Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc: přestal mi fungovat větrák na mé P205 a jezdit v zimě nez větráku opravdu nejde. Všechno vypadá na to, že odešel ten potenciometr(páčka na rychlost větráku) tak bych chtěl poradit, co s tím, jestli mám sehnat jinej ten kus, nebo to zkusit opravit. To asi budu muset rozebrat celej spodek palubky co? Předem děkuji za rady

Odesláno

To varuz: To tě upřímně lituju. Teď řešim stejnej problém. Musím chodit pěšky protože jak říkaš bez ventilátoru to nejde.

Mě tam neustále odcházel tranzistor přímo v boxu u ventilátoru. Moturek ventiku je také nějak nemocnej. Nechal jsem si to proměřit a popř. zrepasovat. Kdyžtak budu muset koupit na vrakáči nebo od odieho nejakej starší. Novej ventilátor stojí 6.500,-. Zadar. MAXIM:cool:

Už aby mi to zase funělo.

Odesláno

Mě to na 205ce dělalo taky, ale byly to uhlíky .... a nebo stačilo někdy kopnout pod kastlík a on se někdy rozběhl :) (takhle jsem to řešil teda já)

jinak bez něj se fakt jezdí blbě :mad:

Odesláno

má na 95 procent zjištěno, že je to fakt tím potenciometrem, protože jsem zkoušel větrák z jinýho auta a ten taky nešel a můj větrák v jiným autě bez problémů šlape. Myslím jen ten vnitřek, ale něco s tím udělat musím, protože jezdit potřebuju. A kde najdu ten tranzistor? To vůbec nevím, že tam nějakej někde je. Tam je štěkr, kam vedou dva dráty a pak jsem si tam už ničeho nevšimnul. Ale je zajímavý, že se občas na chvíli rozjede , ale stále stejnou rychlostí, když hejbu tou páčkou, kterou se reguluje rychlost, tak to nemá žádnej vliv.

Odesláno

Ta ovládací páčka a destička s po?ákem jde vyndat. Už si nepamatuju jak, nebyla to úplná sranda, ale jde.

Ten tranzistor je mimo větrák, je v takové krabičce někde tom vedení vzduch, zkus jít po drátech od větráku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...