Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No neviem preco, ale myslim ze aj ja by som to spravil krajsie v garazi:D...kkz, taki dementi co sa povazuju za firmy, to je v prdeli v dnesnom svete:bacha

...ale inak musim velmi pochvalit, mas druhe najkrajsie coupe, ake som kedy v zivote videl a co sa tyka \"performance\", tak urcite najlepsie:papa

Jenže těm dementům se daří díky hlouposti lidí, kteří skočí na každý reklamní blábol a nesmyslně nízké ceny. Kvalitu firmy posuzuji zásadně podle referencí, nikoli podle ceníků a marketingových blábolů. Je to hlavně tím, že v reklamě pracuji a vím, jak se některé služby a výrobky prezentují a kde je občas pravda. Často kroutím hlavou nad hloupostí lidí, kteří si u nás nechají spočítat kalkulaci na výrobu reklamy a pak si to někde objednají za 50% ceny a koukají na nás jako na zloděje. Většinou pak ale při převzetí výrobku nevěří svým očím :D Jestli je někdo schopný prodávat za poloviční cenu, než je cena na trhu běžná, je to hodně podezřelé (buď to sprasí prací a nevěnuje tomu tolik času nebo použije nekvalitní levný materiál ....nebo je blázen a dotuje to ze svého :) )

Každopádně se výše napsané nevztahuje na tento případ s Brembo. Cena mi přijde adekvátní a posrat zakázku může každá firma. (vím z vlastní zkušenosti) Teď jde jen o to, jak se k reklamaci postaví. Podle toho se pozná profesionál.

Odesláno

doufám, že k tomu taky můžu taky za sebe něco říct...

Za prvé jsem panu Sladkowskému říkal, že já osobně tohle nedělám, ale můžu odnést do galvaniky, kde si necháváme dělat své věci.

/naše výrobky jsou vždy kvalitní, vyrábíme z duralu vhodného pro elox./

Tam mi řekli, že tuhle slitinu budou eloxovat jedině bez záruky!!!! Že to může vylézt hodně tmavé. to jsem mu hned psal a on s tím souhlasil. takže riziko teď nese jen on sám. Nabídl jsem mu dokonce, že to zkusíme ještě v jiné galvanice. Taky jsem mu doporučil lakování jako lepší, jistou a levnější variantu.

Za další - cenu jsem mu řekl orientačně elox 400.- . stálo to 600.- . Frézování 300.- Kč celkem tedy 900.- Kč Dobírkou s poštovným to odešlo za tuším 1040.-

Odesláno

Destiny: to mas recht, raklama smrdi (nic proti tvojej praci;)), ale je pravda ze ludia su taki:roll...a ja tiez patrim k ludom co daju na odporucania a nie na \"pozlatko\", casto sa tak niekto opali kvoli usetreniu par korun...

...a ako vidim, tak sa ozva niekto z firmy, zacina to tu byt ako kriminalka:aut . . . vrha to trochu ine svetlo na celu vec:roll

Odesláno

Jak je vidět, každá mince má dvě strany. Docela mne potěšilo, že se ozval někdo z firmy a rád si tu přečtu, jak se strany mezi sebou domluví. Ono je to hrozně jednoduché na fóru napsat jen svůj úhel pohledu na věc, když nikdo z nás neví, jak zněla prvotní dohoda. Tak uvidíme a držím palce, ať se to vyřeší k oboustranné spokojenosti. :super

Odesláno
Původně zaslal: B3tuning

doufám, že k tomu taky můžu taky za sebe něco říct...

Za prvé jsem panu Sladkowskému říkal, že já osobně tohle nedělám, ale můžu odnést do galvaniky, kde si necháváme dělat své věci.

/naše výrobky jsou vždy kvalitní, vyrábíme z duralu vhodného pro elox./

Tam mi řekli, že tuhle slitinu budou eloxovat jedině bez záruky!!!! Že to může vylézt hodně tmavé. to jsem mu hned psal a on s tím souhlasil. takže riziko teď nese jen on sám. Nabídl jsem mu dokonce, že to zkusíme ještě v jiné galvanice. Taky jsem mu doporučil lakování jako lepší, jistou a levnější variantu.

Za další - cenu jsem mu řekl orientačně elox 400.- . stálo to 600.- . Frézování 300.- Kč celkem tedy 900.- Kč Dobírkou s poštovným to odešlo za tuším 1040.-

když něco nejde tak si za to proboha nebudu účtovat plné prachy. byla řeč jen o tom že barva nemusí chytnout požadovaný odstín ale ne že firma která provádí elox si neumí odmastit kanálky od brzdovky a nechá ve výpustích gumičky.

Mě nevadí že je to cihlové ale že je to dop..... zaoxidované. Pokud jste to viděl že je to nanic tak proč mi to posíláte.

Přeposlaná zpráva:

Od: Pavel Svoboda

Předmět: Re:

Datum: 11.3. 2009, 08:44

Dobrý den pane Sladkowski,

už je to ofrézované a vyleštěné do lesku.

