychom za provoz auta dali 2x nekdo klidně 4x větší peníze za provoz. Auto má sloužit mě, ne já jemu. Každý dle svých možností, je to každého věc . Ano jistota je jistota, ale taky bych klidně mohl pro jistotu co 70tis sundávat hlavu, kupovat všude nový těsnění, olej raději měnit co 5tis km, každý rok nový svíčky a kabely, při výměně brzd měnit i brzdový válec, prasátka a potrubí, protože co kdyby ..... Citovat
stalmik Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Taky se chystám, jen se bojím toho že až opravdu do výměny půjdu tak to na 3600 nevyjde.. i když by to bylo super.. Citovat
vix Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Kelfik: Hele, jezdi si jak chceš a opravuj si auto jak chceš. Ale nepiš sem bludy. Pokud je chceš psát, tak nepiš raději vůbec ! GRRR! Takže: u motorů XUD pro 205 je podle servisů Peugeot (výměna v servisu Peugeot) doporučená výměna rozvodů včetně kladek 120 tkm, pokud měníte řemen po 60-70 tkm, kladky poprvé měnit nemusíte, podruhé už ano , ale nikdo nikdy neví, v jakém stavu byly před koupí . Vodní pumpa je to samé, stojí okolo 900-1100,- a když už jsou rozvody rozhozené, je dobré ji vyměnit. Přece jenom, nový řemen trochu víc napnete a jak by řekl Ing. Prouza: \"axiální vůle v ložiskách...\" Ona sáknoucí pumpa znamená znovu rozhození rozvodů, což znamená jedno dopoledne. A ten čas, kdy byste se mohli věnovat něčemu užitečnějšímu, než zrovna válení se pod autem - ostatně, v každém případě, tu vosní pumpu budete znovu měnit Teda, pokud vše dopadne a vyteklá chladicí kapalina vás nezastaví na dálnici 150 km od domova... pak si k tomu odpoledni přičtěte odtah, sehnání náhradní dopravy, časovou ztrátu, zavazek kamarádovi etc. Pak už to tak levně nevychází, že ? Ale v jednom máš, Kelfíku, pravdu ... dělej si s autem co chceš, je jenom tvoje Sleduješ-li náklady, dobře... staré atmosférické diesely jsou téměř nerozbitné... a ze svých studentských zkušeností mohu potvdit, že vydrží opravdu hodně. Otázka ale zní : \"Stojí to opravdu za to ?\", resp. \"vyplatí se to DLOUHODOBĚ?\" P.S.: Kelfikovi počty ohledně tkm trochu nesedí, proto doporučuji se řídit rady člena oddie - jež vše ohledně výměny rozvodového řemene již řekl Citovat
aaischa Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 mě bylo řečeno že po 90 000km, takže vážně až po 120ti ? ikdyž to je pro mě stejně na několik roků takže.... >> Sleduješ-li náklady, dobře... staré atmosférické diesely jsou téměř nerozbitné... a ze svých studentských zkušeností mohu potvdit, že vydrží opravdu hodně. Otázka ale zní : \"Stojí to opravdu za to ?\", resp. \"vyplatí se to DLOUHODOBĚ?\" >>nevidim důvod proč ne jestliže zbytek slouží, neni pžranej a podobný věcičky a je majitel smířen s tim že komfort jízdy je nesrovnatelnej vůči novějším autům a další věci tak... Citovat
vix Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 1) Je to vaše auto, nakládejte s ním, jak uznáte nejlépe za vhodné 2) \"Bylo řečeno\" většinou není to samé, co \"bylo napsáno\". 3) Vzhledem k tomu, že osobně doporučuji dělat výměnu kladek a vodní pumpy hned po koupi auta (s ohledem na budoucí vícenáklady... např. odtah), tak takto rozvody měníte asi naposledy - s největší pravděpodobností se auto další výměny už nedožije. 4) Pokud vyměníte jenom řemen, může se vám např. seknout kladkä -> havárie motoru. Holt si sežene nějaký jiný motor a rozovdy si na něm, již poučeni, uděláte pro jistotu raději kompletní. Vůbec nikomu nepřeji starosti a ztracený čas při shánění dobrého nového motoru a poté výměny. 5) O komfortu apod. nebyla v mém předchozím příspěvku řeč - doouška: náklady na provoz zahrnují i náklady na odtah, eventl. cestu vlakem domů apod. 6) Doporučuji si přečíst příspěvky týkající se výměny rozvodového řemene od člena oddie. 7) Pro všechny případy: dělejte si s autem co chcete a chovejte se k němu jak chcete - je vaše, stejně jako jsou vaše peníze a váš čas Citovat
