Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

ale pořád lepší než kdyby dělal něco jinýho, znám lidi co jsou schopni tuto částku za večer nechat v ruletě nebo ppropít.... tady to má alespoň smysl a užitek

toto je presne moj nazor

a vysledok je taky, ze tom406 ma z nas vsetkych na fore najvymakanejsie auto

ja biedak mozem len zavidiet...:D:D:D

Odesláno

som rad ze si auticko nepredal( mohlo by sa dostat do nespravnych ruk ) a takto zostava u teba a my zazijeme este veeeela neuveritelne skvelych uprav!!! proste NAJ coupe ake som kedy videl!

Odesláno

oj ty sedacky byli nedavno na cattuningu za 5tisic po jednom kusu...ale bohuzel uz jen v modre barve:(

Odesláno

teda pochvala, že si zverejnil cenu. Nie zo závisti alebo čo, ale aspoň tí čo sa ešte do ničoho nepustili vedia koľko cca také prerábky stoja :)

A je to teda pecka, no výsledok stojí za to :super

Odesláno

díky všem;) ted mám dilema. zvažuji nad kitem od ecosse. mimo zadního nárazníku. vypadá to takto: vím že origo je origo ale potřebuju aby to chytlo jiný nádech druhé fáze.

je to špičkové zpracování a materiál je ABS plast.dovoz Británie

[upravil dne 13.1.2010 tom406]

post-0-14109612391025_thumb.jpg

Odesláno

taky schvalujem :D vyzera to pekne....ja bych to nehal seriove bo 406 cupe je super sama o sebe ale ked chceš tu zmenu tak toto tam pasne uplne paradne

Odesláno

jj je to moc pěkné jen jediné co se mi nelíbí jak ten př. nárazník má ten výstupek u blatníku, vypadá to jako špatně spasované(vim že je to schválně):papa

Odesláno

Jen doplním že na tom modrém kde jsou i ty prahy aby bylo jasno tak cena za prahy,přední nárazník a mlhovky je 26500kč včetně pošty. pokud prodám alespoň za rozumnou cenu svůj nárazník tak neváhám. Ale to zkusím v inzerci:)

post-0-14109612391541_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

nechaj to tak ako je, origo je to ovela krajsie!!!

moj nazor...

Ano určitě netvrdím že je origo škaredý ale vzhledem k rozsáhlým úpravám by to už zasloužilo doznat změnu a tohle je snad jediné řešení nad kterým by se ani pininfarina nemračil:D

Ještě tady je jedno bojové taky pěkné ale nejde to sehnat ,leda vyrobit(chtěli taky cca 17000kč ale z lamina) a to nechci

[upravil dne 13.1.2010 tom406]

post-0-14109612391971_thumb.jpg

Odesláno

Tohle už by bylo moc. Ty děláš všechny úpravy stylově a účelně, ale tohle už by bylo dle mýho názoru přehnaně brutální a do očí bijící a to k tvýmu autu podle mě nepatří. ;)

Odesláno

ECOSSE HOVORIM ÁNO!!!!! Naraznik je super a co mam z touto znackou zkusenosti,tak jejich vyrobky maji 100% kvalitu

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Jako rejty... jsem pro ANO. Ten náraznik na foto hodně kazí ten debilní tahokov a mění v podstatě kompletní vzhled toho nárazníku.

v mém případě nahradí tahokov olejový chladič tak že je po starosti a ještě tady mám specialitku na kufr a to velmi decentní tak co vy na to??

post-0-14109612392972_thumb.jpg

Odesláno

parada:D tak by malo vyzerať každy kridlo na krasnom aute ako 406 cupe a nie ako tam j....u niektorý kridlo čo je vyžšie ako strecha a pritom je vobec neučinne a neesteticke

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...