Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - koupili by jste opět Peugeota?

Anketa - koupili by jste opět Peugeota?  

1. 1. Anketa - koupili by jste opět Peugeota?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

bude to i o pristupu jestli jezdi dokud to de a pak neco upadne, rozpadne se a zkonci na odtahu, nebo to opraví jakmile o tom ví a odtahu se vyhne, typyckej českej přístup

Odesláno

Jinak za sebe můžu odpovědět asi takto...

1. první 405 - past z autobazaru, nicméně až do prodeje sloužila dobře a i přes její vady jsem na Peugeoty nezanevřel.

2. druhá 405 - vymazlený krasavec (kdo ji znal, ví), bohužel jí neuhnul strom a tohlé blízké setkání nepřežila. Byť její části dodnes slouží Zobymu a bráškovi Jirky Wolfa.

3. současná 406 - ať si o HDi říká co kdo chce, asi mám štěstí a krom nafty mě stála jen běžný servis (olej, výfuk, brzdy, rozvody). Byť mě dnes trošku vyděsila...

Ale co dál? Se ženou jsme se shodli, že nic menšího už mít nemůžeme (snad krom druhého auta). 407 Break? Nevím asi ne... Doufám, že auto, ještě nějaký rok vydrží, ale kdybych měl jít vybírat dnes, tak volím z téhle trojice Citroenů:

C5 Break - C8 - C4 Grand Piccaso.

Odesláno

Ty tabulky odtahovek bych nebral vážně.

Kravaťák v meďouru nebo jiným wehiklu se klíďo nechá vodtáhnout - napíše si to do nákladů.

Člověk "obyč" - uvažující reálně poprosí o odtah kámoše a proto v tabulce uveden není. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Mám taky kámoše co jezdí z odtahovkou ten tvrdí že nejvíc vozí škody!Čím to asi bude!???:myslim

jasi tym, ze ich u nas jezdi naozaj najviac. To zas treba brat v uvahu. Peugeotak bol minuly rok myslim na tretom mieste v predaji... takze taky hezky..:)))

Odesláno

Já osobně vlastním Peugota přes dva roky a zatím naprostá spokojenost. Takže bych zatím jinou značku nebral. Jde ovšem o to,že to říkám ted co jezdí úplně bez problémů. Až začne zlobit,tak teprve pak začne uvažování zda-li ....... .

:papa

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: vix

Pažout & Horáček - známé firmy !

Tady někdo kouká na Macha a Šebestovou nic naplat taky koukám a hledám věci na netu,prostě se flákám mám volnej celej týden:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Původně zaslal: vix

Pažout & Horáček - známé firmy !

Tady někdo kouká na Macha a Šebestovou nic naplat taky koukám a hledám věci na netu,prostě se flákám mám volnej celej týden:potlesk

se tak někdo má:D:super
Guest servisman
Odesláno

to víš stará dovolená se musí vybrat,vem jen školáci se taky flákaj prázdninama:D

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

to víš stará dovolená se musí vybrat,vem jen školáci se taky flákaj prázdninama:D

to máš recht. Děti mám právě doma. Už aby šli do školy!:D
Guest servisman
Odesláno

tak to já ji mám taky doma ,ale odrostlé 19 let to už má po prázdnicách:D

ale vraťme se k autům:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...