Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je pravda:D:D:D. Ty by jsi to vrátil?:D:aut Kamarád takhle našel na konečné v tramvaji fungl nový zabalený telefon ještě s kupním dokladem a záručákem. Bez adresy no prostě bez ničeho:cool:

Odesláno

Jo jo to už je x let starý - taky bych nechal Novákovi z uvedený ulice zahrát písničku /asi 2x nebo 3x popř 4x /........

Zatím jsem na nález Novákovi peněženky štěstí neměl...... :papa :papa

Guest servisman
Odesláno

na zasmání pěkný

a těch pár drobáků co jsem našel radši nemluvit

Odesláno

to by nebylo vůbec špatné téma: co kdo kdy našel. :) Už je to tak 7-8 let jsem našel 11500,prostě jen tak,no a to bylo 14dní před vánoci. A za 10 měsíců jsem našel úplně stejnou částku tedy 11500. No ale to už bylo. peníze jsou dávno pryč. Upozornuji,že nikde adresa nebyla . Od té doby jsem našel deštník a nebo nakouslou sušenku:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: adraj

to by nebylo vůbec špatné téma: co kdo kdy našel. :) Už je to tak 7-8 let jsem našel 11500,prostě jen tak,no a to bylo 14dní před vánoci. A za 10 měsíců jsem našel úplně stejnou částku tedy 11500. No ale to už bylo. peníze jsou dávno pryč. Upozornuji,že nikde adresa nebyla . Od té doby jsem našel deštník a nebo nakouslou sušenku:D:D:D

Dobrý - hernajs kudyma chodíš - že bych postupoval stejnou trasou k podobnýmu nálezu - deštník ale nechci !!! :papa

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Stare jak Jetuzalem, ale furt dobre :D

Jetuzalema neznám, ale Metuzalem dosáhl 969 let. ;)

Odesláno

Říkám to bylo pěkné období. Deštník se v ten den co jsem ho našel velice hodil. No ty peníze ostatně taky. Od té doby jako když utne. :bojim Lidi si asi na svoje věci dávají větší pozor.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: macik.83

Stare jak Jetuzalem, ale furt dobre :D

Jetuzalema neznám, ale Metuzalem dosáhl 969 let. ;)

Jo jo máš sice pravdu ale vo to tu snad nejde - taky nepíšu všema 10ti ma - a se tam se uklepnu.

Fakxduwhdmjmjm -sakra juž se zas stalo....

Odesláno

vubec ti to nezavidim:grr:D

Odesláno

Od té doby jsem našel deštník a nebo nakouslou sušenku:D:D:D

A ta sušenka byla aspoň čerstvá ??? :mrkb :mrk

Nebo juž vokoralá ?? :( :(

Odesláno

ta sušenka byla v tramvaji. Takže asi čerstvá. Tramvaje se uklízí každý den:myslim Jo a ještě 6 kilovej prášek.Ale to jsem našel něco jenom já. No tak se přiznejte:D:D:D

[upravil dne 8/2/08 adraj]

Odesláno

Já našla asi před 10lety v Krkonoších na Mísečkách v létě foťák, pak opět v Krkonoších asi 10marek a pak Řecku pár euro, toť asi vše a ještě vlastně taky děštník, ale pánskej :nevim .

Odesláno

Hernajs Vy jste všichni asi "šťastní lidé" já jsem v životě nic nenašel - asi se blbě rozhlížím.

No ale na druhou stranu zas mě nikdo nevokradl asi si dávám pozor / teda kromě státu/. :)

Odesláno

ja som nasiel 4000Sk pri bankomate, tak som si dal vyhladat podla listkov pri bankomate kto vyberal prachy, aby mi zistili ze kto tam v dany den bral prachy a povedali mi cislo na chlapika ktory tam nikdy nebol :o:o:o

Policajtom som to nedaval a stale som cakal asi pol roka ze sa niekto najde. Ked sa nikto nenasiel.

Tak som minuly rok v januari musel najst prachy na spojku tak som ich pouzil.

Ale pravdupovediac, viac ma sralo ze si ich ten skutocny majitel nenasiel. Nechcel by som byt v jeho kozi. Preto som mal sucit s nim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...