Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdepak se nám ztratil člen "Volkswagen"??

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Přemo však ti to sluší autíčko jak malované vyšperkované radost pohledět

Odesláno

Tak nevim kdo to ted nechape, jestli ja a nebo Prema...

Proste jsem si delal prdel a rozesilal nazor ktery muzete slyset dnes a denne, obzvlaste nekde v hospode od neznalych lidi...

No a kdyz vidim vyraz tech 19-ti letych ridicu VW, nebo treba kolegy z prace, ktery vyplazl nehorazne prachy za Boru kterou bych mimochodem, nechtel snad ani nahodou..

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Woe, se neserte do nejlepsich aut na svete, jo?? Takovy trojkovy golf f TeDeIcku, woe je to nejlepsi auto na svete!!!!

:D

Z toho to nejde poznat že to bereš ze srandy????? ok beru to.....

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Furt je co vylepšovat!Já jsem s peugeotama nadmíru spokojený!!!:super:super:D

Jo,jo já taky - i když některé elektro závady / které se nakonec vyřešily samy- nevím jak, ale ihned poté, co jsem se k wehiklu přiblížil s měřákem/ pro mě zůstanou navždy záhadou. :super :super

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: f3Rd@

Woe, se neserte do nejlepsich aut na svete, jo?? Takovy trojkovy golf f TeDeIcku, woe je to nejlepsi auto na svete!!!!

:D

Z toho to nejde poznat že to bereš ze srandy????? ok beru to.....

Vzdyt je tam smajlik.,....

Odesláno

ja bych TeDeIčko chtěl teda tu první verzi 66Kw bych se měl uplně super.Ještě v nějakým toledu :D Ale tady bych to moc nahlas říkat neměl:P:P

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

ja bych TeDeIčko chtěl teda tu první verzi 66Kw bych se měl uplně super.Ještě v nějakým toledu :D Ale tady bych to moc nahlas říkat neměl:P:P

Vím kde bydlíš už za tebou jedu:D:D....tak Toledo ????? JO?:grr:grr:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Přema

jo ale kdo má vědět že ten smajlík je jako ironie...?????

Tak já to pochopil hned, tohle nemuže nikdo napsat vážně, to je vždy jen ze srandy :D:D:D:D:aut

Ono už bylo někdy něco v sekci Pokec myšleno vážně??? :D:aut

Odesláno

Podla mna VW najazdil na svojom aute cez 130000km a dodrbkalo sa mu...tak sa teraz hanbi... :D

Mal som 3ks VW a uz nikdy viac, ked myslim a pisem nikdy, tak myslim NIKDY!!! viac. A to som mal 2ks od novoty...som bol, ale blby co...:)

[upravil dne 31.1.08 kadaver]

Odesláno

Měl jsem VW Transporter a lepší dodávku neznám - pokud by mi jí chtěl nějaký zavilý odpůrce VWček věnovat, ozvěte se klidně přes U2U (beru jen Caravellu nebo Multivan - vlastně kecám, klidně i Sharan, ale vše v naftě a 1A stavu)

Jo a ten G1, kdyby byl někde v cabriu ................

[upravil dne 1/2/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Měl jsem VW Transporter a lepší dodávku neznám - pokud by mi jí chtěl nějaký zavilý odpůrce VWček věnovat, ozvěte se klidně přes U2U (beru jen Caravellu nebo Multivan - vlastně kecám, klidně i Sharan, ale vše v naftě a 1A stavu)

Jo a ten G1, kdyby byl někde v cabriu ................

Teda, nějak se nám tu rozmáhá inzerce na "konkurenci"... :D:mrk:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...