Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Voloda58
Odesláno

Rozhodně nesouhlasím s jejich porušováním předpisů, zejména v oblasti rychlosti jízdy a předjíždění.

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: honza406

jí to beru spíš jako dobrovolné dárcovství orgánů,protože někdy jezdí jako páni silnic

Orgány z motorkáře jsou většinou k nepoužití. Vlivem decelerace zrosolovití a jsou nepoužitelné. :P

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

nechci vám do toho mluvit pánové:myslim ale zrovinka tenhle byl na hlavní:roll

a 200 nejel! to by musel ležet daleko dál:roker

:roll:roll:roll...

hm teda ale je videt ze s telom bolo hybane urcite nedopadol tak ako tam lezal :ticho

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Škoda každého života. Ale co mě nejvíce udivuje je lačnost okolí. A taky, že za celou dobu, kdy se točilo video, tak tam nebyl nikdo z 112.:o

jo\'..celých 7minut 14 secund:roll:roll:roll

možná..jak tak s sebou přemetem praštil o zem na záda.. možná si jen vyrazil dech:roll nebo mu zapadnul jazyk a než se seběhli už se nehýbal..:roll ale žádná snaha nikoho z tolika lidí tam, se pokusit ho rozdýchat..:bojim

Vidět to video jeho rodina.. nedovedem si ani představit tu bolest v jejich srdcích......................

[upravil dne 26.7.2008 peugeotkovic]

Odesláno

každá smrt nepotěší a vím co to znamená.Ale vezmu v úvahu motorkáře tak někteří jezdí jako pra....,stačilo mi dnes co jsem zažil.Prostě si myslí že jsou páni silnic.Pokud dojde k nejhoršímu tak pozůstalí si myslí že je jim ukřivdováno.

Odesláno

Zdá se mi,že ti kluci postrádají základní pud sebezáchovy....,nemají kolem sebe žádné plechy,airbagy,nic....

než zjistí cenu života--nemusí to řešit,jsou mrtví....

Ale nejsou to jen motorkáři.Je to stejné na přechodech pro chodce--pomůže mi opravdu,že jsem v právu,

šel jsem po přechodu a ten v autě mě stejně zabil???? Není lepší počkat až bude volno??? Vždyť výsledek

toho střetu je jasný--já mrtvý,on rozbité světlo,prasklý spojler a snad dostane rok natvrdo,nejspíše

podmínku....

Já vím,nelze uplatnit všude,ale kdyby lidi více uvažovali......:myslim:papa

Odesláno

ozzy1956 vem to tak já jsem za tento týden co jsem křižovatkou na zelenou jsem byl 3 krát málem sestřelen debilem co jel na červenou,takže pak kde je chyba:aut

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ozzy1956 vem to tak já jsem za tento týden co jsem křižovatkou na zelenou jsem byl 3 krát málem sestřelen debilem co jel na červenou,takže pak kde je chyba:aut

Začíná to tady být hrůza na cestách.....:(

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Škoda každého života. Ale co mě nejvíce udivuje je lačnost okolí. A taky, že za celou dobu, kdy se točilo video, tak tam nebyl nikdo z 112.:o

halda lidí to i motorkářům přeje :bojim:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Jestli přeje to nevím, ale že si často mohou za smrt sami je fakt.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: aaischa

Jestli přeje to nevím, ale že si často mohou za smrt sami je fakt.

to jest pravda ale ve vysledku \"jen\" 25% nehod je zpusobeno motorkarem zpravidla zbytek autem a podobně, přehlédnutím atd..

znám dost lidí co řikaj, jezděj jak prasata tak co čekaj a podobně, dobrovolný dárci orgánů... aspon jich bude min atd..

Odesláno

Ona se sem tahle polemika asi nehodí, tak já toho nechám, můžeme si o tom pokecat třeba v jiném tématu, než je tohle. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...