Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Bílý kolesa, mňam, co se elektronů týče, tak tahle barva mě přitahuje čím dál víc. 19\" už je dost extrém, kostitřas to bude hroznej, ale za krásu se holt platí :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Bílý kolesa, mňam, co se elektronů týče, tak tahle barva mě přitahuje čím dál víc. 19\" už je dost extrém, kostitřas to bude hroznej, ale za krásu se holt platí :D

taky myslím že to bude parádní, ale vzhledem k tomu kolik to auto asi najede za rok je to uplně jedno že je to kostitřas:)

Odesláno

Tak kostitřas to rozhodně nebude když jsem kupoval 19 na moje coupe každý říkal jaká to bude hrůza v Praze a můžu říct naprosto bez problému a menší kola bych už nikdy nekoupil :D

Odesláno
Původně zaslal: razor

Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: BoneDaddy

Tome neváhej. Vypadají parádně;)

člověče váhám váhám.ale cena 8200kč za sadu a to naprosto nových z fabriky to mě drtí + něco za poštu z usa ale to by se zmáklo. a na to 225/35/19:) sem se zamiloval:D

Absolutně nechápu ty tvoje ceny.........:myslim

V nakupování dílů si fakt borec ;) Ale ty kola a ty sedačky to teda vede....Takovýhle ceny má snad jen \"tom406\" :D

to nejsou tomovy ceny, to jsou ceny na usa trhu..

Odesláno

ja som mal na aute (nie na coupe) 225/35 R20 jazdil som s tym dennodenne a uplna pohodka .. netreba sa bat velkych kolies a nizkych pneu .. ze sa na tom zle jazdi hovori len ten kto take kola na aute nikdy nemal!

Odesláno
Původně zaslal: suno

ja som mal na aute (nie na coupe) 225/35 R20 jazdil som s tym dennodenne a uplna pohodka .. netreba sa bat velkych kolies a nizkych pneu .. ze sa na tom zle jazdi hovori len ten kto take kola na aute nikdy nemal!

já si stejně myslímže v mém případě je to bezpředmětná debata o profilu gumy když mám podvozek D2 a utáhnutý na max tvrdost:D

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Za kolik je teda prodáváš? Tady píšeš za 16 000Kč komplet a včera jsi mi psal, že za 21 000 komplet... Tak teď fakt nevím...

16000kč bez podložek. ty jsem do inzerátu nepsal!! ale kdyby už jě někdo opravdu chtěl tak s podložkama za 19500kč:)

No to víš docela to spěchá tak proto nižší cena

Odesláno

a zase malý detail. A to v podobě zámků kapoty:) Tak jsem si vybral netradiční stylové zámky kapoty s lankem které drží sponu.

A to znamená díry do kapoty:D jak jinak

post-0-14109603312309_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

ako nehnevaj sa ale tie zamky kapoty by som na coupe nedal- a hlavne v uprave ako mas ty- na 306 v nejakej WRC uprave by aj isli. moj názor.

no já myslím že to je to poslední co coupé ublíží.Moc seriové to coupé už není:) a navíc jsem je měl jen připasované na kapotě a podtrhuje to racing styl a moc to sluší.ale tvůj názor respektuji:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...