tom406 Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Jinak kdo by měl zájem tak koukněte sem jsou tady asi nejlevnější díly co znám já.Je to firma z Třince a mají díly mnoha značek.Je to obrovská hala kde mají vše skladem.Do druhého dne to máte doma ,PPL, a jen za 100kč! http://www.pop-art.cz Citovat
Majar Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: vix 1) Je to vaše auto, nakládejte s ním, jak uznáte nejlépe za vhodné 2) \"Bylo řečeno\" většinou není to samé, co \"bylo napsáno\". 3) Vzhledem k tomu, že osobně doporučuji dělat výměnu kladek a vodní pumpy hned po koupi auta (s ohledem na budoucí vícenáklady... např. odtah), tak takto rozvody měníte asi naposledy - s největší pravděpodobností se auto další výměny už nedožije. 4) Pokud vyměníte jenom řemen, může se vám např. seknout kladkä -> havárie motoru. Holt si sežene nějaký jiný motor a rozovdy si na něm, již poučeni, uděláte pro jistotu raději kompletní. Vůbec nikomu nepřeji starosti a ztracený čas při shánění dobrého nového motoru a poté výměny. 5) O komfortu apod. nebyla v mém předchozím příspěvku řeč - doouška: náklady na provoz zahrnují i náklady na odtah, eventl. cestu vlakem domů apod. 6) Doporučuji si přečíst příspěvky týkající se výměny rozvodového řemene od člena oddie. 7) Pro všechny případy: dělejte si s autem co chcete a chovejte se k němu jak chcete - je vaše, stejně jako jsou vaše peníze a váš čas Naprosto souhlasím jsou to doporučené výměny a je to jenom jenom na vás !Ušetřením pár stokorun můžete udělat mnohatisícové škody. Citovat
JoseA Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Tak já se chystám nechat taky udělat rozvody, auto mám pár měsíců, moc s ním sice nenajezdím, ale v létě určitě nějaký větší výlet podnikne, tak ať slouží. Mám auto od druhého majitele. První majitel německý důchodce, druhý vysoce studovaný starší učitel na vysoké škole. Pevně věřím, že stav tachometru odpovídá skutečnosti (155tis km). Servisní knížka je původní německá vedená zhruba do 100tis km, ale stejně se v ní nevyznám, od 100tis bylo v česku a údajně pravidelně servisováno v peugeot servisu, ovšem servisní knížka už nevedená. U motoru je cedulka s výměnou oleje v 151tis - další výměna 166 tis. Takže 15tis mezi výměnama. V knížce jak na to P306 uvadějí výměnu oleje po 8tis km, což je skoro polovina, čemu pak věřit? Konečně se dostávám k těm rozvodům. Kamarád mechanik mi při výměně stabilizátorů říkal, že mám nejvyšší čas měnit rozvody, prej se dělají na 306 po 80 tis km. A mě táhne na 160 tis km, takže pokud prej byly dělány skutečně v 80tis km, je čas na druhou výměnu. Ptal sem se hned na cenu a prej komplet včetně nové pumpy a práce asi 7-8 tis kč. Tak nevím, příde mi to hodně peněz, ale asi nezbyde nic jiného než ty peníze obětovat. Citovat
chotemicak Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Já už to mám za sebou u svý 205 1.9 D. Vyšlo to na 2600,- ( řemen, vod.pumpa, nap. kladka, vodící kladka) a 600,- si vzal chlápek za práci. Akorát se mě po akci zeptal, jak jsem přišel na to, že je třeba dělat rozvody. Ty díly tam prý byly tak 20 tis km. a teď se mi válej doma. No jo no to bych musel vědět jak se o to někdo staral. Já viděl na tachu 280 tis. tak jsem to radši udělal. Přece jen si ho chci nějakou dobu ještě nechat. Citovat
EXI.60 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 s tou pumpou je to podle mě zbytečny,vždyt nemuže odejit za 80tis.A že by šla naráz jsem taky neviděl.jak začne odchazet,tak ji přece vyměním.že se rozsype naráz jsem nezažil ani u stary škodovky.to už je nějakej extrem! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.