Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

tome ked máš peniaze naviše tak kludne možeš prispieť na upravy mojho autička :D a pokail viem kevlar je ťažky to by si zbitočne zase zvíšil vahu to skôr karbonove než kevlarove obloženie dvery..............inak prajem aby ti vyšli všetky plány:roker:roker aj ked s tým autom skončiš bude hriech jazdiť po ulici to by som len postavil pred barak a každy deň leštil :D

Odesláno
Původně zaslal: winco

tome ked máš peniaze naviše tak kludne možeš prispieť na upravy mojho autička :D a pokail viem kevlar je ťažky to by si zbitočne zase zvíšil vahu to skôr karbonove než kevlarove obloženie dvery..............inak prajem aby ti vyšli všetky plány:roker:roker aj ked s tým autom skončiš bude hriech jazdiť po ulici to by som len postavil pred barak a každy deň leštil :D

:Dno to jo. peněz je furt málo:D letos chci pojezdit dost srazů tak uvidíme- ještě musím zamakat

Odesláno

Skor ako tu kapotu som myslel tie prkotinky do interieru z karbonu?

To si im len povedal typ auta a stacilo alebo chceli nejake rozmery a tvary? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Tome, trochu dotaz od veci, ale neda mi to neopytat sa:

Planujes sa zivit ako poulicny zavodnik, ci ako???:D:myslim

Ne závodník určitě ne. Chci jen vědět jak daleko se do tohle coupé dotáhnout a vymakat tak aby to bylo z nej materiálů i pokud možno technicky vybavené a zárověň aby to nepokazilo styl coupé. A k předchozím otázkám: na některé díly mám formy které musela tato firma vyrobit a díly interiéru jsou většinou potaženy proože vyrobit to jen z karbonu a udělat různé záhyby a pacičky na přichycení jako je na origo dílech je celkem nemožné a zbytečné když ty plasty jsou 100% přesné a výsledek je lehký a perfektní. karbon má cca necelý 1mm a plasty okolo klimy například jsou silné 3-4mm tak by to bylo velmi složité. A to nemluvím o raději ani penězích

Odesláno

tomsone nevím , jak to přepravit , aby se to nepoškrabalo, je to jako zrcadlo , ale muselo se to ještě brousit , protože tam byly škrábance , jak to leželo v tom kopitu, ta původní kapota je ko , ten separátor zrušil lak , tak že ho úplně naleptal. redukci z duralu jsem ti vyleštil na hadráku s voskem , že je jak chromovaný , jsou tam udělané grodky , aby tam hadice držely a je kuželového tvaru i zevnitř, ty adaptéry na brzdiče jsem před zinkováním přebrousil na magnetce , takže vrstva je také jako chrom. vypadá to všechno super , ale mám strach o tu kapotu , jak ji zabezpečit , aby se nepoškrabala při převozu , nejlepší by bylo nasadit ji tady.

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

jestli muzu poradit..podle toho co sem cetl tak old kapotu ma libor.. tak co nejdriv dovist tu starou nasadit ju na auto prijet pro tu karbonovou ,vymenit a odjet?..

tohle je moc složité-půjčit tranzita na převoz kapoty bude jednodušší-ještě není počasí na coupé a nebudu zbytečně kupovat dálniční známku

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Tome, nesom isty, preto sa ta chcem opytat, si nejak upravoval aj podblatniky???

myslíš ty plastové podběhy? Ne ani podběhy ani lemy blatníků jsem neupravoval. Jen jsem musel uřezat v zadním podběhu ten držák uložení tlumiče-je tam výztuha docela zbytečně zavazející. Jinak nic. Pokud se ptáš z důvodu snížení. Je to snížené 60mm a kola 235/40/18 a vše v pohodě ale jezdím na maximálně tvrdém podvozku!

Odesláno

ted jsem dorazil domů za pomoci člena (ThorR) který se sám od sebe nabídnul že mi pomůže s dopravou kapoty. Martine ještě jednou moc díky.

A Liborovi T16 díky za lakování kapoty a výrobu redukce sání a pozinkování včetně výroby držáků brzd.

Odesláno

akorád se mi nelíbý to pootevření.... vim že to má svůj účel..... a k tvýmu autu se to hodí, al emoc se mi to nelíbí.... jinak prefektní jako vždy...:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...