Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

karbon zas tak křehkej není a jen tak nerupne napřed povoluje pryskyřice pak praskaj vlákna.

ohýbat se dá krásně za tepla měl jsem na modelu 90stupnovej ohyb s radiusem 5mm a materiál síly 4mm.

používá se i na nosníky letadel takže tvrzení na čem závisí život karbon nepoužívat je blbost stejně jako že povrch má tvrdost skla je téměř stejná jako u laminátu.

Odesláno
Původně zaslal: Capy

karbon zas tak křehkej není a jen tak nerupne napřed povoluje pryskyřice pak praskaj vlákna.

ohýbat se dá krásně za tepla měl jsem na modelu 90stupnovej ohyb s radiusem 5mm a materiál síly 4mm.

používá se i na nosníky letadel takže tvrzení na čem závisí život karbon nepoužívat je blbost stejně jako že povrch má tvrdost skla je téměř stejná jako u laminátu.

nevím jak ty ale já mám tabuli s povrchem max.tvrdým že nejde ani poškrábat. tak proto přirovnání ke sklu!!! a ohýbat tabuli která je už vyrobená jako deska nejde!!!! max jen tolik co je na fotu. jinak praskne ta čirá vrstva.a zahřát to tak to už není moc pohledové

Odesláno

jasně hodně záleží na použité pryskyřici která dělá tu povrchovou tvrdost a vzhled. ale jako sklo nee spíš bych přirovnal k oceli. dělávali jsme z toho v kombinaci s kevlarem kapotáže na ultralighty aby se hmotnost dala využít na nosnou konstrukci. Dodavatel letecké opravny ČSA:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Tak ten megatvrdej je pak kevlar, se mě to plete. Z něho se dělají neprůstř. vesty ne?

Myslim ze jo, ale ja z toho mam treba \"rifle\" na motorku a moc tvrdy to neni, ale tam bude asi jen par vlaken... :myslim

Odesláno

sakra tome406 mám u tebe jeden polárkový dort kterej mi kvůli TVÉMU super bouráku roztál..... :roker !!

měli by ti zakázat přístup na tyhle stránky,protože to co jsi s tím autem udělal..... hergot neděláš u Peu ve Frankraichu ??? To není možný,ale je to super luxus bomba vytuněný auto !!!!

Můžu mít jeden dotaz ?? Koukal jsem na ty odlehčený kousky z duralu a zaslechl něco o odlehčeném setrváku.... Co ty na to jako profík ?? Doporučíš nebo ne ??

Díky za odpověď a těším se na finální verzi té TVOJÍ RACING káry !! Fakt moc moc hezký !!!

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

sakra tome406 mám u tebe jeden polárkový dort kterej mi kvůli TVÉMU super bouráku roztál..... :roker !!

měli by ti zakázat přístup na tyhle stránky,protože to co jsi s tím autem udělal..... hergot neděláš u Peu ve Frankraichu ??? To není možný,ale je to super luxus bomba vytuněný auto !!!!

Můžu mít jeden dotaz ?? Koukal jsem na ty odlehčený kousky z duralu a zaslechl něco o odlehčeném setrváku.... Co ty na to jako profík ?? Doporučíš nebo ne ??

Díky za odpověď a těším se na finální verzi té TVOJÍ RACING káry !! Fakt moc moc hezký !!!

No tak to teda koukám.taková chvála až se červenám:D Opravdu to potěší a hodně.:papa:papa jinak jsem ti polal SZ

Odesláno

dnes mi dorazil předčasně ježíšek:D z USA.nevím jestli jsem to nepřehnal s těmi pásy ale to už přestává být sranda:D:D 80mm široké ale to provedení naprostá špička. opravdu na kvalitě se nešetří!!

post-0-1410960358402_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Zajímavé. :mrk Jaký pocit je sedět přikurtovanej tímhle stylem?

no to ještě nevím.Měl jsem je jen nasazené na sobě v sedačce protože dnes jsem přijel domů ale pocit bych řekl hodně bezpečný.Jde cítit jak tě to drží na velké ploše těla

Odesláno
Původně zaslal: klm16

super super no a ako vyzera radicka ??? mas ju hotovu ??

ještě nemám. byl jsem pracovně dlouho pryč tak ted se na tom pracuje.ještě vybírám kola a to zřejmě 8,5 a 9,5x18 s pneu 225/40 a 255/35 od ROTA WHEELS

post-0-14109603590145_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: čakom

tom406: ty kola vypadají moc pěkně;) v těch sedačkách s těma pásama se musí sedět moc dobře:)

Dnes jsem kotvil pásy a jak se upneš v sedadle tak paráda. a tím že jsou široké tak i komfort.Nic netlačí a super drží.Jinak kola jsem objednal nakonec ROTA GTR P45R 8,5 x 18 v bílé barvě a na jiném voze vypadají takto:

[upravil dne 11.12.2008 tom406]

post-0-14109603653271_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...