Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Joj Coupe.... pro to sem mel vdycky slabost a jeste takhle vysperkovany... skoro mi uklapla slza :potlesk Holt az nekdy odejde muj soucasnej mazel(a to doufam ze nebude jen tak) tak musim poridit tohle... kam se na tohle auto hrabou ty top sportaky *aspon podle \"šasí\"...

BRAVO

Odesláno

tom406: mam jen malej dotaz,mam P206 1:4 8V po po mensich upravach motoru ostra vacka tvrdsi pruziny na ventilech. Pred casem co jsem namontoval vacku tak po nastartovani byla krasne slyset jak pekne cvaka )))) Ale pri jizde uz nebyla slyset. Ale ted cca poslednich 5 dni je slyset i za jizdy cvakani z vrchu motoru ( jak ventily ) Myslis ze bude stacit seridit ventily nebo to muze byt neco horsiho !!!! NEdej boze treba podpalej ventil. To cvakani je projevuje pri pridani plynu. Dik moc za rady

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

cece, s tim sanim nevim, jedna vetsi kaluz a mas utopeny motor :myslim

Ten motor zase nesaje tolik, aby natáhl decku vody do takovýhle roury. :) Maximálně kapky a ty neprojdou filtrem. Já myslím, že s tím Tom problémy mít nebude.

Odesláno

ne každý si libuje v ježdění v brodech Marline :D

Odesláno

Kdyby ses podíval na ty úpravy pořádně tak bys věděl že i na tohle jsem pamatoval. Nebo to snad vypadá jako neodborná práce? myslím že ne. A trocha vlhkosti vůbec nevadí a navíc jak bylo napsáno filtr vodu nenasaje.Navíc je to čistokrevný HPS RACING se speciální vrstvou.

Odesláno
Původně zaslal: nickvolny1

tom406: mam jen malej dotaz,mam P206 1:4 8V po po mensich upravach motoru ostra vacka tvrdsi pruziny na ventilech. Pred casem co jsem namontoval vacku tak po nastartovani byla krasne slyset jak pekne cvaka )))) Ale pri jizde uz nebyla slyset. Ale ted cca poslednich 5 dni je slyset i za jizdy cvakani z vrchu motoru ( jak ventily ) Myslis ze bude stacit seridit ventily nebo to muze byt neco horsiho !!!! NEdej boze treba podpalej ventil. To cvakani je projevuje pri pridani plynu. Dik moc za rady

A budík A/F máš?? a co ECU je ošetřena palivová mapa? Nevím ale to nebude fungovat dobře bez namapování. To je velká změna geometrie rozvodu.mohou i cvakat vstřikovače protože nestíhá palivo.ale nejlépe je abys zajel na výkonovou brzdu!! bude tě to stát cca 1000kč ale budeš vědět co chybí a co přebývá.Jinak jestli potřebuje spešl matroš pro úpravy tak icq v mém profilu na http://www.406.nolimit.cz

Odesláno

tom406.RJ mam upravenou firma Bitpower na hodnoty predstih o cca 3-5 stupnu, bohatost je 14.4-14.5 : 1 tj. lambda cca0,9 a posunute otacky o 500. A budik A/F asi nemam co znamena ta zkratka ???

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Kdyby ses podíval na ty úpravy pořádně tak bys věděl že i na tohle jsem pamatoval. Nebo to snad vypadá jako neodborná práce? myslím že ne. A trocha vlhkosti vůbec nevadí a navíc jak bylo napsáno filtr vodu nenasaje.Navíc je to čistokrevný HPS RACING se speciální vrstvou.

ja jsem to necet, takze usuzuji jen podle te diry ve spod. Ja to mit na aute, tak to utopim v prve vetsi kaluzi :D

Odesláno

Původně zaslal: tom406

ja jsem to necet, takze usuzuji jen podle te diry ve spod. Ja to mit na aute, tak to utopim v prve vetsi kaluzi :D

Jo v poho vím jak si to myslel ale já s tím jezdím jen v sezonu a za sucha pokud možno.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...