Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

alu kola - které jsou kvalitní? testy?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nemá náhodou někdo nějaké testy alu kol co se kvality týče? jde mi o porovnání značek alu vs. kvalita a to hlavně jejich výdrž na našich děravích silnicích, čili které jsou měké a je třeba se vyhnout koupi...

nebo alespon porovnání značek jako jsou AEZ, MAK, Dezent, Borbet, Dotz, atd. podobné značky co jsou za rozumné peníze.

Odesláno

takového jsem nic nikde neviděl a i kdych viděl byl bych opatrný a moc tomu nevěřil....stačí mi když na elektrony.cz píší že OZ jsou německé kola

nedávno jsem elektrony (dezenty) kupoval a známý který je distributor alcaru a dalších značek říkal jednoznačně italská a z asie nebrat krom OZ ( to je neco jako ferrari), že na to jsou reklamace

každopádně co se týče většinou německých tak podle mě je kvalita u běžně prodávaných následující

BBS,OZ (italská), AEZ, Dezent, Dotz.....pak dlouho nic a pak Alluett, ronal, alutec, borbet apod......pak dlouho nic a pak italská, asijská

má osobní zkušenost s BBS a OZ je i na ceských silnicích výborná

Odesláno

no právě že prodejci chválí za kvalitu vše co prodávájí a i na elektrony.cz je to stejné

testy jsem taky nenašel, proto se ptám jestli někdo o něčem neví...

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: .mycTD

tomuhle rikam objektivni test: schmidt revolution

No, ale asi nedonutíme všechny výrobce aby takto testovaly své výrobky....:(

to oni nas donutia a mi ich testujeme a niekedy im teda dame zabrat:D:D:D
Odesláno

Alessio do roku asi 95 byly měkký a šišatily se... Je to z hlavy pneuservisáka...

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Mám Dezent a zatim jsou rovný, kvalitní jezdec dokáže udělat šišku z každýho kola :)

na našich dělavích silnicích můžeš být třebapilot F1 ale občas se prostě vyhnout nedá:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...