Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je trochu pozde, vcea jsem koupil a ted nevim jiste, ale myslim ze filtron:( Rikal jsem ze starline teda ne, tak mi dalala neco jineho. Mno, snad z toho nic neupadne... kdo vi co jsem tam mel do ted, to jsem nejak neresil, mozna to byl i starline.

Ale ten kabinovy filtr je dobry, uz ani neni citit nafta (nebo vyfukove splodiny) kdyz stojim s nastartovanym motorem. Tak mozna to bylo jen ve fitru. :super

[upravil dne 26/2/08 f3Rd@]

Odesláno

Tak k těm kabinovým filtrum v elitu např. CORTECO bez uhlí 562.-- s uhlím 779.-. A MAHLE bez uhlí 574.- s uhlím 1019.-, tak nevím co je to zač když je v tom rozdíl 50-60kč A v AUTOCORE BOSCH 639.- bez a 892.- s uhlím

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Myslím si, že s Framem si neprohloupil. Z uvedených možností výše je to podle mě nejlepší volba. :)

ne, ja se prepsal... myslel jsem filtron, uz jsem to opravil

Odesláno

no ja mam tez fram aj palivovy, aj olejovy aj vzduchovy a mam taky listek, kde prebera vyrobca zodpovednost za skody sposobene spatnou kvalitou filtru. Jako by to dopadlo v skutocnosti, keby sa mi zasrali trysky a isel bych uplatnit reklamaciu, to vazne netusim...

Odesláno

Mne znamy doporucil filtre UFI tak mam od nich komplet vsetky(okrem palivoveho). Vyslovene som ziadal Bosch no vravel, ze len Bosch nie, ze su najlacnejsie. Pozrel som na Elit.sk a mal pravdu. Na tie UFI nemal ziadne reklamacie. Mohlo by mu byt jedno aku znacku mi preda, dal mi to za jeho nakupnu cenu. Musim sa priznat, ze predtym som o tejto znacke nepocul.:)

Odesláno

Buď vklidu ... FILTRONy dávám taky a vzduchovej pohodka a olejovej nevim, ale snad taky. Měnim po cca 10tkm. Pylák budu měnit jednou ob výměnu oleje ... zatim neni žádnej zápach v autě, tak pohodka.;)

Původně zaslal: f3Rd@

Tak to je trochu pozde, vcea jsem koupil a ted nevim jiste, ale myslim ze filtron:( Rikal jsem ze starline teda ne, tak mi dalala neco jineho. Mno, snad z toho nic neupadne... kdo vi co jsem tam mel do ted, to jsem nejak neresil, mozna to byl i starline.

Ale ten kabinovy filtr je dobry, uz ani neni citit nafta (nebo vyfukove splodiny) kdyz stojim s nastartovanym motorem. Tak mozna to bylo jen ve fitru. :super

[upravil dne 26/2/08 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Původně zaslal: Přema

Já beru FRAM a nebo BOSCH ale většinou FRAM.......

Po zkušenosti za 21 000 Kč :grr

Nepřišel jsem na to v čem je lepší Bosch od Framu....ale hlavně měním všechny filtry a olej po 10000 km a je mi jedno v jakém jsou filtry stavu...to je muj zákon.....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nepřišel jsem na to v čem je lepší Bosch od Framu....ale hlavně měním všechny filtry a olej po 10000 km a je mi jedno v jakém jsou filtry stavu...to je muj zákon.....

Po dnešku, kdy jsem se dozvěděl cenu opravy za vadné špičky vstřikovačů,tak co 10 000 km výměna všech filtrů :grr:D

Odesláno

Po dnešku, kdy jsem se dozvěděl cenu opravy za vadné špičky vstřikovačů,tak co 10 000 km výměna všech filtrů :grr:D

Tak spicky jeste nebudou tak drahy, ne? :myslim kolik ti rekli?

Odesláno

Původně zaslal: f3Rd@

Tak spicky jeste nebudou tak drahy, ne? :myslim kolik ti rekli?

To jsi četl kde že nejsou tak drahé.......????????:myslim:myslim:myslim:myslim

na peugeot clubu :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...