Včera jsem byl v galvanice.

Nedají mi bohužel záruku, že to bude 100 % oranžové. Ta leštěná plocha možná, ale ostatní spíš hodně tmavě cihlově červená. Prý dopadají každý brzdiče trochu jinak - podle přísad slitiny.

Podle mě bych to radši nalakoval zinkovou barvou. Ale oranžová asi nebude. Záleží na vás.

Tak pokud se nemýllím tak tady v mejlu je psáno že záruka není na kvalitu ale barvu:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

a 1200kč jsou celkové moje náklady i s posláním k Vám tak si ty rozepsané ceníky můžete odpustit. To neznamená že Vaše firma dělá nekvalitně protož vaše řemenice jsem chválil jen pokud pro Vás dělá jiná firma a vy zákazníkům pošlete zmetek tak si kazíte dobré jméno!!

[upravil dne 7.4.2009 tom406]

Odesláno

vždyt jsem psal, ještě než jsem poslal balík, ať se na to podíváte a kdyžtak pošlete zpátky.

Já to tam budu reklamovat /Galvanika Fiala/, a pak můžu zadat v jiné galvanice nebo vám tedy za ně vrátím peníze.

Odesláno

jen sem hodím svůj názor.

Odstín barvy - pokud neznáš přesné složení tak barvu přesně nikdy netrefíš každá slitina hliníku se chová jinak jedna tmavne druhá světlá prostě to vyzkoušet.

fleky na brzdičích. prochází to několika lázněma než se eloxuje. Jenže brzdová kapalina není jen mastnota je to pěknej sajrajt kterej se musí pěkně vydrhnout.

oxidace - nikdy jsem se nesetkal že by v nějaké galvanizovně drbali zooxodované místa.

Jinak osobně jsem vozil firemní věci na elox do Rokytnice nad Jizerou. Super práce skvělá domluva a dělali mi to i na počkání cca 2,5 hodiny

Odesláno
Původně zaslal: Capy

jen sem hodím svůj názor.

Odstín barvy - pokud neznáš přesné složení tak barvu přesně nikdy netrefíš každá slitina hliníku se chová jinak jedna tmavne druhá světlá prostě to vyzkoušet.

fleky na brzdičích. prochází to několika lázněma než se eloxuje. Jenže brzdová kapalina není jen mastnota je to pěknej sajrajt kterej se musí pěkně vydrhnout.

oxidace - nikdy jsem se nesetkal že by v nějaké galvanizovně drbali zooxodované místa.

Jinak osobně jsem vozil firemní věci na elox do Rokytnice nad Jizerou. Super práce skvělá domluva a dělali mi to i na počkání cca 2,5 hodiny

ted tomu nerozumím-jak to myslíš drbali zoxidované místa.Já předal brzdiče ve špičkovém stavu.a pokud se něco posere tak si nebudu účtovat plnou cenu a taky že firma už ani nekomunikuje:bacha

post-0-14109605844288_thumb.jpg

Guest avatar77
Odesláno

hlavne takova uprava se myslim musi delat hned po piskovani.ten material jinak natahne vlhkost a pak to udela paseku.ja to delal teda na obyc.trmenech,ale chlapek co mi to delal tvrdil ze to mam zavcasu nalakovat.ty mas jiny material,ale asi to bude stejne,ale je to opravdu hruza.mel si to krasne jak si to mel puvodne.ale firma by si mela s takovyma brzdicema poradit a nebo to vubec nedelat...jsou to parchanti....amen!!!

Odesláno
Původně zaslal: Capy

tome to jsi psal ,ale ty že je to zooxidované. jak říkám zkusit jinou eloxovnu ale nevím jestli to bude něco platný

na to už kašlu. včera jsem to přejel acetonem a zůstala mi na hadře fialová barva tak že ten elox na to vůbec nechytnul. byl to jen nános fialového jakoby prášku.Dnes jsem koupil spešl barvu k tomu určenou tak zítra provedu nástřik a večer bude foto:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

presne na to som myslel - nalakovat to a je to.

se uvidí zítra. jestli se mi to nepovede tak to poletí do koše jak to je a budou se montovat vybrané AP racing:mrk

Odesláno

A je to:mrk dnes jsem lakoval brzdiče jak jsem měl v plánu.výsledek zhodnoťtě sami:) Jinak jsem taky oživil audio.konečná sestava je jeden pár repro Kicx GFQ 6.2 ve dveřích a jednen subwoofer na platě.Vše přes výkonný zesilovač 2x175w a 1x400w pro woofer. jednoduše napsáno : na rádiu loud off ,výšky -2, bass, -8 tedy úplně min. a jen nalazený zes. a je to neskutečně nádherný čistý zvuk.díky tlumícím deskám na dveřích se absolutně nic netřepe ani nerezonuje :superJsem max. spokojen.:super

PS: lakování loga na brzdiče bude později:papa

[upravil dne 10.4.2009 tom406]

post-0-14109605865956_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...