Kurt Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 adraj: tohle bych nesrovnával. Nevíš, jak by ses v takové situaci choval. Je to extrémní zátěžová situace, spousta lidí sebou sekne už při pohledu na krev, jiní v takovém stresu řeší situaci útěkem - to máme společné se zvířaty. Ovšem procházet se tam a natáčet to, to je někde úplně jinde - takhle se nechovají ani zvířata. Citovat
adraj Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Původně zaslal: Kurt adraj: tohle bych nesrovnával. Nevíš, jak by ses v takové situaci choval. Je to extrémní zátěžová situace, spousta lidí sebou sekne už při pohledu na krev, jiní v takovém stresu řeší situaci útěkem - to máme společné se zvířaty. Ovšem procházet se tam a natáčet to, to je někde úplně jinde - takhle se nechovají ani zvířata. To máš pravdu,nikdo neví jak by se zachoval. Sám jsem to zažil v Praze na Modřanské trati v 11 večer. Rozpůlený chlap od tramvaje co jela 3minuty přede mnou. No nejdřív jsem myslel,že to jsou nějaké pytle no bohužel jsem se pěkně spletl. Jenom mě udivuje,že ten řidič to nezaregistroval a pokračoval dál. :bojim Dost dlouho mi nebylo dobře. Citovat
macik.83 Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Za moji 2lete praxe u sanity jsem videl uz dost, i absolutni blbost lidi, ale tohle je fakt EXTREM! [upravil dne 12/2/08 macik.83] Citovat
VladoHA Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 nuz je to masaker dufam ze tak nedopadnem Citovat
macik.83 Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Ted jsem neco o teto bouracce nasel nahodou tady, takze pro ty z vas, kteri si chteji o tom neco precist a neovladaj azbuku(vcetne me:D) je to TADY Citovat
macik.83 Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: adraj co víc Macíku k tomu říct:( Tak ze se v Rusku abnormalne chlasta to vime, ale ze s tim lezou za volant, je des a hruza! Citovat
urdemala Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: adraj bohužel je to smutné,ale je to tak,že člověk aby měl nějakou senzaci, tak se vyprdne na nějakou pomoc:bojim. Bohužel ti řidiči jsou hovada stejně jako ten kameraman. Hlavně se neumazat. Příště bych možná napsal pro silné žaludky. Né každému by to mohlo sednout. Beru, že tyhle záběry jsou opravdu hodně nechutný, ale je to v sekci "pro silné žaludky", tak proč to dublovat??? Jinak se přimlouvám za nezveřejňování podobných záběrů, vždyť vlastně i tím, že jsme to sem umístili tomu kokotovi - co běhal s kamerou a točil místo toho, aby pomáhal zraněným - děláme reklamu. nevim jak přesně to myslíš s tou reklamou.. ale jestli zveřejňovat nebo ne, toť otázka - mě to třeba docela dost nutí přemejšlet o tom, jak jednoduchý je přijít o život v autě, prostě když vidim tu reálnou situaci hned po nehodě, tak si říkam, jestli vůbec pojedu z práce domů autem.. :-) Ale zase je mi líto pozůstalých, z úcty k většině z těch obětí.. Citovat
Marcel505 Odesláno 13. únor 2008 Odesláno 13. únor 2008 Pěknej masakr. Spíš mi to přijde jak nějaký film než jako skutenčnost. Teda, spíš si to jako skutečnost nepřipouštím, protože to bych fakt blil. Citovat
raydowe Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 z ludi mi je casto krat na grc. mimo toho videa neni to tak davno, co sme vlakom ktorym som cestoval niekoho presli, kto bojoval o svoj zivot este v sanitke a zial prehral. A ludia len nadavali, ze pridu neskoro domov. podotykam, ze to nebol ziadny samovrah. Druhy pripad, letecky den SIAD, britsky pilot zahyhul pri vystupeni Hawk 200. Dodnes na toho cloveka myslim, an ten okamih ked to skusal zrovnat a jeho stroj pohltili plamene, a to som ho vobec nepoznal. Ale cerstvo si vybavujem, ako pocas zachranej akcie, ked dav sledoval husty cierny dym nedaleko drahy a pracu hasicov hrali Blue da bi du ci ako sa to volalo a dvaja smradi pri mne sa zabavali na tom, ako spachal kamikaze. Som sa skoro fakt neovladol. to sa tam nedalo vydrzat, zbalili sme sa a isli domov. a bolo toho este viac, ale skoda sa rozpisovat. To ze niekoho klepne, zmrazi a nedokaze poskytnut prvu pomoc, budis. ale to na tom videu je ukazka ako "ludsky" vie clovek byt. Vsak ono na kazdeho raz dojde. Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Já bych asi moc nepomoh,kdybych se nachomejt u něčeho takovýho.Stačí mi pohled na kref a uš se sesouvám k zemi a tak by měli práci eště se mnou.Minulej rok sem se ťahnul nabroušenou sekyrkou(dělal sem štěpinky na topení)do levý ruky kousek od zápěstí,kref šplích a šplích a probral sem se aš na pohotovosti asi po 20minutách když mi někdo fackoval hubu, Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Já bych asi moc nepomoh,kdybych se nachomejt u něčeho takovýho.Stačí mi pohled na kref a uš se sesouvám k zemi a tak by měli práci eště se mnou.Minulej rok sem se ťahnul nabroušenou sekyrkou(dělal sem štěpinky na topení)do levý ruky kousek od zápěstí,kref šplích a šplích a probral sem se aš na pohotovosti asi po 20minutách když mi někdo fackoval hubu, To máš špatný když nemůžeš krev ani vidět. Ale řekl bych, že tu jde spíš o to, že když má žaludek na to aby to mohl točit, tak mu může jít pomoc. Protože tobě krev vadí, tak mu nebudeš pomáhat, ale zároveň to nebudeš točit. Citovat
Washut Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 je to bohužel smutný ale je to realita,já v rusku byl a chlast za volantem je tam běžná věc.když tě policajt zastaví a zjistí že si chlastal (jako že tam chlastaj skoro všeci) tak ho nezajímá to že za volat chlast nepatří ale kolik s tebe vytáhne peněz.takže kdo na to má tak může jezdit ožralej jak prase. té bezohlednosti lidí se taky nedivím,setkal sem se tam opravdu s letčím, až sem byl v rusku tak sem teprve zjistil že sem rád že žíju tady v ČR Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.