Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dával jsem tam to servo kvůli otevírání zevnitř. Chtěl jsem to dělat už na Rapida, ale tam jsem to nedotáhl do konce. Dálka je jen bonus, protože jsem neměl využití toho výstupu. Vzadu mi to je na nic.

Odesláno

dnes jen zlehka- napevno usazeny brzdy a odvzdušněny a napasování spojky sání + instalace znaku na kapotu.

A první naprosto úžasný strat po 4 měsících. Ten zvuk:mrk sem se málem udělal:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Ladis8

Na tohle auto prostě žádný jiný nemá... Fakt tome, to je prostě bezkonkurenční... :super

díky- no ale trošku skromnosti neuškodí:D Mám ještě na letošek pár překvapení tak se uvidí jak vše dopadne:mrk

Odesláno

ty zámky nejsou problém , drápal v olmiku ti je přestaví na jakýkoliv klíč a je to levné. už dovez konečně ty hlavy , udělám ti tam větší sací a jiné výfukové ventily , vyměním sedla , upravím kanály a sací vačky ,potom se sériovým blokem točíš 8200 ot , ta jednotka se naštěstí dá namapovat , takže to funguje , pak lehký setrvák a spojku a je to good, časem můžeš dodělat svody , ty taky lehce spočítáme , ale to bych kombinoval až s šestiklapkou a ignitechem at to má význam.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

ty zámky nejsou problém , drápal v olmiku ti je přestaví na jakýkoliv klíč a je to levné. už dovez konečně ty hlavy , udělám ti tam větší sací a jiné výfukové ventily , vyměním sedla , upravím kanály a sací vačky ,potom se sériovým blokem točíš 8200 ot , ta jednotka se naštěstí dá namapovat , takže to funguje , pak lehký setrvák a spojku a je to good, časem můžeš dodělat svody , ty taky lehce spočítáme , ale to bych kombinoval až s šestiklapkou a ignitechem at to má význam.:papa

už se na tom pracuje- ukážeme jak má jezdit atmosféra!

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Hele Tome jak to auto vlastně jede ???? Protože dle vizuální stránky to musí být pila jako ďas, ale vím jak jede obyčejná 3.0 V6 a to je takovej šolich :roll:roll

No někdo tvrdí že serie V6 je nic moc ale kdo v ní jel tak ví že výkon není nějaký šílený ale pokud ve 170ti auto nezadržitelně a dost znatelně tlačí do sedadel tak to hovoří za vše. Já se snažím odlehčit co nejvíc hmoty která výkon zhoršuje. Nemám to na denní ježdění tak že pro mě pocit sednout do něj a projet se je pokaždé jako bych to řídil poprvé- a musím říct že zatím odlehčených asi 100kg hmoty oproti serii je velmi poznat. A to beru oproti serii která nebyla plná verze. Musím zajet na autováhu abych věděl kolik to má.

Teď spolupracuju s Liborem T16 který mi bude dělat komplet nové hlavy na V6 a tam se teprve projeví co je coupé zač.

Na příští rok asi vyškubu i rádio a repra a snad i zadí sedačky a výplně dveří ,blatníky a kufr půjdou do karbonu. A až bude toto tak to bude vůz na sprinty -snad

Odesláno

Neuvěřitelný stroj a celkově projekt, obdivuji se tomu že jsi pro něj vybral tak nezvyklé auto, upravených BMW a Japonců jezdí tisíce, ale tvůj vůz bude (a je) naprosto jedinečný...Nejvíce mě zaujala plánovaná úprava motoru, až ten svůj dostanu do dobré kondice, tak bych se tímto směrem také rád vydal. Proto děkuji za inspiraci a přeji jenom úspěchy:papa

[upravil dne 27/3/10 rootsky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...